Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

BU NEDİM ORDUSPORU ÇOK FENA YİYİP TERKEDİP GİTMESSE BENDE BİŞEY BİLMİYORUM..
Bİ KAÇ SENE SONRA MALATYANIN YANINDA BULURLAR KENDİLERİNİ ;)

fındık

Çoruh, cephesinden ağır bombardıman10 Eylül 2011 / 13:03

Çoruh, cephesinden cevap geldi ''Para şahsi param değil. Çocuklarımın ve ailemin rızkını elbette alacağım.''

Samsunspor eski 2.Başkanı ve Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Çoruh'un haciz yoluyla Samsunspor'daki alacağı parayı tahsil etmesi üzerine Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'ın Çoruh hakkında yaptığı açıklamalara Çoruh cephesinden cevap geldi.

İşadamı Ömer Çoruh, Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'ın tarafından yapılan açıklamaları yerinde bulmadı. Kendisini savunan Çoruh, Başkan Yılmaz'ın açıklamalarına isyan etti.

Açıklamaların etik olmadığını ve kendisi için haksız ithamlarda bulunduğunu söyleyen Çoruh, Samsunspor yönetiminde olduğu süreçte çok sıkıntıların yaşandığını ve yaşanan sıkıntıların Samsunspor'a zarar verilmeden çözüldüğünü belirtti.

Çoruh, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. ''Başkan başkanlığını yapsın. Biz geçmiş dönemlerde bu şekilde yaklaşık on dört milyon para ödedik. Fakat biz çıkıp gazete köşelerinde insanlara vurmadık. Biz gelenek göreneklerimize göre, aile yapımıza göre yaşarız ve bizim aldığımız ahlak gereği borcuna sadık insanlarız. Biz Samsunspor'a üç yıl hizmet ettik. Gecemizi gündümüze katara çalıştık, sıkıntılar yaşadık ama ben bu sıkıntıları Kazım Yılmaz gibi dile getirmedim, getirmeyeceğim. Bu konuları bu şekilde diyolog yapmayı bırakın akla getirmeyi, konuşmayı bile, kendime ve aile ahlakıma yakıştıramıyorum. ''

"GÖRÜŞMEYİ REDETTİ''

''Başkan ile iki aylık diyolog sürecimiz oldu. Benimle bırakın uzlaşmayı konuşmayı bile redetti. Sadece emrivaki duyurularla ayağına çağırttı. Hiçbir şekilde yapıcı bir adım atmadı. Ben emrivaki çağrılara cevap vermedim. Biz önceki dönem bu kulübü lige çıkarttık. Ne sıkıntılar çektiğimizi Allah'da biliyor kulda. Süper Lige çıkan bir takımın gelirleri 30 milyon TL'ye yakın geliri vardır. Bu gelire görede ödemelerini hayli hayli yapmalı. Biz yönetimdeyken bankadaki üç milyonluk paranın bir milyonunu üç yılda aldık. Bunuda yalvara yakara aldık. Geriye kalan iki milyon parada borçlara gitti. Elden de ödediğimiz paralarda meydanda. Hatıra binayen aldığımız paralarla kulüb borçlarını ödedik. Fakat Başkan Yılmaz gibi gazete köşelerine çıkmadık. Bu davranış abestir ve Kazım Yılmaz'a yakışmadığı gibi Samsunspor'a zarar vermektedir. ''

''AİLEMİN RIZKINI ELBETTE ALACAĞIM''

''Ben inançlı bir insanım. Vicdanen huzurluyum. Alcağımı tahsil ettim. Bu para benim param değil. Bu para çoluğumun çoçuğumun rızkıdır, ailemin parasıdır. Çoçuklarımın, ailemin rızkını elbette alacağım. Ayrıca benim Samsunspor'da 2. Başkanlık yaptığım süreçte hem iş hayatımdan, sağlığımdan, şahzi malımdan, madden, manen, en önemlisi aile yaşantımdan kayıplarım olmuştur. Samsunspor aşkımdan bunları yaptım yine yaparım, yapmayada devam edeceğim. Benim Samsunspor sevdam bitmeyecektir bunuda her kes bilir. Sevdamız için çalıştık ve Allaha şükürde bunu süper lige çıkarak başardık. ''

''YARDIM PARASI OLDUĞUNU KİM BİLEBİLİR''

