Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kabacevizli55

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde, askeri aracın geçişi sırasında mayın patladı, ilk belirlemelere 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.
>:( >:( >:( >:( :( :( yeter lan

celebi

Alıntı yapılan: kabacevizli55 - 28 July 2011, 20:43:18
çok pis  kıskandım ya antepe bak uefada deplasmana  adamlar gelmiş ALLAH seneye bizide nasip eder inş 

bu legia lılar manyak zaten antep gibi bir yere süper bir kalabalıkla gelmişler

kabacevizli55

isyan

King Of The North

Bu Antepin ne futbolu ne de tribünü tat veriyor bu ne ya

kuzey55

legianın taraftarı müthiş tribün yapıyo bi koreoları vardı en son izlediğim muhteşmdi

yilmazselcuk55

28 July 2011, 22:20:47 #20556 Son düzenlenme: 28 July 2011, 23:09:58 yilmazselcuk55

kamuri

tolunay kafkas gibi hocaları hiç sevmem nedeni dekorkak futbol oynatmaları daha maç başlamadan biz gol yememeye oynayacaz diye açıklama yapıp cenk tosunu yedek oturtup korkak oynarsın sonucuna da katlanırsın cenk tosun bu maçta ilk onbirde oynamayacak da ne zaman oynayacak ligdeki antalyaspor maçında mı bu tolunay kafkas şenol güneş gibi hocalar yuzunden futbolumuz bi yere gelemiyo şenol güneşte zamanında letonyadan korkmuş deplasmandaki maça tek forvetle çıkmıştı sonuç gene hüsrandı adam gibi hucum futbolu oynayın yeter artık sizin gibiler yuzunden futbolumuz bi gram bile ilerlemiyo ve maalesef domestic olmaya devam ediyo neden korkuyosun arkadaş legia varşova senden büyük takım mı çık adam gibi futbolunu oyna bizde seni yerceğimiz yere alkışlyalım yeter artık

yilmazselcuk55

29 July 2011, 01:11:08 #20558 Son düzenlenme: 29 July 2011, 01:35:29 yilmazselcuk55
TRT Spordaki Samsunspor Belgeselini indirebilen var mı ???

Edit :

Şu an belgeselin ilk bölümünü buldum ve dikkatimi çeken birşey oldu

93 te  1.lige çıkarkende şehir tarafındaki kaleye 3 gol ve 2. yarı
bu senede çıkarken şehir tarafındaki kaleye 3 gol 2. ayrı  

ilginç bir tesadüf  8) 8) 8)

binikalamadım

benim dikkatimi çekende takım erciyesten galibiyetle gelinceye dek tribünde ciddi boşluklar varmış bundan sonra full

fındık

Alıntı yapılan: binikalamadım - 29 July 2011, 10:54:40
benim dikkatimi çekende takım erciyesten galibiyetle gelinceye dek tribünde ciddi boşluklar varmış bundan sonra full

Sadece bizde değil türk futbolunun yapısında var zaten boşluk

5trawberry

Arakdaşlar, vodafone hattıma 887 lira fatura geldi.

39 liralık tarifeme hiç şebeke dışı konuşmadığım ve mesaj atmadığım halde, sms tarifesi güncellemesi yapmadıkları için 887 lira fatura geldi. Müşteri hizmetlerini aradım laga luga yapıyor, dayanaksız söylemler yapıyor.

İtiraz kaydı oluşturdum. Reddedilirse, hukuki yollara başvuracağım.
Anlayan hukukçu arkaaşlarımız var mıdır ?

Tüketici hakları halleder mi ?

samet_55

pazargünü samsunsporun düzenleyecegi piknige giden varmı..DOGUPARKA

Ayberk

Alıntı yapılan: 5trawberry - 29 July 2011, 15:36:10

39 liralık tarifeme hiç şebeke dışı konuşmadığım ve mesaj atmadığım halde, sms tarifesi güncellemesi yapmadıkları için 887 lira fatura geldi. Müşteri hizmetlerini aradım laga luga yapıyor, dayanaksız söylemler yapıyor.

Hukukçu değilim ama, %1500 haklısın illa ki hakkını iade edeceklerdir öyle ya da böyle ;)

south_london

Alıntı yapılan: 5trawberry - 29 July 2011, 15:36:10

sms tarifesine geçmeyip fazla smsmi kullandın? aynı şeyi bende yaşadım haberim yoktu tarifeden fln