Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ibo055

vefa ve onur" ödülü alan Samsunspor Eski Başkanı Erkut Tutu, spora hizmet etmenin önemli olduğunu fakat hizmet veren insanlara vefanın daha önemli olduğunu söyledi.Haliç Üniversitesi ile "www.sportürkiye.com" internet sitesinin birlikte gerçekleştirdiği "10. Geleneksel Türkiye Spor Adamları Ödülleri" sahiplerini bulduğu gecede Samsunspor Eski Başkanı Erkut Tutu "vefa ve onur" ödülü aldı.

Haliç Üniversitesi'nin Mecidiyeköy Kampüsü'nde yapılan organizasyonda, "vefa ve onur" ödülü alan Samsunspor Eski Başkanı Erkut Tutu, spora hizmet etmenin önemli olduğunu fakat hizmet veren insanlara vefanın daha önemli olduğunu söyledi.

Erkut Tutu, Samsunspor başkanı olarak spora hizmet verdiğini belirterek, "Samsunspor başkanlığından ayrılalı uzun süre geçmesine rağmen yapılan işlerin bir süre sonra hatırlanması çok güzel. Verilen ödüller sporda pek yaşanmayan vefa duygusunu hatırlattı. Önem verdiğim kategorilerden biri olan 'Vefa ve Onur' ödülüne layık görüldüm. Bu ödül beni gerçekten mutlu etti.

Turuncu

Serkan

başkan'ı seviyorum iyi niyetli adam da Şehzadelerle neden görüşürsün...

kýzýlyýldýz55

ts 0 2  gencler_birligi dakikalar 55 'i gösterirken 2.gol geldi buda mı tesadüf

alperen

LisandroLopez

Büyük liderlere matem gerekmez
Fikirlerine bağlılık gerekir.
Kazım Yılmazın arkasındaki lcd ekranda yazan söz.. Anlaşılan Petkovic kalıcak gibi ;D

samuray

bşkt maçınıda kaybedersek hoca gitmesse korkarımki bu sezon malesef kalıcı gibi

holigan5565

başkan bunu görmek çokmu zor bu hocayla bizden bir b.k olmaaaaz.neyin arkasında duruyosunuz hala adam sizi rezil edip gidecek hala umurunuzda değil

twitter

stoke macini izleyen var mi bilmiyorum ama
bu kadar akli basinda oynayan bir takim gormemistim herhalde
bide yedek takimi getirmis

Ertuğrul Sağlam

14 December 2011, 21:56:14 #24894 Son düzenlenme: 14 December 2011, 22:00:37 6 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan: Turuncu - 14 December 2011, 19:08:45
Şehzadeler Grubu Başkanımızı ziyaret etti...

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2804
Şirinlerden başka gurup kaldımı?

GurbetciFanatik

besik_tas  3 - 1 öne gecti
umarim cok sevinirler party yaparlar alkolün dozunu kacirilar yarinda idmana cikmazlar
ne fantezi ama  :D :D :D

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: samsuni - 14 December 2011, 00:03:36
İsmail Başkanın çalınan arabasının bulunduğu haberi gelmişti ancak yanlış bir habermiş.
Araç henüz bulunamamış.
Geçmiş olsun diyelim bir kez daha.
En kısa sürede bulunması sigorta şirketinin lehine olur, ben o şirketin yerinde olsam adam bulup, aratırdım :)

http://www.internethaber.com/Ismail-uyanika-hirsiz-soku--video-galerisi-7401.htm

GurbetciFanatik

arkadaslar bld. evlerinden Cemil kahramani taniyan varmi lakabi Rambo Cemil ;D  taniyan gören varsa benden selam söyleyin lütfen.

GurbetciFanatik

cümleten hayirli aksamlar beyler yarin görüsmek üzere :rulet:

saim55

Kim Petkoviç kovuldu haberini bir gün verirse ağzı bal yesin