''Elektronik hacize takılan, banka hesablarına ne şartla olursa olsun para girdiği zaman kesintiye girer. Paranın Somali ülkesine gidecek olmasını ne resmi kanallar nede avukatım bilebillir. Hacizli bir hesaba para girmiş ve tahsil edilmiştir. Süper Lige çıkardığımız takımı arkadaşlara emanet ettik. Bizim hakkımızda 'fırsatçılık yapılıyorlar' deniliyor. Hiçbir zaman günlük yaşantımda, ailem arasında, kendi şirketimde ve Samsunspor'da ne ayrımcılık yaparak hakka girdim nede fırsatçılık yaptım. Hiçbir zaman ranttan gelir elde etmedim. ''

''KİMSENİN RIZKINA GÖZ DİKMEDİK, ALACAĞINA REST ÇEKMEDİK''

''Bize dilenci dediler. Evet Samsunspor için dilendik. Fakat fırsatçılığı, hırsızlık suçlamasını kabul etmedim. Açık konuşuyorum; kulübün parası varmıydı da çaldık. Biz Samsunspor için zamanında dilencilk yaptık, cami önlerindeme mendil açacak derecede para topladık. Ancak kimsenin alacağına rest çekmedik. Kimsenin çoçuğunun rızkına göz dikmedik."

''KİMSEDEN KORKUM YOK''

''Hem ailem olarak hem bir birey olarak her zaman üreterek, ülke ekonominisine katkı koyarak Samsun'a katkılar sağladım. Üretim yaparak Samsun'na katma değer olarak destek olan, Samsunlulara hizmet eden Samsun firması olan bir şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak gurur duyuyorum. Benim ne denli Samsun milliyetçisi olduğumu herkes biliyor. Ben Samsun'a yatırım yapıyorum, Samsun'da kazanıyorum. Firmamda üretilen ürünler Türkiye genelinde satılıyor. Biz başkaları gibi kazandığımız paraları İstanbul'a yada başka yerlere harcayıp, yatırım yapmıyoruz. Kimseden korkum yok. Bu duygular içerisinde Başkan Kazım Yılmaz'ın dq kendisine ve ailesine yakışan beyanatlar vermesini temenni ediyorum.''

cembaba

ulan be adam sanki çok fakir bir adamsın bırak bu işleri ya...

ahmetsefa55

bizim kareo parasına da sulanmasın bu

kutsalforma

Ulusal medayada cikti haberi yardim parasi oldugu
sen samsundan duyamadin, yaziklar olsun
Cocuklarinin rizkiymis, duyanda acliktan ölüyosunuz zannedecek, sen önce Samsunspordan heba ettigin paralarin hesabini ver
Ordaki insanlarin halini görsen acaba hala cocuklarinin rizkindan bahsedebilecekmisin??

##kdc##

red_white

suç Kazım başkanda Samsunda böyle aç dururken toplanan yardımı sen nasıl Somaliye göndermeye çalışıyorsun..

sadece55

Bu parayı Ömer Çoruh'un ben kulübe verdiğine kesinlikle inanmıyorum...Şunu da bana yazın beyler demiştir...öylece yazılmıştır bu para..Ohh sen Filiz helva reklamlarını yapacaksın bir de üstüne para alacaksın hayat bunlara güzel.Ben de yönetici olurum böyle olunuyorsa

AntZ

Alıntı yapılan: Erdinc - 10 September 2011, 15:14:59
Bu parayı Ömer Çoruh'un ben kulübe verdiğine kesinlikle inanmıyorum...Şunu da bana yazın beyler demiştir...öylece yazılmıştır bu para..Ohh sen Filiz helva reklamlarını yapacaksın bir de üstüne para alacaksın hayat bunlara güzel.Ben de yönetici olurum böyle olunuyorsa

Öyle deme, çocuklar aç, helvadan başka birşey yiyemiyor.

Keşke kabahatini örtmek için çocuklarını öne sürmeseydin, yaptığın özür kadar büyük olmuş özrün!!!

Çocuk ve rızık kelimelerini aynı cümle içinde kullanırken hangi çocukların rızkını kestiğini de bir düşün.  :(

sadece55

10 September 2011, 15:21:03 #21849 Son düzenlenme: 10 September 2011, 15:21:21 AntZ
Evet haklısın zor durumda bu adamlar...Güzel bir laf vardır "VEREN EL ALAN ELDEN ÜSTÜNDÜR" bir gün bu lafın farkına varırlar tepetaklak olunca

**KaR6**

bu td'deki qarmasha55 bizden biri ama kim, bilen var mı?

celebi

**KaR6**

ali ihsan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 September 2011, 15:28:29
merak ettim, bişe olmadı..

Bende bizim sitedeki Çelebi'yi merak ediyorum kim acaba  ???

celebi

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 September 2011, 15:28:29
merak ettim, bişe olmadı..

ne kadar sert cevap vermişsin be kardeşim. tavuğuna mı kış dedim. :)