Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kavak_55

ömer çoruh musun moruhmusun adam ol adam travzonlusun galiba yalandan samsunsporu seviyorum ayaklarıyla gelip kulübü sömüren kenelere bu taraftar müsade etmez bilesin aldığın haksız paralar kafana çorap örer bilesin. çoruh adamım diye gezme sokaklarda zaten adam olsan bu hareketleri yapmazsın

supernatural_55

Böyle bir şey yapmaktan hiç hoşlanmam ama o paranın içinde benim de hakkım var ve bu para bu adamda kalırsa haram olsun benim hakkım..Bir de pişkin pişkin kulüp adına ben gönderirim gerekirse parayı demiş,kimsin ki sen haciz koydurup itibarını zedelediğin kulüp adına iş yapıyorsun,ne verdin,gelirin birikimin ne kadardı da ne harcadın bu kulübe de bu meblağlara haciz koyduruyosun...Kulübümüzü kullanarak kendisine menfaat sağlayan kim varsa Allah'ından bulsun...

SametYılmaz55

Gerekirse Somali'ye bu miktarı kulüp adına ben gönderirimmiş >:( >:( >:( sen kimsin ulan çakal :x(( :x(( :x((

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 09 September 2011, 22:28:26
Gerekirse Somali'ye bu miktarı kulüp adına ben gönderirimmiş >:( >:( >:( sen kimsin ulan çakal :x(( :x(( :x((
:kafa: :kafa: :kafa:

AntZ

09 September 2011, 22:36:10 #21814 Son düzenlenme: 09 September 2011, 22:39:52 AntZ
AlıntıTürkiye'den Somali'ye Rekor Bağış
Türkiye'den Somali'ye rekor bağış toplandı.

Türkiye genelinde başlatılan kampanyalarda, Somali için yaklaşık 500 milyon dolar toplandı.

Bu rakam Birleşmiş Milletler'in ön gördüğü talebin yarısını oluşturuyor.

Türkiye, Somali'de yaşanan insanlık dramına da seyirci kalmadı.

Toplanan yardım miktarı, Somali'nin ilk etapta ihtiyaç duyduğu paranın yarısını karşıladı.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, "Birleşmiş Milletler'in öngördüğü, buradaki yoksunluğun ortadan kaldırmak için bir milyar dolar ihtiyaç var dedi. Neredeyse yarısını biz Türkiye olarak hallettik. Hali vakti yerinde olan ülkelerden ses seda yok. İnşallah bu da onlara bir örnek olur. Türk milletinin bu konudaki duyarlılığı her zaman tartışmasız farklıdır. bunu biz biliyoruz. Geçmiş bir çok olayda bunu biz yaşadık." dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye'nin Somali'ye yönelik yardımlarının devam edeceğini belirtti.

Binali Yıldırım, İzmir'de düzenlenen törende, kampanyaya destek veren iletişim sektörü temsilcilerine plaket verdi.

Türk milleti duyarlıdır, 1 kişi hariç... İnsan olamamışsın, Samsunspor'a yönetici olmuşsun... Somali'deki garibanlara giden paralara bile göz diken, günahından korkmayanlar kimbilir bu zamana kadar Samsunspor'dan neler götürdü. Çok büyük kulüpmüşüz çok...  :-X

55(tuncay)55

Burak55

Yüce ALLAH büyüktür , 1 lokma ekmege muhtac kalırsın inşallah ÖMER ÇORUH ! >:(

sosaka

AlıntıOrduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, Kulüpler Birliği Başkanlığına adaylığını açıkladı

bu adam ne kadar şova meraklı

55__Gurbet__55

Ömer Coruha sormak lazim 23 bin icin bu kadar küfür + kul hakki yemeye degiyormu diye?

Ayirca Yönetime helal olsun herseyi acikliyor.Bu sayede kimin I...ne oldugunu acik bir sekilde görüyoruz.

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: sosaka - 09 September 2011, 23:07:28
bu adam ne kadar şova meraklı
kendini rezil etmekten başka bişey yapmıyor herkese makara oluyor :D :D :D

berusa55

-> Menemenspor'da yıllardır iğneyle oynayan Safi Akça hemşirelik yüksek okulunu kazandı...

:D :D

AntZ

Ülkemizde hatta şehrimizde onca aç! varken Somali'ye yardım gafletinde! bulunan Samsunspor yönetimine yazıklar olsun!

Ahmeti

Tüm Türkiye öğrendi Samsunspor açılış maçının hasılatının Somali'ye bağış olarak gideceğini Ömer Çoruh bilmiyormuş.

Sus ömer çoruh sus Allah'ını seviyorsan konuştukça rezil oluyorsun.

55_OrHaN_55

Tek cümle; Allah (cc) belanı versin Ömer çoruh...

Ahmeti

Haber gazetesinin 19. sayfasında tam sayfa Samsunspor.biz reklamı var yapılan koreografileri gösteriyor hiç birşey yazmıyor bilgisi olan varmı arkadaşlar ?