Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

MeL_55

Biletler Biletix'de

Kırmızı-Beyazlı yönetim yeni sezonda biletlerle ilgili sorun yaşamamak için karar aldı.Yönetim  kurulunda yapılan görüşmede,yıllardır sorun haline gelen bilet işi kökünden çözüldü.Yeni sezonda biletler Koç Holding'e bağlı Biletix şirketinden satılacak.

Kaynak: Netkulis

sadece55

Bu güzel haber bilet konusunda Profesyonellik bizi rahat ettirecektir.

cembaba

Bu biletlerin Biletix'de olması çok güzel oldu. Ayrıca biraz ucuz tutarlarsa on numara olur.

Gökberk55

biletlerin bilexde olması en azından  3 4 lira ek maliyet demektir.zaten çoğu taraftarımızın durumu belli özellikle grupların,bence gerek yok böyle bişeye,bu seneki gibi 5 6 yere verirsin dağıtır bileti

Serkan

Biletix'de internetten satışlarda ek maliyet oluyor biletix'in belirlediği yerlerden alındığında her hangi bir ek ücret olmuyor diye biliyorum

**KaR6**

Alıntı yapılan: Serkan - 25 June 2011, 13:32:10
Biletix'de internetten satışlarda ek maliyet oluyor biletix'in belirlediği yerlerden alındığında her hangi bir ek ücret olmuyor diye biliyorum

yanlış biliyosun  :) biletixten aldıgın her bilette hizmet bedeli var 4-6 lira arasında değişiyo..

FaTiH_HaN

Yönetim Taraftarın geçtiğimiz senelerde sıkıntı çektiği çoğu mevzuda elinden geleni yapıyor. Resmi sitenin son dk haberlerini anında vermesi, bilet konusundaki sıkıntılar vs. Bide stad giriş çıkışlarını maçtan 10 dk önce biletle gelip izliham olmadan içeri girebilecek şekilde ayarlarlarsa çok iyi olacak.

Turuncu

Samsunspor'umuzun 2011-2012 futbol sezonu öncesi kamp programı belli oldu. Programa göre,  ekibimiz 26 Haziran Pazar günü saat 18.00'de Nuri Asan Tesislerimiz'de toplanacak.  27 Haziran'dan 2 Temmuz'a kadar çeşitli testlerden geçip sabah ve akşam olmak üzere iki  antrenman yapacak. 3 Temmuz'u dinlenerek geçirecek olan futbolcularımız, 4-11 Temmuz tarihlerinde  

Bolu Koru Otel'de kampa girecek.

12 Temmuz'da İstanbul'dan Danimarka'ya gidecek olan takımımız 13 Temmuz'da Danimarka Süper Lig takımlarından Brondby ile hazırlık maçı oynayacak, 14 Temmuz'da  Samsun'a dönecek, 15 Temmuz'u ise dinlenerek geçirecek. 16-19 Temmuz'da  hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'mizde sürdürecek olan takımımız 20-27 Temmuz'da Hollanda'da kamp yapacak.  Takımımız  Samsun'a 28 Temmuz'da dönecek ve bir günlük dinlenmenin ardından  hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerimiz'de  devam edecek.

www.samsunspor.org.tr

maço

28 temmuzda doneceksek samsuna jubıle macı nasıl olacak ?

ngonge

Hazırlık maçı için Danimarka'ya gidip gelmek de bir garip. Bir de 13 Temmuz'da maç yapmak hemen hemen 15 gün önce çalışmalara başlamış bir takım için erken bir tarih bence.

Ayberk

Jübile maçı öyle görünüyor ki, müsait bir hafta içinde yapılacak...

Gökberk55

beni çok onurlandıran bir haber  :evet: Dünya O pilotu konuşuyor o bir Samsunlu ve gurur ile Samsunsporluyum diyor

http://haber.gazetevatan.com/gokyuzunde-resital-soloturk/385586/1/Manset

BİNBAŞI MURAT KELEŞ
2011 YILI GÖSTERİ PİLOTU

Dalgıç olmak istiyordu

SOLOTÜRK'ün ilk gösteri pilotu olarak tarihe geçti. 37 yaşına dalgıç olmak istedi, jet pilotu oldu. Dalışla hobi olarak ilgilendi, tek yıldız dalış öğretmeni. İşe bisikletle gidiyor. Yani bisikletten inip F16'ya biniyor. Hemşire eşiyle birlikte Ezel ve Muhteşem Yüzyıl'ı izlemeyi seviyor. Müzikle de arası çok iyi. Ud ve bağlama çalıyor. Volkan Konak dinliyor. Lakabı Timsah.  Samsunsporlu.

ahmetsefa55

hey güzel Samsunumun havası.dün güneşi yaktı, bugun rüzgarı uçuruyo.yarın sel götürür ortalığı  :ok

Gorkem

samsundan ayrıldım sinopa geldim,buradada hava soğudu ne ayak varmış bende

ngonge

"Gerçekten çok zor bir lig olacak" diyen Gökhan Gönül, Bursaspor ve Gaziantepspor gibi takımların artık takım olmayı başardığını dile getirdi. Oyuncumuz ayrıca, Süper Lig'e yeni çıkan Samsunspor'un bile yarışa ortak olacağına inandığını söyledi.

Gökhan Gönül resmi sitesinden
http://www.gokhangonul.com.tr/yeni-transferlerin-takima-katkisi-olacak.html