Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Alıntı yapılan: south_london - 29 July 2011, 15:50:10
sms tarifesine geçmeyip fazla smsmi kullandın? aynı şeyi bende yaşadım haberim yoktu tarifeden fln

Kardeşim şöyle oldu.
Vodafone içi sınırsızım, bir de ayda 7.5 tl ye Sms paketi alıyordum.

Benim kullandığım tarifede değişiklik olmuş, 10000 mesaj ekleyip tarifeyi 39 lira yapmışlar.
Ben de mevcut sms paketimi iptal ettim, yalandan 7.5 lira ödemeyeyim nasıl olsa 10.000 sms var diye, nette baktım otomatik güncellenr diyor.
Dedim bide bayiye sorayım, bayi de aynısını dedi günceller dedi.
Ben de paketimi iptal ettim.

Baktım ki ay sonu 887 lira fatura geldi.

King Of The North

Alıntı yapılan: 5trawberry - 29 July 2011, 15:58:41
Kardeşim şöyle oldu.
Vodafone içi sınırsızım, bir de ayda 7.5 tl ye Sms paketi alıyordum.

Benim kullandığım tarifede değişiklik olmuş, 10000 mesaj ekleyip tarifeyi 39 lira yapmışlar.
Ben de mevcut sms paketimi iptal ettim, yalandan 7.5 lira ödemeyeyim nasıl olsa 10.000 sms var diye, nette baktım otomatik güncellenr diyor.
Dedim bide bayiye sorayım, bayi de aynısını dedi günceller dedi.
Ben de paketimi iptal ettim.

Baktım ki ay sonu 887 lira fatura geldi.

Bana da Turkcel'de aynı şekilde 300 TL fatura gelmişti SMS olayından, tarifemi tam bilmeden ya da anlamadan alelacele değiştirmiştim, sırf mesajlaşayım fazlaca diye ama müşteri temsilcisiyle yaptığım 1 saatlik telefon görüşmemden sonra 1 hafta sonra bana geri dönüş yaptılar 83 TL'ye düşürüldü faturam, o gün bugündür şaşmam Turkcelden kensinlikle yardımcı oluyorlar, inşallah sıkıntını çözerler, direkt hukuki yollara başvuracağını falan söyleme, bir şekilde güzelce konuş mağdur olduğunu söyle, kesinlikle bir yanlışlık olduğunu falan söyle umarım yardımcı olurlar ama ne bileyim Vodofone işte, eski Telsim!

binikalamadım

sevmekyetmezmi

Ajan

Bugün öğlen vakitleri stad ışıkları yanıyordu bir bilgisi olan var mı

samuray

Alıntı yapılan: 5trawberry - 29 July 2011, 15:36:10
Arakdaşlar, vodafone hattıma 887 lira fatura geldi.

39 liralık tarifeme hiç şebeke dışı konuşmadığım ve mesaj atmadığım halde, sms tarifesi güncellemesi yapmadıkları için 887 lira fatura geldi. Müşteri hizmetlerini aradım laga luga yapıyor, dayanaksız söylemler yapıyor.       

İtiraz kaydı oluşturdum. Reddedilirse, hukuki yollara başvuracağım.
Anlayan hukukçu arkaaşlarımız var mıdır ?

Tüketici hakları halleder mi ?
evet bence tüketici derneklerine başvuruda bulun en azından fikirsahibi olursunuz ne  yapman gerektiğini ben ne türksele ne vadıofone ne bi başka t elekminasyon firmalarına reklamlarına hiç mi hiç güvenmiyorum

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 29 July 2011, 15:36:10
Arakdaşlar, vodafone hattıma 887 lira fatura geldi.

39 liralık tarifeme hiç şebeke dışı konuşmadığım ve mesaj atmadığım halde, sms tarifesi güncellemesi yapmadıkları için 887 lira fatura geldi. Müşteri hizmetlerini aradım laga luga yapıyor, dayanaksız söylemler yapıyor.

İtiraz kaydı oluşturdum. Reddedilirse, hukuki yollara başvuracağım.
Anlayan hukukçu arkaaşlarımız var mıdır ?

Tüketici hakları halleder mi ?
tüketici hakları hallediyor aynı olay bir arkadaşımın başına geldi ayrıca müşteri hizmetlerini sürekli arayıp mahkemeye vereceğini falan söylersen tekrar inceliyorlar sonra biraz düşürüyolar faturayı ama düşürdükleri miktar yeterli olmazsa tekrar aynı işlemi yaparsın kardeşim.mutlaka bir sonuç alırsın

55__Gurbet__55

30 July 2011, 12:37:59 #20572 Son düzenlenme: 30 July 2011, 12:43:35 piskopat samsunsporlu
Borussia Dortmund 53 bin kombine satmis!Tükiyede kombineleri 1Tl bile yapsan bu kadar kisi gelip almaz.

