Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SSKLA

Alıntı yapılan: Desiqner - 02 October 2011, 19:43:56
Helal olsun mersin idman yurdu adamlar her maç kafa kafaya oynuyor...

Demek ki bu iş nasıl oluyormuş,  spor_toto tecrübesi olan ve kaliteli oyuncu olarak oluyormuş. Mesela Holoskoyu alabelseydik şuan çok farklı yerde olurduk(bu arada Bance kötü demiyorum).

cembaba

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=99447

Es Es'in reklamı her türlü oldu. Bizim kareografi kat be kat daha güzeldi? Neden yayınlamadılar? Kesinlikle taraflı basın...

LisandroLopez

Pet şişe içeri alınmıyor diyorlar içeride pet şişe ile su satıyorlar ne bekliyoruz bu zihniyetten allah aşkına..

cembaba

O değil. Kapaklarını almıyorlardı bir ara. Şimdi öyle mi bilmiyorum. ;D Kapaksız dökülür diyorum. Öyle al diyor. ;D Allah'ım sana geliyorum...

5trawberry

Lig Tv ye mail attım verdim veriştirdim hıncımı aldım, Samsunspor-Trabzon maçındaki kareografinin yanından geçmez Tribün şov demişler.
Sövmek istiyorum çok fena ama, kişiliğim elvermiyor..

##kdc##

Alıntı yapılan: CemBaba - 02 October 2011, 20:01:22
O değil. Kapaklarını almıyorlardı bir ara. Şimdi öyle mi bilmiyorum. ;D Kapaksız dökülür diyorum. Öyle al diyor. ;D Allah'ım sana geliyorum...

hala öyle kardeşim adamın suyunu açtılar şimdi girebilirsin dediler dalga geçer gibi, bu emri vereninde bu matıksız emre uyanında Allah belasını versin sanki içerde su satmıyorlar;

mimar55

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 02 October 2011, 19:54:55
Demek ki bu iş nasıl oluyormuş,  spor_toto tecrübesi olan ve kaliteli oyuncu olarak oluyormuş. Mesela Holoskoyu alabelseydik şuan çok farklı yerde olurduk(bu arada Bance kötü demiyorum).

bu arada Bance kötü demiyorum dedin ya ben diyorum yakaladığı gollük pozisyonları atamıyorsan git bank asyada oyna penaltıyı sana kullandırmıyorlarsa ilk11 başlama....

ult55ras

ya ne bekliyorsunuzki Taraftarla yönetim arasında bu olaylar oldukça başarıyı rüyamızda görürüz.

mimar55

jurista

yok olmaz ,olmaz bu başkandan olmaz...

davidsavage

Söğütlübahçe'de yoktu maratonda,kale arkasına gitmişler sanırım,ne güzeldi bankasyadaki birlik bütünlük. İnsan keşke çıkmayıpta böyle birlik bütünlükle mücadele etseydik bankasyada diye düşünüyor. :(

Uğur Yıldız

Özledik be büyük başkan ! Bu şehir kıymetini hiç bilmedi. 

5555

TS MAÇINDA ŞEREF TRİBÜNÜNDE OLUP MANİSA MAÇINDA OLMAYANLAR?KİM BUNLAR?

engin55

Şu fatih öztürk ü başkan olarak görmek isterdim.

erdem

Alıntı yapılan: 5555 - 02 October 2011, 22:15:08

TS MAÇINDA ŞEREF TRİBÜNÜNDE OLUP MANİSA MAÇINDA OLMAYANLAR?KİM BUNLAR?

sabahtan beri ben de böyle bir fotoğrafı bekliyordum..maçta benim de dikkatimi çekmişti şeref tribünü(tabi şereften bahsedilecek çok az insan var) nerede ts maçındakiler? kimse bozulmasın ts'ye ayarız diye.allah bu şehirde beslenip beslendiği şehiri pisleyenlerden kurtarsın bizi!