Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

td deki ahi55 siteye üye mi oldu ne  :)

engin55

Arkadaşlar Facebook ta Samsunspor Taraftarları diye bir sayfa açtım bu sayfayı nasıl büyütebiliriz? Nerelerde reklam yapabilirim yardım ederseniz sevinirim :)

Beğenmeden de geçmeyin lütfen :)

facebook.com/SamsunsporTaraftarlari

Ajan

Alıntı yapılan: engin55 - 17 November 2011, 17:59:25
Arkadaşlar Facebook ta Samsunspor Taraftarları diye bir sayfa açtım bu sayfayı nasıl büyütebiliriz? Nerelerde reklam yapabilirim yardım ederseniz sevinirim :)

Beğenmeden de geçmeyin lütfen :)

facebook.com/SamsunsporTaraftarlari

Bence burada reklam yapamazsın üstad  :evet:

engin55

Alıntı yapılan: Ajan - 17 November 2011, 18:02:20
Bence burada reklam yapamazsın üstad  :evet:

Yapmıyorum zaten. Sadece sordum. Gerekirse mesajıda silebilirim

ahmetsefa55

boyle bır sayfaya gerekte yok zaten.hali hazırda böyle bir sayfa mevcut.
https://www.facebook.com/KIRMIZI.BEYAZ1965

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: muhalif - 17 November 2011, 17:01:42
KONGRE SESLERİ
17 Kasım 2011 / 15:19
Yönetim içinde son dönemde yaşanan olumsuz gelişmeler üzerine yeni bir yapılanmaya gitmenin kulübün menfaatine olacağını savunan Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'ın devre arasına kadarolan sürede olağanüstü kongre kararı alması bekleniyor
GÖRÜŞMELERE BAŞLADI
Son dönemde yönetimde yaşanan olumsuz gelişmeler üzerine yeni bir yapılanmaya gitmeye karar verdiği iddia edilen Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'ın devre arasına kadar olan sürede olağanüstü kongre kararı alması bekleniyor. Bu konuyu ciddi ciddi düşündüğü ifade edilen Başkan Yılmaz'ın daha şimdiden bir çok işadamıyla da görüştüğü öne sürüldü.

LİSTE MERAK EDİLİYOR
Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Kazım Yılmaz'ın yakın çevresine kongre kararını önümüzdeki haftalarda yönetim kuruluyla paylaşacağını söylediği de iddia edildi. Şimdi herkes Başkan Yılmaz'ın yeni oluşturacağı listede kimlerin olacağını merak ediyor. Yılmaz'ın ağırlıkla şehir dışından isimlerle görüştüğü gelen bilgiler arasında. Özgür KALANBAK

http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=66416

Kongre kararımız yok
17 Kasım 2011, 18:25Haber Merkezi
Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, bazı gazetelerde, Samsunspor Kulübü'nün kongreye gideceği yolunda çıkan haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.

Başkan Yılmaz, "Kulübü yıpratmaya yönelik bu asılsız haberlere itibar edilmemesi gerekir. Benim gündemimde kongre kararı yok. Gitmek isteyenler varsa, buyursun gitsin" dedi.

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz, son günlerde kulübü yıpratmak için farklı konuların gündeme getirilmesinin maksatlı olduğunu söyledi. Yerel gazetelerde çıkan "kongre" haberlerin asılsız olduğunu vurgulayan Başkan Kazım Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Bu haberleri yaptıranların tek amacı vardır, o da kulübü yıpratmaktır. Ne yazık ki bunu da yerel gazeteler aracılığıyla yapıyorlar.  Benim ve Yönetim Kurulumuzun gündeminde 'kongre hazırlığı' diye bir şey yoktur.  Eğer kongreye gitmek isteyen varsa, buyursun gitsin. Birileri istiyor diye kongreye gidilmez. Görev süremiz ne zaman biter, o zaman kongre yapılır" diye konuştu.

Kulübü karıştırmak isteyenlerin ellerini Samsunspor'un üzerinden çekmesi gerektiğini de savunan Başkan Kazım Yılmaz, bu tür kötü niyetli komplolara karşı boyun eğmeyeceğini de dile getirdi ve "Pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağız.  Bütün hesaplarımız rakibimizden puan almak. Çalışmalarımız da bu yönde. Bütün planlamalarımızı bu maça endekslerken, insanların kafasını karıştıracak bu tür haberleri yayanların Samsunspor Sevdalılıkları'ndan şüphe duyarım" şeklinde konuştu.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=3003&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

**KaR6**

gs liler sopalılarımızı taklit etmiş  :)

usare

gs-barcelona maçında SAMSUNSPOR'umuzun forma reklamı var. Ntv spor alt reklam olarak arada bir geçiyo. Evet sopalıları taklit etmişler bu arada.

samsunmania

Çarşambaspor'un cezası belli oldu.

