Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lucarelli

Lube Ayar'ın ayarı kaçmış biraz.

King Of The North

Alıntı yapılan: ekigho55 - 26 August 2011, 14:06:40
3.hafta kale arkası şehir tarafında 2.000 travzonlu şehzadelerle birlikte maçı izleyip 61.dk şovu yaparsa kombine kartımı kıracağım :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Stadın kapasitesi 16.500, travzona verilecek bilet sayısı 750 yi geçmez 2000 nerden hesapladınız? şehzadeler de onların tribününe girer en fazla, başka bişeye cesaret edemezler, artık travzon çakmaklarıyla orda içerler sigaralarını..

mehmet yılmaz

AlıntıVolkan Demirel: "35 milyon taraftarimizdan taraftar kartimiza ilgi gostermesini bekliyoruz, istiyoruz..."

??? ??? ??? ??? ??? ???

yok, 85 milyon!

twitter

ölüm grubuna düştü beşiktaş  ;D

muzaffer4

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 26 August 2011, 14:47:07
Stadın kapasitesi 16.500, travzona verilecek bilet sayısı 750 yi geçmez 2000 nerden hesapladınız? şehzadeler de onların tribününe girer en fazla, başka bişeye cesaret edemezler, artık travzon çakmaklarıyla orda içerler sigaralarını..

travzonlular şehzadelerin arsaına giremezmi?

Ayberk

ona kimse göz yummaz, en başta güvenlik neden anlamak istemiyoruz ki?

Ajan

Şehzadelerin orada öyle bir şey yaptığını düşündümde Forza Şimşekler orada onların yedi sülalesini beller şüpheniz olmasın yani.Eskisi kadar güçlü ve sağlam olmasa da  Forza orada Trabzon'a show falan yaptırmaz.

King Of The North

Alıntı yapılan: ekigho55 - 26 August 2011, 15:03:52
travzonlular şehzadelerin arsaına giremezmi?

92-93 sezonunda aralıklardan sonra yeniden süper lige yükseldiğimizde travzon maçına 6 saat önceden gitmiştim, stad görevlisi bir arkadaşım vardı o sokmuştu beni stada, 1 saat sonra kapılar açılmaya başlayınca travzonlular bizim maraton tribününe girmeye başladılar, samsun trabzon kardeştir falan diye kafalarına göre takılıyolardı, biz birkaç kişiydik onların sayısı 100 ü geçmişti, sonra 1, 1-5 saat içinde büyük taraftarımız gelmeye başladı maratona, inceden sataşmalar ve karşılıklı giderler başladı, sonra ne oldu polis coplarla adamları hakettiği yere kale arkasına kovalayarak göndermek zorunda kaldı, maç sırasında sonrasında olan olayları anlatmıyorum bile, bilen biliyor o günkü büyük olayları. Yani böyle bir şeye emniyet de izin vermez kardeşim, o kadar deplasmana gidiyoruz, daha şehir dışında bizi alıkoyuyorlar, ne alışveriş yapabiliyoruz ne gezebiliyoruz o şehirleri, geçen sezon daha Bolu ve Denizliye gidenler bilir yaşadıklarımızı, o sebeple onlar bizim yanımıza gelemezler, ama o şehzadeler denep grup gider dilediği gibi karşılarlar adamları, hatta tribünlerine de giderler orda takılırlar ama sonra ne olur bilemem...

özkan

Bu işe ben ciddi,ve verebilecek en güzel  tepkiyi şirinlerden bekliyorum açıkcası..

lucarelli

muzaffer4

bu maça 3-4 bin ts li gelecek o kesin 1000 e yakını deplasamnda oturacak geri kalan 2500-3000 kişi maratona kale arkasına dağılacak şimdi sorun 2500 kişi maratonda olursa martonda ses çıkmaz şhow samsunspor diye bağıran az olur  filan olmaz 2500 kişi kale arkasında olursa (kale arkasının yarısında fazlası) 61.dk şovu izleriz maalesef ama 250 kişi kapalı bin maraton 500 er kale arkaları olursa bi şey yapamazlar stad eski çoşkusunda olur bide ts maçına fbli lerin de yoğunluk göstereceğinden eminim en az onlarda bizim kadar sövecek bari ceza almasak ....

Sercan

Alıntı yapılan: ekigho55 - 26 August 2011, 17:04:58
bu maça 3-4 bin ts li gelecek o kesin 1000 e yakını deplasamnda oturacak geri kalan 2500-3000 kişi maratona kale arkasına dağılacak şimdi sorun 2500 kişi maratonda olursa martonda ses çıkmaz şhow samsunspor diye bağıran az olur  filan olmaz 2500 kişi kale arkasında olursa (kale arkasının yarısında fazlası) 61.dk şovu izleriz maalesef ama 250 kişi kapalı bin maraton 500 er kale arkaları olursa bi şey yapamazlar stad eski çoşkusunda olur bide ts maçına fbli lerin de yoğunluk göstereceğinden eminim en az onlarda bizim kadar sövecek bari ceza almasak ....

isterse 10000 gelsin ne farkeder,hepsine gider...   :gooolll= trabzon_spor

muzaffer4

Alıntı yapılan: Sercan - 26 August 2011, 17:07:29
isterse 10000 gelsin ne farkeder,hepsine gider...   :gooolll= trabzon_spor

maratona 10 bin gelseler kareografi yaparlar  ;D ;D

King Of The North

Olay burda kopuyor işte, fb li gelip de taşkınlık yaparsa cezasını klüp çekmese iyi olur, adam bizim formamızı giyip gelecek sonuçta, ayırt etmek mümkün olmayacak, olayları yapanlar cezalandırılmalı, ama son ıllarda geldiğimiz tribün durumu ortadayken, tek travzonlunun bizim içimizde maç izleyeceğini hele hele kıs kıs gülerek takımını inceden de olsa destekleyeceğini, buna cesaret edeceğini hiç sanmıyorum ben.