Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

sen hala reyizlikte gözü olsun de. hadi bana eyvallah ben kaçar bursaya  :)

emre

celebi

nel oldiiiiiii rengin soldiiiiiiiiiii :D

emre

Termeli değil misiniz hepiniz aynısınız!!    ;)

celebi

en azından memleketimiz belli biarder 8)

emre

celebi

cembaba

En az 1000-1500 kişiyle idmanı basmak gerekiyor bence. Takımda inanca dair en ufak bir durum söz konusu değil. Bari tehdit şeklinde bir şeyler vermeliyiz. "Ne oluyor lan?" demeliler. Önceden olsa, yıkılırdı tesisler. Bence yapmalıyız...

Ollivanders

İnternette Sansür başladı. Bobiler'e bakabilirsiniz.

CurvaSs

bizim güvenliğimizi sağlamakla alakası yok. rezalet bir uygulama. 21. yy türkiye'sine yakışmıyor. hatta sadece türkiye'ye değil, sansür uygulanan hiçbir ülkeye sansür yakışmıyor.

yorumsuz!

**KaR6**

bobilerinki şu an kendi tercihleri, protesto amaçlı.. asıl sansürü yarın sabahtan itibaren göreceğiz galiba.. kapatılıyormus kilit güya ama nasıl oluyor bilmiyorum..

kamuri

Alıntı yapılan: maraton - 20 November 2011, 22:08:11
Sayın spor bakanımız bu gece İnönü de olanların yüzde biri samsun 19 Mayıs ta olsa idi ne yapardınız acaba.. İstisnasiz tüm biletli seyirciler toplama kampına filan giderdik herhal.. Hayır bu kanunun bı maddesinde sadece Samsun'da uygulanir mı yazıyor ben anlamıyorum
inönüde atmosfer müthiş demiş gene ;D

Tufan

https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do
TTnet kullanıcıları için burdan kullanıcı girişi yaparak ileri demokrasinin sansürünü pardon filitresini kapatabiliyoruz bir sonraki adım ne olacak merakla bekliyorum.

kamuri

lig tv yorumcuları bile anladı taraftarımızın büyüklüğünü samsunsporun büyüklüğünü bi siz anlamadınız maçtan önce lig tv nin spikerinin yorumu hafta içi olmasına ve havanın bu kadar soğuk olmasına rağmen samsunsporun deplasman tribunu tamamen dolu hatırı sayılır  bi kalabalık var