Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Bu adam takım içinde en ufak bi olumsuzluğa ve karışıklığa yer vermiyor.Kemal'in kafası karışıksa olay netleşene kadar idmanlara çıkmasını istememiş.
Gerçekten yaptığı iş tebriği hakeden cinsten  :ok Bu hocayla en kötü 10. oluruz diye düşünüyorum ben.

babasamsunlu

bence türk futbolunda göz altına alınması gerekenler alınmıyor.. :evet: :evet:
mesela bir erkutdem55 bir kalpten şimşek..  :x(( :x(( :x((
bunların gözaltına alınmaları nedense gözardı ediliyor..  :suslen: :suslen: :suslen:
türk fubolu bunlardan kutulduğu gün refaha ulaşacaktır. :kanka: :kanka: :evet: :evet:
benden demesi...  ;) ;)

erkutdem55

Türk futbolu benden kurtarırsa refaha erer mi bilemem ama Orhanın senden kurtulduğu zaman refaha ereceği kesin :)

Şimdiden para biriktirmeye başla cezalar için,saklanmaya da saklanamassın ebatı sıradışı adam.bi burgerın önündeyker diğer burgerın önünden görünüyon :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 28 August 2011, 03:16:08
Türk futbolu benden kurtarırsa refaha erer mi bilemem ama Orhanın senden kurtulduğu zaman refaha ereceği kesin :)

Şimdiden para biriktirmeye başla cezalar için,saklanmaya da saklanamassın ebatı sıradışı adam.bi burgerın önündeyker diğer burgerın önünden görünüyon :)

borumu olm işte.. benle konuşurken düzgün konuş.. :x(( :x(( :x((
bir burgerden koyarım öbür burgerden çıkarsın...  :suslen: :suslen: :suslen:
pis herif..  :x(( :x((
terbiyesiz..  :x(( :x(( :x((
git kupon yap..ne gezeliyon buralarda..  :x(( :x(( :x((

erkutdem55

Başlıkları darmadağın eden bu arkadaşın siteden,stattan,ve hatta Samsundan atılmasını talep ediyorum.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 28 August 2011, 03:19:31
Başlıkları darmadağın eden bu arkadaşın siteden,stattan,ve hatta Samsundan atılmasını talep ediyorum.

rededildi..  :evet: :evet:
ben yönetimin adamıyım olm..  :evet: :evet:
pis alt zümre seni..  :ok :ok
işçi sınıfımısın olm sen..  :peeh: :peeh:
ezik ezik yazıyon..   ??? ??? ???

erkutdem55

bi sus gece gece,nesineden inceleme yapıyorum,konsantre mi bozma,git yat,ayu herif.

babasamsunlu

ne yatacam bende kupon yapıyom..  :x(( :x(( :x((
mahfettin beni..  :suslen: :suslen: :suslen: :suslen:
nasıl çıkaracaz  o girenleri... off off...    ??? ??? ??? ???

##kdc##

Chealse'nin bu akşamki maçında drogba sakatlanmış ama adamın sakatlanma videoları heryerden silinmiş. Youtube, lig tv, izlesene... vb hepsi silmiş. Konu hakkında bilgisi olan var mı?? Öldü mü adam yoksa  :P

berusa55

Genel sohbet başlığımızı unutan sitemizin eskilerini esefle kınıyorum  :kafa:

babasamsunlu

bende kınıyorum..  :evet: :evet:
hep bu demli ellibeş yüzünden  oluyor..  :x(( :x(( :x((
atalım bunu siteden hepimiv kurutuluruz..  8) 8)
vallaa... :kanka: :kanka:

berusa55

erkutdem55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 28 August 2011, 03:31:12
bende kınıyorum..  :evet: :evet:
hep bu demli ellibeş yüzünden  oluyor..  :x(( :x(( :x((
atalım bunu siteden hepimiv kurutuluruz..  8) 8)
vallaa... :kanka: :kanka:

bana bak la uefadan adam çağırtır siteden men ettiririm seni.hem ayısın hem pişkin,yarın yakalarım ben seni :p

babasamsunlu

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yalasan ne olcak la keltoş..  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Lusage

Alıntı yapılan: Cüneyt - 28 August 2011, 03:28:10
Chealse'nin bu akşamki maçında drogba sakatlanmış ama adamın sakatlanma videoları heryerden silinmiş. Youtube, lig tv, izlesene... vb hepsi silmiş. Konu hakkında bilgisi olan var mı?? Öldü mü adam yoksa  :P

Norwich'in kalecisi Ruddy Drogba'yı resmen havada yumrukladı. Drogba da çok kötü düştü.

Drogba injury (chelsea v norwich)