Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Atletico Madrid Galatasaray'da gibi olmuş bu üçlünün transferiyle. A.Madrid belli bir yaşa ulaşmış adamları elinden çıkarıyor bir bildikleri vardır yoksa elin takımı kendini sağlam kazığa bağlamadan bunları vermezdi.

LisandroLopez

Ujfalusi çok ağır hantal bi stoper.. Forlan golcü bi oyuncu gol vuruşları iyi olan bi oyuncu fayda sağlarlar.Reyes i tartışmaya gerek yok çok süratli bi kanat oyuncusu.

Tufan

hangi mantıkla süper dahi olsa bir takımdan 3 adam direk alınır anlamam. yarın bir gün bu adamlar papazlık yapsa takımı sabote etse ne yaparız diye düşünmüyor mu bu gsnin ünal dedesi akıllanmadılar herhalde geçen seneden  ;D
Forlan'ın önünde saygıyla eğilirim ama yakışmaz ona pembe Gs forması.

emre

35 milyon euro ne demek ya! içlerinden para edebilecek sadece reyes var satılırsa. atl.madrid'i ihya etmiş gs.savurun paraları savurun...

cembaba

Sonunda kutsal topraklardayım oh yeah! :D ;D ;D

davidsavage

55(tuncay)55

AntZ

16 June 2011, 22:46:54 #19387 Son düzenlenme: 16 June 2011, 22:50:59 AntZ
Alıntı yapılan: 55(tuncay)55 - 16 June 2011, 22:33:16
reyes bence güzel topçu

Güzel derken? Hatta topçu derken? Adamın, pardon herneyse artık hakkında çeşitli söylentiler var, gelir gelmez siz de üstüne gitmeyin, o da bir insan sayılır sonuçta  1dk!!!

edit

O Forlan'dı, toplu alınca insanın kafası karışıyo  :-[

1927

Milan Baros da güzel topçuydu ama en güzelleri Alain Sutter, Nuno Gomes ve Emmanuel Petit idi.

Serkan

Alıntı yapılan: uçarlı - 16 June 2011, 22:55:45
murat hacıoğlu faydalı olabilir mi acaba takıma
babası öğretmenimdi. geçen gün konuştum mersinle anlaşabileceğini söylemişti.
faydalı olursa samsuna alsınlar derim.

çok iyi papaz olur  (=

berusa55

uçarlı kardeşim Süper Lig'de Hacıoğlu'nun sağından atıp solundan geçer adam sonra dönüp bunu bir daha yapıp tur bindirir. Murat Hacıoğlu o beş sene önceki halinde değil artık. O yüzden hiç gereği de yok bizce  ;)

Kadir ÇELEBİ

BÖYLE bir yarışma var facebookta belki paylaşılmıştır fakat yarıştığımız takım dolayısıyla önemine tekrar dikkat çekmek istedim  :oyun: şuan 2000 - 2040 olarak önde götürüyoruz..
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=206792976032056&set=a.206792896032064.58334.139227996121888&type=1&theater#!/TC.Tribunfan

germencisse

Alıntı yapılan: uçarlı - 16 June 2011, 23:00:48
kendini koruyamadı. diyarbakırda yükselişe geçti.
fenerbahçede de fena sayılmazdı.
bir maçta 4 gol attığı olmuştu.
gol yüzdesi yüksek
sol iç kulvarı iyi kullanan bir isim.
kendine çeki düzen verirse faydalı olabilir.
mersine gidecekmiş
nurullah sağlam onu kullanırsa baya verim alır.

Murat Hacioglu Tavsanli Linyitspora transfer oldu..

FaTiH_HaN

Bankasyadayken bile kadroda olmasını istemezdim Muratın en iyi zamanlarında ne yaptıki emekliliğinde bize faydası olsun.

Ertuğrul Sağlam

Kulüpten iyi haberler gelmiyor!

Bana söyleneni dedatayı ile yazmayacağım. özet olarak Galip Öztürk, Kazım Yılmaz, Haluk Tan arasında arasında problem yaşanmış. İnşallah basına yansımaz. yansırsada yarın okuruz basından.