Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

ne serti abi ya  :) öyle cidden, buradan oldugu belli de, kim oldugunu bilmiyorum, merak ettim, bişe olmadı  :)

celebi

eyvallah benim güzel kardeşim bu arada özlettin kendini bir ara buluşalım muhabbet edelim beeeee ;)

**KaR6**

buralardayım abi artık, alo dediniz mi 5 dakikaya üsküdar iskelede olurum  :evet:

ali ihsan

Alıntı yapılan: celebi - 10 September 2011, 15:38:05
ne kadar sert cevap vermişsin be kardeşim. tavuğuna mı kış dedim. :)

Hocam,Arena'ya gelecek ekibe kuzu çevirteceğine yönelik foruma yayılan şayialar hakkında ne düşünüyorsun ? Kamuoyu merak içerisinde  8)

ali ihsan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 September 2011, 15:42:20
buralardayım abi artık, alo dediniz mi 5 dakikaya üsküdar iskelede olurum  :evet:

Tamam seni 5 dk sonra Üsküdar İskele'den alayım o zaman .Maçı izleriz

celebi

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 10 September 2011, 15:42:34
Hocam,Arena'ya gelecek ekibe kuzu çevirteceğine yönelik foruma yayılan şayialar hakkında ne düşünüyorsun ? Kamuoyu merak içerisinde  8)

hocam hepisi spekülasyon

**KaR6**

bu akşam yalan olur abi, bu zamana bırakılır mı maç programı  :) bekliyolar arkadaşlar, bi dahakine inşallah..

ali ihsan

SAMSUNLU ORUMA 55

Bugün benim doğum günüm.. Samsunspor galibiyet alarak inşallah bana doğum günü hediyesini verecek..

isyan

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 10 September 2011, 16:26:00
Bugün benim doğum günüm.. Samsunspor galibiyet alarak inşallah bana doğum günü hediyesini verecek..
Nice Yillara kardesim  ;)

SAMSUNLU ORUMA 55

samuray

doğum gününü kutla kardeşim samsun 3_2 galip ama ikinci yarı bizi çıldırttılar

mimar55

cok şükür kazandık skor ne olursa olsun 3 puan cok tatlı geldi

davidsavage

Manisa yazacak bi tane az kaldı  ;)

mimar55

az daha atıyordu  trabzon_spor lular nefesi nerden alacaklardı acaba ama kesin atacak  manisa_spor