Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ChucKeR

Alıntı yapılan: führer - 13 December 2011, 22:18:50
gerçekten de cok komik bir rakam özelliklede ist takımlarına karşı bilet fiyatları daha yüksek olabilirdi.

ben katılmıyorum. kale arkası neyse o fiyattan satılmalı bence bilet. deplasman tribununde oturmak daha değerli olmamalı. olsa maratonda oturan ben kötü hissederdim kendimi. ''siz istanbul takımlarını kendimizden ya da diğer anadolu takımlarından yüksek görmüyoruz'' demenin en güzel şekli. 3 kuruşun peşine düşmeyip bu dik duruşu sergileyen yönetime bi alkış  >l<

fat55

fb den orhan şam uğur boral ve özer hurmacı bize gelse iyi olur bence.

fat55

golcü de gekas ve bobo ya da holosko nasıl olurdu?

AntZ

Alıntı yapılan: fat55 - 13 December 2011, 22:29:03
golcü de gekas ve bobo ya da holosko nasıl olurdu?

Kim olursa olsun önce boş kaleye sonra dolu kaleye 10 penaltı attırıp denemek lazım

Serkan

brigand

SSKLA

Alıntı yapılan: farUqras - 13 December 2011, 22:25:36
buda farklı bi yaklasım =)) ama 40veya50 tl olsada istanbul özentileri alır zaten

Aynı izleme kalitesindeki yerler aynı fiyat olmak zorunda yani diyorsunuzki şirinler de 40-50 tl versin maratonda 100 tl versin. Oldu maça kim gelecek.

Lusage

Hiç gereği yok öyle şeylere. Vip'ler ağa babalarına peşkeş çekilmesinden başka ne halta yarıyor? Yap vip'in bir kısmını misafir tribünü döşe 100 liradan ne şiş yansın ne kebap.

Serkan

Talimat gereği misafir tribünün bulunduğu yeri kendi seyircine yapılandan daha değişik bir fiyata yapamıyorsun

mehmet yılmaz

İsmail Başkanın çalınan arabasının bulunduğu haberi gelmişti ancak yanlış bir habermiş.
Araç henüz bulunamamış.
Geçmiş olsun diyelim bir kez daha.
En kısa sürede bulunması sigorta şirketinin lehine olur, ben o şirketin yerinde olsam adam bulup, aratırdım :)

cembaba

Bu maç full çekecek tribün. Yalandan bağıralım diyecek insanlar gözlerimizin içine bakarak. Bizim sevdamızı bu şekilde ağzına alanlardan nefret ediyorum...

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 14 December 2011, 00:03:36
İsmail Başkanın çalınan arabasının bulunduğu haberi gelmişti ancak yanlış bir habermiş.
Araç henüz bulunamamış.
Geçmiş olsun diyelim bir kez daha.
En kısa sürede bulunması sigorta şirketinin lehine olur, ben o şirketin yerinde olsam adam bulup, aratırdım :)

Nedense bana sıradan bir hırsızlık olayı gibi gelmiyor, yani hedef özel bilgilere ulaşmak (BMW den çok laptop mesela) ya da göz dağı vermek olabilir mi acaba? Yoksa 2012 BMW yi alan adam ne yapsın laptop ı?

Burak55

Allahım kesınlıkle bızede bundan lazım,ergünün halini düşünsenize poşet olur poşet  :D :D
Beğenmediğin Futbolcuya Elektro Şok Gönder

jurista

Öncelikle ben de geçmiş olsun dileklerimi iletiyor en yakın zamanda bunu yapan kişi veya kişilerin yakalanmasını umuyorum .

Farklı bir tartışma konusu ama , araçların kaza ,çalınma gibi nedenlerle değerinin sigorta şirketi tarafından geri iadesinde hak sahipleri büyük zararlar görüyorlar.Hem iadenin zaman alması ,hem şirketin prosedürleri uzatması hem de ödenecek meblağın kasko değerinden değilde piyasa fiyatından hatta daha aşağısından ödenmesi insanı çileden çıkartıyor.Onun için bu vesile ile poliçenizin mutlaka okunmasını tavsiye ediyorum ...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: AntZ - 14 December 2011, 00:09:02
Nedense bana sıradan bir hırsızlık olayı gibi gelmiyor, yani hedef özel bilgilere ulaşmak (BMW den çok laptop mesela) ya da göz dağı vermek olabilir mi acaba? Yoksa 2012 BMW yi alan adam ne yapsın laptop ı?

Hırsız ya da hırsızların sıradan olmadığı kesin. Farklı birşeyler var mutlaka, inşallah aydınlığa kavuşur.

@jurista,

Sen de farklı bir sıkıntı ama sonuçta aynı işlemleri gerektiren bir durum yaşamıştın. Şu ara ben de kasko nedeniyle sigorta şirketine sinir olmuş birisi olduğum için ne demek istediğini iyi anlıyorum. Ellerinden gelen arsızlığı ( buna hırsızlık da diyebiliriz ) yapıyorlar, dediğin çok doğru.