Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

masbene

engin55

AlıntıSpor Toto Süper Lig 19. hafta maçı için Samsun'da bulunan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımız, 07 Ocak 2012 Cumartesi günü 14.00-15.00 saatleri arasında Samsun GSStore'da taraftarlarımızla buluşacaktır.

http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/12118.php

:( :(

Tufan

yarın öğlen Çiftlikte organizasyon yapılmalı cibranın sokağına toplu halde 50-100 kişi girse gıkı çıkamaz kimsenin şiddete küfüre bile gerek kalmaz.

feveran

demin lig tv de röportajda abdurrahım albayrak ıle sanatcı oskun sabah vardı röpartajda çoskun sabah abdurrahım albayrağa 3 lü çektircekmiş

arkadaş burayı rize sandı sanırım yumurtayı yıcek kafaya

isyan

Desiqner

100 kişi görünsün yeter sesleri bile çıkamaz.Çiftikte tezahürat yapıp millete kafa tutarlarsa yazık bize...

feveran

fırtına öncesi sesizlik var yarın çiftlikde bişeyler olcak sanki

engin55

1- SAMSUNSPOR Kulübü idarecisi TARKAN DEMİRHAN'ın 04.01.2012 tarihinde oynanan GENÇLERBİRLİĞİ - SAMSUNSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 60 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=14253

özkan

1 tane kale arkası bileti bulabilirmiyiz ?

5trawberry

İnanıyorum ki, bu ortasaha ve hücum hattı iş yapar.

Fink Murat C

Murat Y

Serdar     Tisdelll

Ahmeti

Alıntı yapılan: özkan - 06 January 2012, 19:23:28
1 tane kale arkası bileti bulabilirmiyiz ?

Özkan yaklaşık 2 saat önce tekrar gittim Errea'ya maraton ve şehir tarafı kale arkası biletleri bitti B. evleri tarafı çok az kaldı demişti büyük bir ihtimal oda bitmiştir. gişelerden satılacak mı diye sordum hayır dediler.

özkan

erreayı aradım abi bitti dediler.Arkadaşlar arıyor bilet,onun için.

ugrass

''azer bülbül ölmüş'' dinlemedim hiç ama üzüldüm cok!

samsunmania

ulan ordu lig maçı pazar 16 dan ctesi 13 e alınmış. Herşeyi ayarlamış maça geliyordum. Ulan federasyon 1000 km yol gelip maçı saatlerle kaçıracağım için sana saygılarımı sunuyorum. :kafa: :kafa: :kafa:

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: farUqras - 06 January 2012, 21:13:07
''azer bülbül ölmüş'' dinlemedim hiç ama üzüldüm cok!
Allah rahmet eylesin,ben de üzüldüm.