Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samet_55

denizlinin geçenseneki hastalıgı devamm ediyoo

twitter

gohou mudur nedir çok iyi oyuncu sadece hayvanlıkla gitmiyor teknikte var. bizim zenke ve kafa  ???

celebi

göztepeyi sevmem denizliyide sevmem ama denizli yensin şu gözü

Burak55

Link varmı göztepe-denizli macının ?

ult55ras

acilen süper lige çıkması lazım göztepenin ayrıca denizliye o taraftarla bankasya bile fazla

twitter

ben de ksk ve göztepeyi sevmiyorum

overrated ikiside

jurista

ultr55as yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum , ultras açılımı nedir ?

CurvaSs

Alıntı yapılan: jurista - 09 September 2011, 21:32:09
ultr55as yanlış anlamazsan bişey sormak istiyorum , ultras açılımı nedir ?

ultras açılımı bi' cümle bir şey değildir. wiki'ye bak veya tribündergi'ye felan bak. araştırdıktan sonra kendi memleketimde var mı böyle grup veya oluşum deme; çünkü türkiye'de tam anlamıyla "ultras" felsefesini taşıyan grup yok. ultras felsefesine en yakın oluışum ss.biz işte:)

jurista

Alıntı yapılan: CurvaSs - 09 September 2011, 21:34:57
ultras açılımı bi' cümle bir şey değildir. wiki'ye bak veya tribündergi'ye felan bak. lakin türkiye'de tam anlamıyla "ultras" felsefesini taşıyan grup yoktur.

yani ? çok açıklayıcı olmadı bu dediğin ... google ,wiki vs buradan zaten bakılır bakmasına da öğrenmek istediğim asıl şu idi...

arkadaşın iyi niyetini göz ardı etmeden ,ve onu suçlamadan da yazmakta fayda var zira gerçekten de hiç alakası yoktur  sonra iyi niyetli bir kardeşimizi üzmüş soğutmuş oluruz ,ama sormak ta lazım çünkü önemli   bu isim  gs li bir gruba ait olan isimle oldukça benzeşiyor ,kendisinin belki bundan bile haberi yoktur başka ortamlarda yanlış anlaşılabilir baabından netleştirmek lazım olayı...

AntZ

Tufan

Alıntı yapılan: jurista - 09 September 2011, 21:41:05
yani ? çok açıklayıcı olmadı bu dediğin ... google ,wiki vs buradan zaten bakılır bakmasına da öğrenmek istediğim asıl şu idi...

arkadaşın iyi niyetini göz ardı etmeden ,ve onu suçlamadan da yazmakta fayda var zira gerçekten de hiç alakası yoktur  sonra iyi niyetli bir kardeşimizi üzmüş soğutmuş oluruz ,ama sormak ta lazım çünkü önemli   bu isim  gs li bir gruba ait olan isimle oldukça benzeşiyor ,kendisinin belki bundan bile haberi yoktur başka ortamlarda yanlış anlaşılabilir baabından netleştirmek lazım olayı...

ultras İtalya'da ortaya çıkmış ranta, endüstriyel futbola karşı, görselliğe önem veren taraftar gruplarının genel adı. güya ultraslanda kendinin öyle olduğunu iddia etsede Türk tribünlerinde ultras mantalitesinde grup maalesef yok. ss.biz'i bu kısma katmıyorum çünkü bizim sitenin taraftar grubu olmak gibi bir kaygısı yok.

jurista

Alıntı yapılan: Tufan - 09 September 2011, 21:45:19
ultras İtalya'da ortaya çıkmış ranta, endüstriyel futbola karşı, görselliğe önem veren taraftar gruplarının genel adı. güya ultraslanda kendinin öyle olduğunu iddia etsede Türk tribünlerinde ultras mantalitesinde grup maalesef yok. ss.biz'i bu kısma katmıyorum çünkü bizim sitenin taraftar grubu olmak gibi bir kaygısı yok.

Tufan teşekkür ederim,bu açıklayıcı oldu işte .
Aslında ultrasın ne olduğunu biliyorum ama  asıl nüans şudur, ultras ülkemizde kullanıldığı haliyle bir istanbul takımını çağrıştırıyor ilk bakışta yanlış anlaşılmaya müsait bir durum ortaya çıkabilir.Neyse zaten bu arkadaşımızı burada tanıyan tanıyor burası için bir sıkıntı yok .Lafımı geri alıyorum :)

Tufan

AlıntıKINAMA
Bilindiği üzere, 5 Eylül 2011 Pazar günü sezon açılış maçında Orduspor ile yaptığımız hazırlık karşılaşmasından sağlanacak tüm gelirin, insanlık dramının yaşandığı Somali'ye gönderileceğini kamuoyuna deklare etmiştik.