Kurul, Spor Toto 3. Lig'de Çarşambaspor ile Beylerbeyi arasında yapılan karşılaşmada, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olaylarından dolayı Çarşambaspor'a da takdiren 2 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi. PFDK'nın aldığı diğer ceza kararları şöyle:
60 gün hak mahrumiyeti ve 5 bin lira: Zelkif Batuge (Diyarbakır Kayapınar Belediyespor idarecisi)
15 gün hak mahrumiyeti: İlter Kasar (Kahramanmaraşspor idarecisi)
7 maç men: Ulaş Ali Çelik (Beylerbeyi futbolcusu)
5 maç men: Gökhan Özkan (Çarşambaspor futbolcusu)
3 maç men: Ferhat Yayla (Erzurum Büyükşehir Belediyespor futbolcusu), Ali İhsan Çolak (Tepecikspor doktoru)
2 maç men: Erdem Akuklu (Maltepespor futbolcusu), Baransel Sağlam (Çarşambaspor futbolcusu) 1 maç men: Necati Uzun (Kasımpaşa kaleci antrenörü), Mehmet Akif Ekmekçi (Kayseri Erciyesspor antrenörü), Gökhan Alsan (1461 Trabzonspor futbolcusu), Mehmet Zeki Yakut (Diyarbakır Kayapınar Belediyespor görevlisi), Mesut Önal (Diyarbakır Kayapınar Belediyespor kaleci antrenörü)
10 bin 500 lira: Bayrampaşaspor
6 bin lira: Yeni Malatyaspor
3 bin lira: Beylerbeyi, Göztepe, Sakaryaspor, Çaykur Rizespor, Konyaspor
2 bin 900 lira: Anadolu Üsküdar 1908
2 bin 500 lira: Siirtspor
2 bin 400 lira: Tokatspor
2 bin 100 lira: Konya Torku Şekerspor
2 bin lira: Tepecikspor, Eyüpspor, Bandırmaspor
Bin 650 lira: Diyarbakır Kayapınar Belediyespor
Bin 50 lira: Menemen Belediyespor, Elazığ Belediyespor, Çarşambaspor
Bin lira: Keçiören Sportif, Sandıklı Belediyespor, İskenderunspor 1967, Orhangazispor, Kahramanmaraşspor, Afyonkarahisarspor

http://www.ajansspor.com/futbol/federasyon/h/20111117/pfdk_kararlari.html?ref=son3haber

55_samsun_55

kurtlar vadisini izlerken dikkatimi çekti.Bi binanın duvarına 55 yazıp çizgi çekilmiş altına 61 yazılmış epeyce de büyük ve uzunca gözüktü sizce tesadüfmüdür? bi anlam veremedim ama hiç hoşuma gitmedi o görüntü

Sercan

Alıntı yapılan: 55_samsun_55 - 18 November 2011, 00:07:35
kurtlar vadisini izlerken dikkatimi çekti.Bi binanın duvarına 55 yazıp çizgi çekilmiş altına 61 yazılmış epeyce de büyük ve uzunca gözüktü sizce tesadüfmüdür? bi anlam veremedim ama hiç hoşuma gitmedi o görüntü

aynen bende yazacaktım ama öyle olan binayı da patlattılar :)

cembaba

Bir arabamız olsa,
Parasız olsa,
Bursa'ya kalksa... :/ Çok istiyorum gitmeyi şartlar el verse.

##kdc##

Alıntı yapılan: CemBaba - 18 November 2011, 00:21:44
Bir arabamız olsa,
Parasız olsa,
Bursa'ya kalksa... :/ Çok istiyorum gitmeyi şartlar el verse.

Kırmızı toros gelcek tüm dertler bitcek, İnş seneye öğretmen olabilirsem 8)

Sercan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 18 November 2011, 00:35:03
Kırmızı toros gelcek tüm dertler bitcek, İnş seneye öğretmen olabilirsem 8)

ortak alalım la cüno :D

##kdc##