Edit:Dortmund´da en ucuz kombine bileti 1035TL.

ahmetsefa55

Türkiye, kuraya 2. torbadan katılacak.BREZİLYA'nın ev ahipliği yapacağı 2014 Dünya Kupası elemelerinin kura çekimi bugün yapılıyor.

Final maçının oynanacağı ünlü Maracana Stadı'nın da bulunduğu Rio De Janeiro kentinde, TSİ 21.00'de başlayacak kura çekiminde Türkiye 2. torbada yer alıyor.

Buna göre A Milli Takım, Fransa, Karadağ, Rusya, İsveç, Danimarka Slovenya, Sırbistan ve Slovakya ile eşleşmeyecek. Ancak ilk torbada yer alan İspanya, Hollanda, Almanya, İngiltere, Portekiz ve İtalya gibi devlerden birine rakip olabilecek. Dünya Kupası'na Avrupa'dan 13 takım katılacak. Grup liderleri Dünya Kupası'na katılma hakkı kazanacak.

Grup 2.'lerinden en iyi 8'i ise play-off turuna kalacak ve bu 8 takımdan 4'ü de Dünya Kupası bileti alacak. Gruplarda eleme maçları 7 Eylül 2012 - 15 Ekim 2013 tarihleri arasında oynanacak.

1. TORBA

-İspanya
-Hollanda
-Almanya
-İngiltere
-Portekiz
-İtalya
-Hırvatistan
-Norveç
-Yunanistan

2. TORBA

-TÜRKİYE
-Fransa
-Karadağ
-Rusya
-İsveç
-Danimarka
-Slovenya
-Sırbistan
-Slovakya

3. TORBA

-İsviçre
-İsrail
-İrlanda
-Çek Cum.
-Bosna Hersek
-Belarus
-Ukrayna
-Macaristan

4. TORBA

-Bulgaristan
-Romanya
-Gürcistan
-Litvanya
-Arnavutluk
-İskoçya
-K.İrlanda
-Avusturya
-Polonya

5. TORBA

-Ermenistan
-Finlandiya
-Estonya
-Rum Kesimi
-Letonya
-Moldova
-Makedonya
-Azerbaycan
-Faroe Adaları

6. TORBA

-Galler
-Liechtenstein
-İzlanda
-Kazakistan
-Lüksemburg
-Malta
-Andorra
-San Marino

http://www.tumspor.com/haber/20110730/Turkiye-2-torbadan-kuraya-giriyor.php

emre

Ayberk

Bence;

Yunanistan
TÜRKİYE
Macaristan
Gürcistan
Faroe Adaları
San Marino gibi bir grup olsa tadından yinmez :-*

Ama buraya yazıyorum her dönemde olduğu gibi yine politik sorunlar yaşadığımız bir takım grubumuza düşer kesin. Ya Rum Kesimi ya da İsrail olur bu da bana göre. :x(( :rulet:

sadece55

1. TORBA

-İspanya
-Hollanda
-Almanya
-İngiltere
-Portekiz
-İtalya
-Hırvatistan
-Norveç
-Yunanistan

2. TORBA

-TÜRKİYE
-Fransa
-Karadağ
-Rusya
-İsveç
-Danimarka
-Slovenya
-Sırbistan
-Slovakya

3. TORBA

-İsviçre
-İsrail
-İrlanda
-Çek Cum.
-Bosna Hersek
-Belarus
-Ukrayna
-Macaristan

4. TORBA

-Bulgaristan
-Romanya
-Gürcistan
-Litvanya
-Arnavutluk
-İskoçya
-K.İrlanda
-Avusturya
-Polonya

5. TORBA

-Ermenistan
-Finlandiya
-Estonya
-Rum Kesimi
-Letonya
-Moldova
-Makedonya
-Azerbaycan
-Faroe Adaları

6. TORBA

-Galler
-Liechtenstein
-İzlanda
-Kazakistan
-Lüksemburg
-Malta
-Andorra
-San Marino

Şu kırmızılar gelmez umarım..

King1965

Norveç , turkiye , İrlanda, Estonya, bulgaristan , kazakistan bence böle olaccak

Stoper

İBB'de oynayan Ali Güzeldal ve Metin Depe Samsun doğumluymuş. Tanıyan var mı bu ikiliyi ?

cezayir55

evet  metin depe samsunlu ali guzeldal samsun dogumlu ama trabzonlu