Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 28 July 2011, 14:02:56
Destek istemiyoruz yeterki gölge etmeyin.
''biz''i birde Süperlig'de izleyin.

Bunları biz yaptık daha iyilerini de yapacağız tarzında birşeyler olursa daha iyi olur.
Gölgelerle uğraşmaya gerek yok  ;)

Jnr.Serkan

Telefonuma şimdi Samsunspordan mesaj geldi.Yeni yönetim teklonojiyle çok işli dışlı.Böyle olması sevindirici

Serkan

Alıntı yapılan: doctor_55 - 28 July 2011, 13:54:06
geçen sene güzel bir slogan olmuştu  '' Hazırlanın çocuklar evimize dönüyoruz '' bu senede bunun gibi birşeyler cıkar mı ne dersiniz ? :)

pankartı yine sen yaptır ama (=,

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: AntZ - 28 July 2011, 14:13:09
Bunları biz yaptık daha iyilerini de yapacağız tarzında birşeyler olursa daha iyi olur.
Gölgelerle uğraşmaya gerek yok  ;)

Gönderme ve Kapak ihtiyacı olanlar var Gölge onlara yeterli diye düşündüm.

Ama tabiki daha iyi slogan üretilebilir. Olursa bu olmazsa daha iyi slogan beni mutlu eder.

AntZ

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 28 July 2011, 14:30:35
Gönderme ve Kapak ihtiyacı olanlar var Gölge onlara yeterli diye düşündüm.

Ama tabiki daha iyi slogan üretilebilir. Olursa bu olmazsa daha iyi slogan beni mutlu eder.

İnsanların gerçekleri görmesi kapak olur zaten o kişilere, biz yaptık demeyi sevmiyoruz, ne yapıyorsak takımımız için yapıyoruz, arka planda kalmamızı birşeylerden çekindiğimiz için sanıyorlar herhalde, hodri meydan o zaman...

King1965

kaptan 55

Ajan

Kısa ve öz ''Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.''

binikalamadım

samsunspor_x BİZ SÖKE SÖKE GELDİK  samsunspor_x
SİZ ŞİKE ŞİKE GİDECEKSİNİZ

kaptan 55

Atakumlu

Samsun'a Hilton için imzalar atıldı

Karadeniz'de ilk olarak Samsun'a 140 odalı Hilton Otelin inşası için imzalar atıldı.

İnşaat, gayrimenkul, tutun satışı ve turizm alanlarında faaliyet gösteren ÜMSA A.Ş. Hampton By Hilton Samsun yatırımı için düğmeye bastı. ÜMSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tunahan Sarıtaşlı,Hilton Oteller Zinciri kuruluşlarından Hampton by Hilton geliştirme yöneticisi Poğda Demircan ile sözleşme imzaladı. Tekkeköy ilçesine yapılacak Hampton By Hilton Samsun 140 oda kapasitesi ve sosyal imkanları ile Karadeniz'de bir ilk olacağı bildirildi. (İHA)

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=32703

AntZ

Stad yerimiz kesinleşmiş demek ki, Hilton imzayı attıktan sonra artık Samsun ayağa kalksa stadın yeri değişmez, Tekkeköy'e yapılır...

Otel yapmak için Tekkeköy Samsun'daki en cazip yer haline geldi, havaalanı'na, yeni fuar merkezine, stada, spor salonuna yakın...

Hayırlı olsun.

SAMSUNLU ORUMA 55

Sekiztaş bebe'yi, Es es dede'yi aldı.. Dünde trabzonspor baba'yı aldı..  :-*

epçeli köylü

Tekkeköyde nereye yapılacak acaba?

samsunum

bu gidişle 4 - 5 sene sonra tekkeköy çok gelişir