Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maço

Dartagnan

abi ne biliyorsanız neden paylasmıyorsunuz anlayamıyorum.ortaya bı bomba bırakılıyor.Sonra ben bılmem sormayın dıyorsunuz.

Serkan

yani birşeyler biliniyorsa paylaşılsın, yok paylaşılmicak kadar önemliyse buraya yazıp insanları karamsarlığa sürüklemeyin..

Burdaki bir çok insan bazı şeyleri duyuyor ama kesinleşmeden buraya yazmıyor çok zor değil karşınızdaki insanında en ufak şeyden mutlu olup üzülebileceğini düşünmek biraz empati beyler.

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar ben konu ile alakalı bildiklerimi Yavuza özel mesaj attım ve benim düşünceme göre detaylı birşekilde buraya yazılacak bir konu değil, beklemekte fayda var...

hakan55

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 17 June 2011, 14:15:41
Arkadaşlar ben konu ile alakalı bildiklerimi Yavuza özel mesaj attım ve benim düşünceme göre detaylı birşekilde buraya yazılacak bir konu değil, beklemekte fayda var...
abicim o zaman hiçbirşey yazma da hem moralimizi bozma hemde meraklandırma.
yada ne biliyosan söyle gözünü seveyim.yönetimden ses yok kimseden ses soluk yok.sizde söylemezseniz nerden öğreneceğiz klüpte olan biteni ?

Burak

hakikaten abi hiç yazmasan daha iyiydi

davidsavage

http://www.facebook.com/TC.Tribunfan?sk=wall

samsunspor_x Armamızı beğenelim arkadaşlar,ts ile yarışma var.

Sercan

Ufacık bir kıvılcım bile bizlere gelene kadar çok büyük bir olaymış gibi olabiliyor.Büyütecek birşey olsa çıkardı zaten ortaya diye üşünüyorum

Ahmeti

Umarım  küçük bir sorundurda en kısa sürede tatlıya bağlanır

samuray

Alıntı yapılan: davidsavage - 17 June 2011, 14:49:50
http://www.facebook.com/TC.Tribunfan?sk=wall

samsunspor_x Armamızı beğenelim arkadaşlar,ts ile yarışma var.
evet samsunspor 2800 t.s 2650 armamızı beğenelim

mehmet yılmaz

Anladığım kadarıyla FBÜlker şampiyon oldu ama CCGS taraftarının müdahalesi nedeniyle kupa alamadı.
Yalnız şu nasıl bir pişkinliktir? Bunlar ne biçim insanlar böyle?

AlıntıNeven Spahija: "Hayatimda ilk defa cikip kupamizi ve madalyalarimizi alamadik. Bu Turk Basketbolu adina buyuk problemdir"

Çok değil, geçen sezon muydu Efes Pilsenin neredeyse dayak yiyip, kupasını alamadığı Efes-FBUlker serisi?
Bu sezon bunların futbol şubesi türevleriyle muhatap olacağız. Allah kolaylık versin..

Ayberk

Bir de gs taraftarının Altay'a Türkiye Kupası'nı aldırmayışı vardı. Muhatapların kim olduğu çok da önemli değil aslında, sporu algılayışımızda millet olarak sıkıntı var 8)

kamuri

bursaspor başkanı ibrahim yazıcı ve diğer dört yönetici tutuklandı neler oluyor türk futbolunda

berusa55