Ancak; sezon açılış maçından sağlanan 23 bin 330 Lira 60 kuruş tutarındaki para Samsunspor hesabına geçirilmesine müteakip, Kulübün eski Mali İşler'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Çoruh'un kulüpten alacağına karşılık olarak haciz edilmiştir.

Bilindiği üzere Ömer Çoruh, daha önce de alacağına karşılık Samsunspor Kulübü'müze haciz koydurmuş, bir futbolcumuzun  menajerlik ücretini bu yolla bloke ettirmiştir.

Samsunspor Kulübümüzü geçmişten gelen tüm olumsuz tablolara karşı ayakta tutmaya çalışırken, tüm iyi niyetli gayretlerimizle borçlarını yapılandırıp ödemeye çalışırken, eski bir yöneticimizin yaptığı bu davranışı Yönetim Kurulu olarak kınıyor ve bu durumu kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.

Kendilerini bir yandan "Samsunspor Sevdalısı" olarak gösteren ancak gerçekte menfaatleri doğrultusunda hareket eden bu gibi kişilerin Samsunspor'umuzu çıkmaza sürükleme çabaları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da boşa çıkacağını bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunarız.

Samsunspor Yönetim Kurulu
http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2540

Bu Ömer Çoruh'un 2. rezilliği ne kadar alacağı varki bu adamın bu kadar karın ağrısı yapıyor terbiyesiz herif..

jurista

Ömer efendi maddi değerlere bloke koymayı biliyor,biz onun Samsunspordan aldıklarına nasıl bloke koyacağız asıl mesele o...

Lusage

AlıntıYardım parasına haciz geldi
Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un Orduspor maçının hasılatını Somali'ye yardım olarak göndermeyi planlandığı ancak yardım parasına eski bir yöneticiye olan borç yüzünden haciz koydurulduğu öğrenildi.

09 Eylül 2011 Cuma - 12:00
AA
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, Orduspor'la oynadıkları hazırlık maçının hasılatı olan ve Somali'ye gönderecekleri 23 bin TL'ye eski yöneticilerden Ömer Çoruh'un kulüpten alacağı nedeniyle haciz koydurttuğunu söyledi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Samsunspor'un geçen hafta sonu sezon açılışını gerçekleştirdiğini, açılışta Orduspor ile yapılan hazırlık maçından elde edilen 23 bin TL gelirin de Somali'ye gönderilmesine karar verildiğini hatırlattı.

Söz konusu paranın hesapta tutulduğunu belirten Yılmaz, eski kulüp yöneticilerinden Ömer Çoruh'un kulüpten alacağı nedeniyle bu paraya haciz koydurttuğunu belirterek, ''Samsunspor'u en iyi şekilde, en güzel yerlere getirmeye çalışıyoruz. Biz Samsunsporumuz'u en iyi şekilde ayakta tutmaya çalışırken eski yöneticilerin böyle yapması gerçekten üzücü bir durum. İnsanların eline bir kağıt parçası alarak kanun boşluğundan yararlanarak Samsunspor'u bu hallere düşürmesini, kamuoyunun takdirine bırakıyorum'' diye konuştu.
Samsunspor'un eski mali işlerden sorumlu yöneticisi Ömer Çoruh ise kulüpten alacaklarının olduğunu belirterek, ''Konu ile avukatlarım ilgileniyor. Bu miktarın bizim hesabımıza geçtiği doğrudur. Ancak, söz konusu paranın Somali'ye gönderileceğini bilmiyordum. Gerekirse Somali'ye bu miktarı kulüp adına ben gönderirim. Geçenlerde 42 bin Avro bizim hesabımıza geçmişti. Söz konusu miktar da hesabımıza geçmiştir. Bizim kimseden saklayacağımız bir durum yok'' dedi.

http://www.sporx.com/futbol/superlig/samsunspor/yardim-parasina-haciz-geldiSXHBQ247421SXQ

Bilmiyormuşmuşmuş... Yatacak yeriniz yok lan.

Boğazında kalsın ...... ...... herif...