Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

germencisse

germencisse

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 24 June 2011, 18:11:19
nerden bılıyosun ?

Abicim boyle ıyı topcular ıle ılgılı haberler ulkemız takımları tarafından ılgılendıgı yonunde cıkıyor,ardından ılgılenen kulupler yalanlıyor..

Eğer ilgilendikleri doğru olsa dahi yuksek bonservis hadi onuda gectım İngiltereden ayrılmaz

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: germencisse - 24 June 2011, 18:16:58
Abicim boyle ıyı topcular ıle ılgılı haberler ulkemız takımları tarafından ılgılendıgı yonunde cıkıyor,ardından ılgılenen kulupler yalanlıyor..

Eğer ilgilendikleri doğru olsa dahi yuksek bonservis hadi onuda gectım İngiltereden ayrılmaz

iyi de ben bunu düşünemiyo muyum ? sorarken bilen var mı diye sormusum.sen asparagas demıssın.demekkı bır bıldıgın vardır dıye nerden bılıyosun demısım.boyle ıyı topcular gelmez fln demıssın.bılmıyosan bıse ona gore bır cevap yaz mesela asparagastır gelmez oyle topcular gıbısınden  ;)

germencisse

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 24 June 2011, 18:20:57
iyi de ben bunu düşünemiyo muyum ? sorarken bilen var mı diye sormusum.sen asparagas demıssın.demekkı bır bıldıgın vardır dıye nerden bılıyosun demısım.boyle ıyı topcular gelmez fln demıssın.bılmıyosan bıse ona gore bır cevap yaz mesela asparagastır gelmez oyle topcular gıbısınden  ;)

Yok abicim ben sana istinaden demedim zaten..

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 24 June 2011, 18:20:57

Çok agresifsin şu sıralar.seni bi masaj salonuna götürmek gerek :D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: germencisse - 24 June 2011, 18:23:40
Yok abicim ben sana istinaden demedim zaten..
peki..

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 24 June 2011, 18:23:57
Çok agresifsin şu sıralar.seni bi masaj salonuna götürmek gerek :D

sen benı masaj salonuna goturecegıne bır kac taktık ver de manıta yapalım  :peeh:

Gökberk55

facebookta bir fan sayfası yeni sezonda biletxle anlaşıldığı yazıyor,ne gerek vardı şimdi biletlere en az 3 4 lira hizmet bedeli keserler,inşallah yalandır

Jnr.Serkan

Facebookta ilişki durumumuzu buraya yansıtmasak iyidi   :deli:

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 24 June 2011, 18:26:32
Facebookta ilişki durumumuzu buraya yansıtmasak iyidi   :deli:
hayırdır nolmus ılıskı durumuna ? ben taktık ıstedım olum.kendını acık edıyosun  :oyun:

Levent ÖCAL

şu tişört çok güzelmiş Bandırmaspor un sanırım  :ok

seckin55

Ç.Rizenin facebook sayfası Pkk yandaşlarının eline geçmiş, P. aponun resimleri felan var profilde. >:(

http://www.facebook.com/c.rizesporfanpage?sk=wall

CurvaSs

25 June 2011, 00:12:21 #19633 Son düzenlenme: 25 June 2011, 00:18:46 curvasmurfs
Alıntı yapılan: seckin55 - 25 June 2011, 00:03:25
Ç.Rizenin facebook sayfası Pkk yandaşlarının eline geçmiş, P. aponun resimleri felan var profilde. >:(

http://www.facebook.com/c.rizesporfanpage?sk=wall

sayfanın admininin salaklığı.! biraz akıllı olsaymış, gelen her linke tıklamazmış. birinin herhangi bi' sitedeki hesabını ele geçirmek çok basit. programı var, sonrasında o programın linkini "bit.ly" veya başka url gizleme programları ile gizliyor, admine mesaj atıyor, admin tıkladığı zaman şifresini ele geçirebiliyor. bunu yaparken de "vpn" programı kullanıyorsa, kimse onu bulamaz.

rezil herifler ya. şerefsizlikten başka bir şey değil.!  :kafa:

Sercan

bütün facebooku ele geçirseler ne yazar.******* yine *******...