Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

belediye yazdı  :deli: :oyun: :oyun: :oyun: :holey:

supernatural_55

ggooooolllllllllllllllllll İ.T.O.Ş:))

kuzey55

babasamsunlu

la buraya 1 puanla gelecekler... cincona basarsak eğer 6 puana 1 puan   ;D ;D ;D ;D ;D
bide bunlara basarsak ilk 3 haftada 8 puan koyacassssssssssssssssssssssss  8) 8) 8) :evet: :evet: :evet: :kanka: :kanka: :kanka:

5trawberry

sosaka

bunlar şimdi elektrik gitti bahanesiyle ışıkları söndürüp maçı tatil etmesinler

Tufan

bizim bu buyuk_sehir i takip etmemiz iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım adamlar canavar gibi takım olmuş kafaya oynarlar bu sene onların her yendiği takım bize hırslı çıkarsa işimiz var.

doðan

ahmetsefa55

@tufan

dedıgın gıbı de olabılır ama karsımıza cıkan rakıpler bır mac once cok zorlanmıs , sakat veya cezalısı olan takımlarda olabılır  ;) +moral bozuklugu calkantılar fln fılan  :)

babasamsunlu

hiç bişey olmazzz.. onların çaktıklarına bizde çakarız..  :kanka: :kanka:

çakamadıklarınada çakarız.. bunlarada çakarız..  :evet: :evet: :evet: :kanka: :kanka:

mimar55

Alıntı yapılan: doğan - 17 September 2011, 22:03:44
İbne trabzon olamazsin sampiyon

dikkat et bak vali görürse siteye girememe cezası alırsın zaten yenildi takımı moralide bozuktur....

Tufan

17 September 2011, 22:08:29 #22316 Son düzenlenme: 17 September 2011, 22:12:54 Tufan
Alıntı yapılan: muhalif - 17 September 2011, 22:05:07
@tufan
dedıgın gıbı de olabılır ama karsımıza cıkan rakıpler bır mac once cok zorlanmıs , sakat veya cezalısı olan takımlarda olabılır  ;) +moral bozuklugu calkantılar fln fılan  :)

işin o kısmıda var ama mesela ben bu maç İbb'nin kazanmasını istemiyordum berabere bitsin isterdim şimdi ligde geri kaldıkları için daha çok yüklenecek gudubet takım.
o değilde 4. hafta Ordu maçımızda deplasman tribünü 30 liraymış soyguncular ya.

Furkan

Haftaya bizde bunlara çaktımı çiçek gibi olurlar dahada kendilerine gelemezler. 8)

Kaya

Vittek'in büyük ihtimalle bize karşı oynaması zor..Ayrıca Colman'ı ikinci sarıdan ATAMAYAN sevgili Halis'e selamlarımı iletiyorum..Eyyamcılarr...

muzaffer4

Alıntı yapılan: Tufan - 17 September 2011, 22:08:29
işin o kısmıda var ama mesela ben bu maç İbb'nin kazanmasını istemiyordum berabere bitsin isterdim şimdi ligde geri kaldıkları için daha çok yüklenecek gudubet takım.
o değilde 3. hafta Ordu maçımızda deplasman tribünü 30 liraymış soyguncular ya.

4.hafta.. :evet: :evet: :evet: