Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

##kdc##

Ben de soğuk su falan içince hunharca fütursuzca sızlıyor dişim napmak lazım doktor  :(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 November 2011, 00:38:40
iltihap kaparsa sıkıntı olur, benimki öyle oldu.. iltihap kapmadan dolguları yenilet kurtarırsın büyük ihtimal.. hiç aksatmaya gelmiyo haberin olsun..
benımkı cok kotu abı.
ıkısıne de kanal tedavısı yapılmıstı.
ona ragmen koklerı ölmus artık  :D
alıp ımplant yapmak lazımmıs.
onla da kım ugrascak  :D
hem yemem ıste belkı bıraz zayıflarım  :evet:

**KaR6**

kardeşim, dertlerimiz aynıymış demek ki  :) ben çektirdim, sırada implant var işte, ağrısından uyku uyuyamıyodum.. öyle bi zaman gelecek ki mecbur çektirecen, diyim ben sana  :)

Alıntı yapılan: ##kdc## - 15 November 2011, 00:40:54
Ben de soğuk su falan içince hunharca fütursuzca sızlıyor dişim napmak lazım doktor  :(

soğuk su içme kardeşim  ;D

##kdc##

Bak bu aklıma hiç gelmedi abi   :deli:

ahmetsefa55

heh ıste o anı ıstıyorum  :evet:  :D
o ana kadar devam artık.
zaten bı tanesı apse yapmıstı.
antıbıyotıkle ındırdım şişliğini.
ama 1 senedir hafif bir şişlik var hala.  :D
o hiç inmedi.orda iyi yer buldu kendine galiba  al_sana
neyse uzatmayalım.
oyları görelim...

Serkan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 15 November 2011, 00:40:54
Ben de soğuk su falan içince hunharca fütursuzca sızlıyor dişim napmak lazım doktor  :(

(= ahah ben başka birşey içirim sana canım

binikalamadım

bu diş implantı işi çok tuzluymuş galiba  :deli:

Burak

başlığın uzmana sor olarak değiştirilmesini talep eder sağlık ve esenlikler dilerim ...  :holey: :deli: :)

berusa55

Sezgin:"Lincoln'le ilgilenmiyoruz"

15 Kasım 2011 / 09:04

Samsunspor Genel Koordinatörü Adnan Sezgin, Lincoln haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Yaygın basında adı Samsunspor'la anılan eski Galatasaraylı futbolcu Cassio Lincoln'le ilgilendikleri yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Adnan Sezgin, "Lincoln'le ilgilenmiyoruz bu haberler kesinlikle asılsız" dedi.

Haber Gazatesi'ne verdiği demeçte 'Samsunspor'dan süpriz Lincoln atağı' başlıklı yaygın basında çıkan haberin kesinlikle gerçek dışı olduğunu ifade eden Samsunspor Genel Koordinatörü Adnan Sezgin, "Lincoln ile ilgilendiğimiz ve kendisini Samsun'a getirmek için bizzat araya gireceğim kesinlikle yalandır." diye konuştu.

Ara transferde takıma katkı yapacak futbolcu taransferleri için çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Sezgin, "Yaptığımız transfer çalışmalrında Cassio Lincoln transfri gündemimizde yok. Lincoln ismiyle kesinlikle ilgilenmiyoruz. Taraftarımız bu tarz haberlere itibar etmemelerini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Haber Gazatesi

cany

sadece55

Alıntı yapılan: cany - 15 November 2011, 14:31:39
fotomaç klasiği :kafa:

Lincoln olayı fotomaçtan önce duyulmuş gerçekliği olan bir olay.Bu ya taktiktir. ya da olmamıştır demek ki transfer ama böyle bir girişim kesinlikle oldu.

cany

Alıntı yapılan: Erdinc - 15 November 2011, 14:48:05
Lincoln olayı fotomaçtan önce duyulmuş gerçekliği olan bir olay.Bu ya taktiktir. ya da olmamıştır demek ki transfer ama böyle bir girişim kesinlikle oldu.

haa olabilir hacı

5trawberry

Facebook da gördüm, bu ne mükemmelliktir böyleee

feveran

Alıntı yapılan: 5trawberry - 15 November 2011, 15:38:57
Facebook da gördüm, bu ne mükemmelliktir böyleee

top ayakkabı ve duvarlar sıyah beyaz dıkkatını cekerım

south_london

Dunyanın çatısı himalayalardan Samsun'a selam. Kırmızı beyaz heryerde!