Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Bu olmayan kişi ile ilgili haberleri daha önce okumuştum.
Hatta burada birileri ropörtaj bile yapmış.
http://www.yetenekliturkfutbolcu.de.tl/METE-SERDAR-%C7OBAN--k1-ESKi-INTER-MILAN-tg-LI-k2-.htm

lucarelli

Elemanla ilgili çıkmış haberler. Resimlerim bir tanesi de DHA mikrofonu ile röportaj

twitter

beyler deniz baya güzeldi bugün kaçırmasaydınız  8)

yalnız 7'den 77'ye millet abaza ben utandım ya 2 tane kız vardı 16-17 yaşlarında resmen çembere aldılar kızları sahil toplandı başlarına bi ara denizde top oynattık onlara sonradan bizim kalkmamızla beraber onlarda kalktı

AntZ

Bir tane Mete Serdar Çoban'da Eskişehir aldı bu sene  :D

Lusage

Pal Lazar'ın takımı Videoton FC sitesi = http://www.vidi.hu/

Bizimde böyle sade el emeği göz nuru bir sitemiz ne zaman olacak acaba  >:(

fındık

usare

Alıntı
İşte Samsunspor'un kamp programı..
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Samsunspor'un kamp programı belli oldu..

Samsunspor Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz yaptığı açıklamada, kırmızı-beyazlı ekibin 26 Haziran'da Samsun'da toplanacağını, 4-14 Temmuz tarihlerinde de Bolu Gerede'de ilk kamp hazırlıklarını yapacaklarını söyledi.

''15-23 Temmuz tarihlerinde ise ikinci kamp hazırlıklarımızı Almanya'da veya Hollanda'da gerçekleştireceğiz'' diyen Yılmaz, kamp çalışmaları ile Spor Toto Süper Lig'e en güzel şekilde hazırlanacaklarını, kamp dönemlerinin takımın oluşumunda ve lige hazırlanmasında önem taşıdığını vurguladı.

Yılmaz, ''İnşallah hocamız Vladimir Petkoviç nezaretinde takımımız iyi bir hazırlık dönemi geçirecek ve Spor Toto Süper Lig'de başarılı olacaktır'' diye konuştu.

kaynak: http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110616/iste_samsunsporun_kamp_programi.html

eren55

Önceden kampa Sinop'a da gelinirdi.Şöyle yine gelinse de havamız olsa.Başka bahara kaldı artık. :(

samuray

transfer bekliyoruz kamp proğramı değil ya sabır ya sabır tık yok daha ya :kafa: >:( >:( >:(

CurvaSs

gese reyes, forlan ve ujfaluji için atletico ile anlaşmış. adamlar iyi para harcıyor ama küme düşmeseler bari. :D ya da düşsün inbeler.

engin55

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 16 June 2011, 19:42:15
gese reyes, forlan ve ujfaluji için atletico ile anlaşmış. adamlar iyi para harcıyor ama küme düşmeseler bari. :D ya da düşsün inbeler.

35 bin avro vermişler

CurvaSs

Alıntı yapılan: engin55 - 16 June 2011, 19:54:21
35 bin avro vermişler

35 milyon vermişler sanırım. da iyi oyuncular harbiden, böyle oyuncuların ligimize gelmesi bizim de işimize yarar. mesela de federico'ya teklif götürürsen der ki; iyi oyuncular türkiye'de oynuyor, ben de türkiye'de oynayabilirim.

tebrik etmek gerek ama yine de küme düşsün inbeler. geçen sene sinirimi alamadım, bu sene bari düşsünler.  >:(

twitter

forlan falan çerezde .d

reyes çok iyi adam

Samsun55ramazaN

almanyaya nereye kampa gelcekler, bilgisi olan varsa, mesaj atsin lütfen

Sercan

Kemal forlanı da yer reyesi de :D :D