Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

fındık

Muş'un Varto ilçesinde saat 04:37'de 4.5 büyüklüğünde deprem oldu...Milliyet.com

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 17 November 2011, 10:37:14
55 i gösterip stadın adını karambole getirme çabanız varsa çook büyük yanılgı içerisindesiniz haberiniz olsun..

Samsun'u Mersin'le kardeş şehir yapma çabasının bir parçası gibi geldi bana  :P
Bkz: SAMSUN-MERSİN KARDEŞ ŞEHİR  

kýzýlyýldýz55

Serkan

Allah askına su ahi55 buraya yazıyorsa td yazmasın yeter artık rezil etti bizi

AntZ

Alıntı yapılan: Serkan - 17 November 2011, 12:46:33
Allah askına su ahi55 buraya yazıyorsa td yazmasın yeter artık rezil etti bizi

En son üye; AHİ55

Serkan

demek ki burayı da karıştıracak :d

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 17 November 2011, 13:38:45
demek ki burayı da karıştıracak :d

bence derdi neymiş öğrenmek lazım abi, bi' yazmaya başlasın bakalım. :)

ahmetsefa55

beyler pegasus kampanya yapmıs aralık ayına özel.
guzel fıyatlar var.
mesela ben mersın deplasmanına gıtmek ıstıyorum ama mersınde havaalanı yok.
adana'dan nasıl geçilir mersin'e.
servis mi var yoksa bildiğin otobüs fiyatı mı uygulanıyo ?
kaç saat sürer.mersın adana arası ?
bılgı ıstıyorum  ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: muhalif - 17 November 2011, 14:12:57
beyler pegasus kampanya yapmıs aralık ayına özel.
guzel fıyatlar var.
mesela ben mersın deplasmanına gıtmek ıstıyorum ama mersınde havaalanı yok.
adana'dan nasıl geçilir mersin'e.
servis mi var yoksa bildiğin otobüs fiyatı mı uygulanıyo ?
kaç saat sürer.mersın adana arası ?
bılgı ıstıyorum  ;)

Adana'dan Mersin'e geçmiş ve MİY deplasmanı yapmış biri olarak cevap vereyim. Adana Havalimanından Adana Tren Garına geçiyorsun. Adana-Mersin mesafesi çok uzak değil. Bir saat ancak sürüyordur. Mersin'e sürekli tren var. En kötü yarım saatte bir. 15 lira falandır fiyatı. Mersin Garından da 15-20 dk. yürüyerek stada gidebilirsin. Yalnız Adana'da taksiler çok pahalı. Havalimanı ile gar arası arabayla 5 dk. ancak sürüyordu 20-25 lira para aldılar. Belki daha ucuz bir yolu vardır, otobüs, minibüs vs. ama ben bilmiyorum.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: samsuni - 17 November 2011, 14:16:19
Adana'dan Mersin'e geçmiş ve MİY deplasmanı yapmış biri olarak cevap vereyim. Adana Havalimanından Adana Tren Garına geçiyorsun. Adana-Mersin mesafesi çok uzak değil. Bir saat ancak sürüyordur. Mersin'e sürekli tren var. En kötü yarım saatte bir. 15 lira falandır fiyatı. Mersin Garından da 15-20 dk. yürüyerek stada gidebilirsin. Yalnız Adana'da taksiler çok pahalı. Havalimanı ile gar arası arabayla 5 dk. ancak sürüyordu 20-25 lira para aldılar. Belki daha ucuz bir yolu vardır, otobüs, minibüs vs. ama ben bilmiyorum.
eyvallah abi çok sağol.

misafir

samsunı ermanı al gel mersıne :)))

Serkan

Mersin'e otobüs mü yapsak KEL'i özledik zaten :d

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: misafir - 17 November 2011, 14:40:08
samsunı ermanı al gel mersıne :)))

sen, ben, erman üçlüsüyle hacınabisporla oynasak yine kazanamayız abi :)

ahmetsefa55

KONGRE SESLERİ
17 Kasım 2011 / 15:19
Yönetim içinde son dönemde yaşanan olumsuz gelişmeler üzerine yeni bir yapılanmaya gitmenin kulübün menfaatine olacağını savunan Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'ın devre arasına kadarolan sürede olağanüstü kongre kararı alması bekleniyor
GÖRÜŞMELERE BAŞLADI
Son dönemde yönetimde yaşanan olumsuz gelişmeler üzerine yeni bir yapılanmaya gitmeye karar verdiği iddia edilen Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'ın devre arasına kadar olan sürede olağanüstü kongre kararı alması bekleniyor. Bu konuyu ciddi ciddi düşündüğü ifade edilen Başkan Yılmaz'ın daha şimdiden bir çok işadamıyla da görüştüğü öne sürüldü.

LİSTE MERAK EDİLİYOR
Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Kazım Yılmaz'ın yakın çevresine kongre kararını önümüzdeki haftalarda yönetim kuruluyla paylaşacağını söylediği de iddia edildi. Şimdi herkes Başkan Yılmaz'ın yeni oluşturacağı listede kimlerin olacağını merak ediyor. Yılmaz'ın ağırlıkla şehir dışından isimlerle görüştüğü gelen bilgiler arasında. Özgür KALANBAK

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=66416

Theofanis Gekas

"Gerek futbolculuk dönemimizdeki çıkışımızın gerçekleştiği, gerekse antrenörlüğe başladığımız kulüp olan, benim hayatım için çok önemli yeri olan Samsun şehrinin takımına karşı önemli bir karşılaşma oynayacağız. Bir taraftan profesyonellik gereği Bursaspor'un başarısı için mücadele ederken, diğer taraftan bu doğrultuda birbirine geçmiş şekilde duyguları yaşayacağız. Benim için çok önemli bir yeri var. 10 senem geçti. Ben buradan bu karşılaşmayı yaşarken gönlümün her zaman Samsunspor ile olduğunu söylemek istiyorum ve onlara başarılar diliyorum. " Ertuğrul SAĞLAM

her zaman dediğimiz gibi ertuğrul değil Ertuğrul SAĞLAM...