Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Bugün maçtan çıktığımda Migros'un yanındaki Akçaabatlı Köfte'ye gittim ( gitmez olaydım )
İçeriye müşteri girdi Samsunspor formalı, orda çalışan bir rum pontus, yenildiniz he geçmiş olsun dedi, müşteri sinirlendi çıktı gitti.
Daha sonra, 9-10 yaşlarında Samsunspor formalı ve atkılı çocuk vardı. Sanırım eline sipariş vermişler, göndermişler, aynı çalışan rum pontusla tanıdıkdı sanırım.
Çocuk elindeki atkıyı sallıyordu.
O pontus arkadaş çocuğa dönerek; '' Sallama lan şunu, sie git at onu çöpe dedi.''
Yeminle devreye girecektim orda, kız arkadaşım rezil etme beni dedi.

Bu ve bunun gibi köpeklere para kazandırmayın gitmeyin o pontusların mekanına.

Kaya

Evet ramazan ayındaki hazırlık maçı öncesi oruç ağzımla ana avrat sövdüğüm kişi o..Bildiğin hain.Ondan sonrada bizi neden sevmiyorsunuz,küfür ediyorsunuz..Gitmeyin kardeşim Akçaabatçısına da köftecisine de(Sözüm sana değil genel @5trawberry)

cgr

nerde benim zenke55 im :) En büyük samsunsporlum :) Samsunspor için sinan enginle, istanbul camiasıyla çatır çatır kapışanım :)

Maçtan sonraki demeçleri... Kendilerini tanımazdım ama tanımış oldm usta filozofu..

5trawberry

Bizimkiler penaltı atamazken, adamlara bak ne atıyor, nasıl atıyor!

Nobre 2. gol (Kayserispor-Mersin İdman Yurdu)

mimar55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 03 October 2011, 00:13:13
Bizimkiler penaltı atamazken, adamlara bak ne atıyor, nasıl atıyor!

Nobre 2. gol (Kayserispor-Mersin İdman Yurdu)

adamlar çalışyor demek ki....

LisandroLopez

Ergün Teber in 'bırakın penaltı benim işim' der gibi topu alıp direğe nişanlaması trajikomik bir olaydı..

CurvaSs

tribündergi'ye böyle bir başlık açtım. yapılan bu şeyler rezaletten başka bir şey değil.!

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=81588&start=0

feveran

Alıntı yapılan: engin55 - 02 October 2011, 22:20:54
Şu fatih öztürk ü başkan olarak görmek isterdim.

bence de şu an bizi anlıcak tek o

feveran

Alıntı yapılan: CurvaSs - 03 October 2011, 07:08:40
tribündergi'ye böyle bir başlık açtım. yapılan bu şeyler rezaletten başka bir şey değil.!

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=81588&start=0

gordum vıdeoalrı elıne saglık dun benıde alacak tı gecmış karşıma telefonunla cekıyo burdakı polısler anlaşıldıkı samsunlu ve samsunsporlu arkadaşlara düşman sebebıde cok acık hepsi aglıyor maçlarda akşama kadar görev yapıyoruz 5 kuruş almıyoruz dıye zaten polıs mılletı o kadar maaşa ragmen cimridir

cembaba

Alıntıhttp://www.orduspor.org.tr/haberdetay.php?id=1052

Bilet fiyatlarında mecbur indirime gitmişler. Bizde gitmeliyiz.

maviay55

Alıntı5 futbolcumuza milli davet

Futbolcularımızdan Savaş Yılmaz, Pal Lazar, Akaki Hubutia, Aristide Bance ve Ekigho Ehiosun'a Milli Takımlarından davet gelmiştir.

Savaş Yılmaz, Milli Takımımızın UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'ta 8 Ekim'de Macaristan, 11 Ekim'de de İtalya ile yapacağı maç için,

Pal Lazar,  Avrupa Kupası 2012 Eleme Turu E Grubu'nda 11.10.2011 tarihinde Macaristan'ın Finlandiya ile yapacağı maç için,

Akaki Hubutia, Avrupa Kupası 2012 Eleme Turu F Grubu'nda 11.10.2011 tarihinde Gürcistan'ın Yunanistan ile yapacağı maç için,

Aristide Bance, Afrika Kupası 2012 Eleme Turu F Grubu'nda 08.10.2011 tarihinde Burkina Faso'nun deplasmanda Gambia ile yapacağı maç için,

Ekigho  Ehiosun, Afrika Kupası 2012 Eleme Turu G Grubu'nda 08.10.2011 tarihinde Nijerya'nın deplasmanda Mısır ile yapacağı maç için Milli Takımları'nın aday kadrosuna çağrılmışlardır.

Futbolcularımıza, Milli Takımları'nda başarılar dileriz.

kaynak:resmi sitemiz

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: 5trawberry - 02 October 2011, 19:53:25
Allah belasını versin bu stada giriş olayını organize edenlerin.
Nişanlımla maça gittim, bayanlara bilet verilen yerde sen giremezsin dediler, maçtan 10 dk önce bilet kalırsa ücreti karşılında alırsın dediler, gişeye gittim yok öyle birşey dediler. Yarım saat gişe noktalarında git gel yaptım.
Hadi ben evli değilim anladık da, adam evli 3 çocuğuyla gelmiş Aile Tribününe giremiyor. Polis geliyor ben bi görüşeyim diyor. Neyle görüşeceksin arkadaş!
Bedava girersin mesele, parayala girersin mesele.
Aile Tribünü ifadesini kaldırın ordan, bedava girecez diye ayakçılık peşinde değiliz eşimizde, anamızla bacımızla, yanyana maç izleme peşindeyiz.

bende eşimle gidecektim, yönetime güvenmemekte haklıymışım c.tesi günü kulübü aradım aile tribününe sadece kadınlar ve çocuklar alınıyor dediler peki ben eşimle giremeyecekmiyim dedim hayır sizde farklı tribüne gireceksiniz orası sadece bayanlar ve çocuklara ayrıldı denildi.

Ben eşimle yanyana maç izleyemeyeksem yemişim aile tribününü ne işe yarar orası. çok saçma bir uyguluma bence.

cembaba

Okullara yardım dağıtmak için hiç bir futbolcuya izin vermemiş Kazım Yılmaz. Şirinler konusu çok büyüyecek gibi.

engin55

Gerçekten yazıklar olsun  kazım yılmaz. Bu başkanlık koltuğuna yakışmıyorsun

Ekrem

Aile değil o zaman sadece kadın ve çocuk tribünü densin