Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kýzýlyýldýz55

SON DAKIKA | Bedelli Askerlik cikti: 30 yaş sınırı / 30 bin TL. / 21 günlük temel eğitim yok

AntZ

Bu sansür meselesine bu uygulamada takılmaya gerek yok bence, isteyen seçenek olarak sansürlü internet kullanıyor, isteyen sansürsüz... 12-13 yaşında çocuğum olsa ben sansürlü seçeneğini seçerdim.

Jnr.Serkan

Jebrin sözleşmesini tektaraflı fesh etmiş.Keşke yönetim akıl edip alabilse

holigan5565

hala bu petkoviç başımızda ve antremanda inanılacak gibi değil 

saim55

Tolunay Kafkas şuan bize gelebilecek durumda, keşke yönetim görebilse. Yada bir şekilde biz gösterebilsek. Yeter artık, uykularımız kaçtı, bu rezilliğe ne kadar daha katlanmak zorundayız!

celebi

bana kızmasın arkadaşlar ama hikmet karaman ve mustafa denizli olsa fena olmaz

ngonge

Medet umduğumuz yedeklere bakın:

Samsunspor A2 takımımız, Türkiye A2 Ligi 3. Grup 7. hafta  karşılaşmasında, deplasmanda mücadele ettiği Orduspor (A2) 'ye 4-0 yenildi. Durugöl Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya ekibimiz Furkan, Pal Lazar, Orhan Taşdelen, Oğuzhan, Aykut, Yasin, Halil İbrahim, Savaş Yılmaz, Muratcan, Bülent Kocabey ve Yenal Tuncer ilk 11'i ile başladı.

Devre arasında kim gelir bilmiyorum ama en az 10 kişiyle yollar ayrılmalı, aldıkları maaşa yazık.

kuzey55

yuhh ya ordunun a2 takımında fark yemiş bizim süper lig futbolcularımız rezillikten başka bişey değil

Ahmeti

Zaten en büyük yanlşı bizim yedek oyuncuları A-2 takımına almakla yapmışlar yoksa bu kadar fark yemezlerdi.

ugrass

tolunay kafkasın ne işi var samsunspor da adam gaziantepten gittikten sonra takım puan almaya başladı. bize hikmet karaman gibi takımı ateşleyecek hoca gelmeli defans yapıp sansa gol atıp 3 puan getircek hoca degil.

samuray

ya artık kim gelirse gelisn bundan kötü olmaz gibi bi düşünceye kapıldım yeter ya uyumayın yönetim  >:(

Burak55

Samsun'dan gülmedi bari inter'den gülsün yüzümüz  :( :o

Lusage

Lusage

Görmemişin bayrağı olmuş tutmuş ............

Birde hava atarlar şimdi. Havalarından geçilmez bu itoş'ların...

Jnr.Serkan

Yak bizi inter ateşe ver yüreğimizi : )