Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Akyol

erdem

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=31836

fotoğraftaki koltuğun rengine bakar mısınız..örnek koltuk diye getirmişlerdir inş.

MeL_55

Alıntı yapılan: erdem - 23 June 2011, 21:38:20
http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=31836

fotoğraftaki koltuğun rengine bakar mısınız..örnek koltuk diye getirmişlerdir inş.

Elbette örnek koltuk...

engin55

Maraton bölümlere ayrılcakmış :(

Haber gazetesi

berusa55

24 June 2011, 12:03:13 #19609 Son düzenlenme: 24 June 2011, 13:40:01 berusa55
Maratonun bölümlere ayrılması demek tüm ahengin, coşkunun bitmesi demektir.

Sercan

maratonu bölümlere ayıracaklarsa direklerin arkasındaki koltukların fiyatları nasıl olacak acaba madem izleme kalitesine göre...

kamuri

daha önce kombine için ayırmışlardı o zaman sonuç ortadaydı inşallah bu sefer boyle bişey yapmazlar böyle saçma fikirler kimden çıkıyo çok merak ediyorum >:(

Burak

maraton bölümlere ayrılırsa çok büyük hayal kırıklığı olur  :( :(

Tufan

Alt-Üst yaparlarsa Alt'ın girişi nasıl olacak Sağ-Sol-Orta yapacaklarsa herhalde arka koridoru bölmeyi düşünüyorlar hiç beğenmedim bu kararı umarım yönetim vazgeçer bu saçma karardan.

cany

kareografi de artık zor yaparız bölümlere ayrılırsa :(

Lusage

AntZ

@tribundergi
AlıntıTarsus İdman Yurdu Gigi Multescu ve Yüksel Yeşilova + İsveçten SonerUuğurlu, Almanyadan Barış Ataş ile sözleşme imzaladı.

orucreis

erdem

vay anasını arkadaş ne bölmesi maratonu ne saçmalıyosunuz ya

ibo055

turkiye_ 39. Avrupa Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'nda 60 kiloda Fatih Keleş, bugün yapılan final karşılaşmasında dünya şampiyonu İtalyan Domenico Valentino'yu hakem kararı ile yenerek Avrupa şampiyonu oldu.
Fatih Keleş, eski dünya şampiyonu İtalyan,Domenico Valentino karşısında normal sonuç 17-17 bitince hakem kararı olan yumruk fazlasıyla altın madalyanın sahibi oldu.
Bu sonuçla; 2008 yılından beri boksta kürsü göremeyen Türkiye, iki yıl aradan sonra Avrupa şampiyonalarında ilk altın madalyasını kazanmış oldu. >l< >l< >l< >l<
turkiye_