Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Evet; biletix'in sitesinde fiyatlar yazılmış; demek ki biletlerde indirime gidilmiş. İyi de olmuş ama çok etkiler mi tribünü; sanmıyorum şu durumda.

http://web03.biletix.com/etkinlik/MFR06/DIGER/tr

cembaba

brigand

Geç oldu ancak iyi oldu. Yine de seyirci sayısını ciddi şekilde etkileyeceğini sanmıyorum.

LisandroLopez

celebi

seyirci sayısı  konusu ile ilgili yönetim de bir şeyler yapmalı bence

berusa55

23 November 2011, 16:08:55 #24245 Son düzenlenme: 23 November 2011, 16:13:44 berusa55
Bursaspor bizimle oynayacağı maç öncesi ne yaptı! Şehri hareketlendirdi taraftarlarıyla buluştu; antremanı stadda yaptırıp taraftarlarıyla atkı organizasyonu düzenlediler kötü gidişatlarına dur demek için. Ve sonuç; hafta içi oynanan bir maça sezonun en kalabalık seyircisiyle geldiler neredeyse.

Bizim de yapmamız gerekenler buna benzer şeyler. Sadece bilet fiyatlarını indirerek olmuyor bu iş. Şehire ölü toğrağı serilmiş vaziyette bu kötü gidişattan sonra. Herkeste inanılmaz bir hayal kırıklığı var. Milletin önce bu bilet fiyatlarından güzel bir şekilde haberdar edilmesi lazım sonrasından da başka ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı; şurda maça 3 gün kaldı.

celebi

Desiqner

Birde Duyurulması tanıtım yapılması lazım.Şehiri harekete geçirmek lazım.Cumartesiden önce Taraftar Gruplarının en azından bir idman ziyareti yapması gerekiyor...

fat55

bilet fiyatlarının düştüğü çiftlikte 56 larda mecidiye de duyurulabilir.

yilmazselcuk55

AlıntıSpor Toto Süper Lig takımlarından Ankaragücü'nün Slovak kalecisi Stefan Seneceky serbest kaldı.

Alabilsek Güzel olur Bence

cembaba

23 November 2011, 18:35:04 #24250 Son düzenlenme: 23 November 2011, 18:40:07 CemBaba
Nasıl :)

Ahmeti

Cem istesek bunun alasını yaparız ama şehirde öyle bir hava varki sanki herkes süper lig'ten bıkmış. Halbuki şimdi her zamankinden daha çok destek olma zamanı.

Şehir olarak bir türlü havaya giremiyoruz, halbuki Samsunspor bu şehrin en büyük markasıdır tv lerde Samsun ismini Samsunspor süper lige çıkınca duyar olduk umarım en kısa zamanda hakettiğimiz yerlerde oluruz.

cembaba

Abi son 4 maç o stad full çeker. Düşecekken herkes yanında oluyor takımın nedense :S

samuray

yöneticilerimizin ancak aklı başlarına geldi galiba önce taraftarı soğutup küstürdüler şimdi bilet fiatların indiriyorlar taraftarımı seyircimiz açısından güzel haber tabiki yapılması gereken bu büyük taraftarı yeniden ateşliyecek futbolcuları gaza getirecek çalışmalar idman ziyareti gibi taraftar gruplarının olabildiğince kalabalık taraftarın gelmisini sağlayıcı çalışmalar yapılabilir keşke bende samsunda olabilseydim

buonanotte