Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

hadi inter 2 fark at hem sen kazan hem ben ;)

emre

2,6,9. dklar Real Madrid 3-0 yeniyor.Nuri Şahin ilk 11 de Hamit yedeklerde..

edit.. gooool geldi  ;D malum takım grupta sonuncu

SametYılmaz55

goooooooooolllllll aslanım inter hadi la 1 gol daha

Lusage

GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

2 Gelsin 2....  :holey: :holey: :holey: :holey:

Lusage

Shane_Falco

Lusage

Goca ...lı Cambiasso.. Ne zıplarsın.  :kafa: :kafa:

Shane_Falco

Şu Nagatomo 55 numaralı formasıyla sallasa bir tane be :))

SametYılmaz55

supernatural_55

inter kasaba takımı gibi oynuyor >:( >:(

SametYılmaz55

araya atılan toplarda samuel ile lucio,burak malına göre yavaş oyuncularmış adamı messi yaptınız birader ya :D

King Of The North

bu travzonun maçının 2.yarısını izledim, adamlar intere top oynatmadılar neredeyse ama tribünleri tamamen mıçık bu adamların, dahada ateşlemesi gerekirken skor 1-1 olmuş adamlar resmen cenazede gibiydiler, belki 25 bin kişi var stadta ama dakika 61 rezaleti neydi öyle, gülmekten kasıldım dakikalarca...

Lusage

Ilk yarıyı izledikten sonra yattım uyudum. Belliydi böyle olacağı. Bu itoşlara 4 puan veren mamalak Inter'den de bi yol olmaz..

özkan

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Cassio Lincoln, Brezilya Ligi 'de kiralık olarak formasını giydiği Avai'yi kümede tutmayı başaramadı.

Galatasaray'da yaklaşık 2.5 sezon forma giydikten sonra ülkesine dönen Cassio Lincoln'ün Avai'yi ligde tutma çabaları yetersiz kaldı. Hafta sonunda Vasco da Gama deplasmanına çıkan Avai, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve bitime 2 hafta kala, 16. sıranın 9 puan gerisinde kaldı ve Brezilya Serie A'ya veda etti.

Desiqner

Samsunspor'umuzun Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında, 19 Mayıs Stadı'nda 26 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'de karşı karşıya geleceği Antalyaspor maçı bilet fiyatları bugün saat 12.00'den itibaren Türkiye genelinde satışa çıktı.

Biletler, Biletix satış noktaları, çağrı merkezi ile internet sitesi aracılığıyla satın alınabilecek. Ayrıca Samsun'daki 56'lar ve Atakum Errea mağazaları ile Cumhuriyet Meydanı'ndaki Çelik Telekom'dan da biletler temin edilebilecek.

Samsunspor-Antalyaspor maçı bilet fiyatları şöyle;

VIP A Tribün: 50,00 TL,
VIP B Tribün: 25,00 TL
Maraton Tribün: 10,00 TL,
Şehir Tarafı Kale Arkası: 5,00 TL
Belediye Evleri Kale Arkası: 5,00 TL
Misafir Tribün: 5,00 TL,
Aile Tribün: (Kadın ve 16 yaş altı ücretsiz)

Arkadaşlar bir yanlışlık mı var yoksa gerçekten bilet fiyatlarımı düştü?