Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ekrem

Neyin peşindeler Bunlar Allah aşkına  >:(

Tufan

Alıntı yapılan: Ayberk - 26 August 2011, 13:38:56
Bu Allah'ın belalarına kimse ses etmiyor ya ben de bunu sindiremiyorum işte :kafa: :x(( :x(( :x((

bence kimse adam yerine koymuyor ama statta tepki göstermek şart bunlara. çakma formayı üstüne giyip tribüncüyüm gezen adamın Samsunsporluluğundan ne olurki 

zzeennkkee55

Yalnız o adamlar Samsunluya benzemiyor nedense , var bir iş

Ayberk

Alıntı yapılan: Tufan - 26 August 2011, 13:45:18
bence kimse adam yerine koymuyor ama statta tepki göstermek şart bunlara. çakma formayı üstüne giyip tribüncüyüm gezen adamın Samsunsporluluğundan ne olurki 

Adam yerine koyup da bi taraflarını kaldırtmayacaksın bunların tabi ama, rezil edeceksin bir daha o stada sokmayacaksın onları, bu kadar net!

zzeennkkee55

İNGİLİZ: 'Bizde şampiyonluk iki gün kutlanır.' İTALYAN: 'Bizde şampiyonluk 400 kadınla kutlanır.' RUS: ;Bizde şampiyon olunca iki ton votka içilir. 'TEMEL: Bizde şampiyon kim olursa olsun fener kutlar.  :)

masbene

Alıntı yapılan: Ayberk - 26 August 2011, 13:38:56
Bu Allah'ın belalarına kimse ses etmiyor ya ben de bunu sindiremiyorum işte :kafa: :x(( :x(( :x((
kurumda yasaklı oldugu icin fotoları acamıyorum merak ettim neyini fotografı bunlar???

Ayberk

şehzadeler adlı sözde Samsunspor taraftarları trabzonlulara çiçek vermiş falan, bayağı mutlular sanırım Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı kutluyorlar beraberce :x(( :kafa:

masbene

ben bu şehzadeleri çözemedim zati

twitter

muzaffer4

3.hafta kale arkası şehir tarafında 2.000 travzonlu şehzadelerle birlikte maçı izleyip 61.dk şovu yaparsa kombine kartımı kıracağım :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Ayberk

o kadar da değil. tel falan da yok o 2000 kişiye geri kalan 18 bin kişinin neler yapabileceğini hayal edebiliyor musunuz zzzzz

cembaba

10 yıla yakın bu tribündeyim. Ne kavgalar gördüm. Şehzadelerin yiyeceği dayağı ben hesaplayamam anlatabiliyor muyum? O kadar yani...

muzaffer4

Alıntı yapılan: Ayberk - 26 August 2011, 14:08:15
o kadar da değil. tel falan da yok o 2000 kişiye geri kalan 18 bin kişinin neler yapabileceğini hayal edebiliyor musunuz zzzzz

cam var arada...

Tufan

Alıntı yapılan: CemBaba - 26 August 2011, 14:09:50
10 yıla yakın bu tribündeyim. Ne kavgalar gördüm. Şehzadelerin yiyeceği dayağı ben hesaplayamam anlatabiliyor muyum? O kadar yani...

Cem Allah razı olsun güldür beni şu kasvetli günde

Stoper

Fenerbahçeli gazeteci Lube Ayar twitterde neler yazmış öyle

Alıntıspor bakanı suat kılıç'ın takımı samsunspor, adnan sezgin'i genel menajer yapmış! 'sıfır tolerans'ını yediğimin memleketi! yazıklar olsun!