Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

birolkys

Ankara'da 26 Mayıs Perşembe günü Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlenen Türkiye Otobüsçüler Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu ve 4. Karayolu Ulaştırma Zirvesi'ne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve TOFED Kurucu Genel Başkanı Galip Öztürk ile çok sayıda sektör mensubu katıldı.
TOFED Kurucu Genel Başkanı Galip Öztürk, Başbakan Erdoğan'la yaptığı sohbet sırasında  5 yıl aradan sonra Süper Lig'e  geri dönmeyi başaran SGenel kurulda Başbakan Erdoğan ile bir araya gelen TOFED Kurucu Genel Başkanı Galip Öztürk, sektör sorunları ve beklentiler ile ilgili bir süre sohbet etti. Daha sonra Başbakan Erdoğan Genel Kurul'da katılımcılara seslendi. Erdoğan konuşmasında, Samsun, Niğde ve İzmir Otoyollarından bahsetti. Samsun-Ankara otoyolunun en yakın zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi. Başbakan Erdoğan, söz konusu yol için 2.6 milyar liralık harcama yapılacağını bildirdi. Daha sonra TOFED Kurucu Genel Başkanı Galip Öztürk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ülkeye verdiği hizmet, sektöre verdiği desteklerden dolayı özel olarak hazırlanan el yapımı bir çini plaket sundu. amsunspor'a  Başbakanın başarı dileklerini ilettiğini belirterek Samsun'a yeni bir stadyumun yapılmasının gündeme geldiğini ve 3 haziranda yapılacak miting sırasında Samsunlulara stadyum müjdesini bizzat Başbakanın vermesini beklediğini kaydetti. http://www.gazete55.net/read.asp?concept=haber&id=13037#

Tufan

Ünyespor Spor Toto 2.ligde hayırlı olsun

Musti

Alıntı yapılan: Burak - 26 May 2011, 23:41:39
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/1778/ahmet-cakar---ne-alakasi-var

bombaaa yaaa :)

Zidane ortaladı. dakika 85. ancelotti ile costacurta'nın arasından kalktım kafayı vurdum.  ;D ;D ;D
Nabıcaz bu adamı ya. seneye bazı maçlarımızı da yorumlucak. Neler diyecek şimdiden merak ediyorum  :)

5trawberry

Alıntı yapılan: Musti - 27 May 2011, 00:03:00
Zidane ortaladı. dakika 85. ancelotti ile costacurta'nın arasından kalktım kafayı vurdum.  ;D ;D ;D
Nabıcaz bu adamı ya. seneye bazı maçlarımızı da yorumlucak. Neler diyecek şimdiden merak ediyorum  :)

Ne zaman Samsunspor konusu açılsa Samsunsporumuzun 2006 yılında üzerine oynanan oyunlar yüzünden düşürüldü diyip ismet arzuman ve kuddusiyi eleştiriyor.

cembaba

Evet beyler; dün de dediğim gibi Trabzonlular yürüyüş yapacakmış pazar günü...

Alıntıhttps://www.facebook.com/event.php?eid=229602903720124

AlıntıYapılan haksızlıklara, yenilen onca hakkımıza,eşitsizliğe,şerefsizliğe,çıkar ve menfaatin başrol oyuncusu olduğu bu düzene dur demek için Trabzon'lunun Trabzonspor'lunun Futbolu Seven ve Zevk Almak isteyen herkesin hakkını savunmak birlik olmak için buluşuyor ve TEK SES TEK YÜREK adı altında ne kadar güçlü olduğumuzu kendini bilmezlere gösteriyoruz..!

Herkes bulunduğu şehirde pazar günü saat 13.00'da FORMALARIYLA-ATKILARIYLA birlikte buluşup her ilde bulunan TFF irtibat bürolarına yürüyor ve tepkimizi gösteriyoruz..!

Trabzon'lu Trabzonspor'lu susmaz ve hakkını yedirmez..! Bizi haklı gören bu adaletsiz bu çirkin düzene dur demek isteyen herkesi takım ayrımı yapmadan yanımızda görmek istiyoruz..!

Hakkımızı yiyenlere, şampiyonluğumuzu çalanlara hesap sormak ve gücümüzü birlikteliğimizi göstermek için sende bizimle birlikte ol..!

Bu çirkin düzene dur demezsek aynı sıkıntıları seneyede yaşarız..! O kadar çok kalabalık olmalıyız ki bizden korkmalı ve artık yanlış yapmamalılar..!

Organizasyon hiçbir grup ve şahsa ait değildir..! Organizasyon Trabzonspor taraftarlarına aittir..!

Saat:13.00 Buluşma / Saat: 14.00 Yürüyüşe Başlama..!

*Ankara/Güvenpark
*istanbul/Taksim Meydanı/Gs Lisesi Önü
*Trabzon/Meydan Parkı/Belediye Önü
*İzmir/Konak Meydanı
*Konya/Anıt
*Bursa/Heykel
*Diğer İller/Şehir Merkezleri-Meydanları

*Türkiye Futbol Federasyonu - İstinye-İstanbul
Adres : İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45 Kat: 2-3 İstinye

*Türkiye Futbol Federasyonu - Ankara
Adres : Ehlibeyt Mahallesi 6. Sokak No 3 06520 Balgat / Ankara

*Antalya Bölge Müdürlüğü
Adres : PINARBAŞI M. 711 S. AŞİYAN SİT. N: 1/A D:1-2-4-6 ANT

*Bursa Bölge Müdürlüğü
Adres : ALTIPARMAK M.BOZKURT C. N:13/1 OSMANGAZİ/BURSA

*Diyarbakır Bölge Müdürlüğü
Adres : GEVRAN CAD.AZCA 2 AP. K.1 D.1 DİYARBAKIR

*Erzurum Bölge Müdürlüğü
Adres : ADNAN MENDERES CAD.THK ÜSTÜ NO:33 K.4 ERZURUM

*İzmir Bölge Müdürlüğü
Adres : HAYDAR ALİYEV CAD. NO:42 KAT: 4 DAİRE: 7-8 MÜZEYYEN HANIM APT. A BLOK MANAVKUYU BAYRAKLI /İZMİR

*Kayseri Bölge Müdürlüğü
Adres : SAHABİYE MH.METE CAD.BOYLAR SK. NO.4 KAYSERİ

*Malatya Bölge Müdürlüğü
Adres : UÇBAĞLAR MH.YUNUS EMRE CAD NO:2 MALATYA

*Samsun Bölge Müdürlüğü
Adres : ZAFER MH.ŞEVKETİYE CAD.KONAK AP.NO.3/1 SAMSUN

*Sakarya Bölge Müdürlüğü
Adres : SEMERCİLER MH.ÇINAR SK. NO:4 SAKARYA

*Trabzon Bölge Müdürlüğü
Adres : HIZIRBEY MH.DEVLET SAHİL YOLU NO.102 TRABZON

Sioux

şirinlerin barbekü partsi saat kaçtaydı?
kimse bunlara dur demeyecek mi arkadaş?

Sioux

27 May 2011, 02:16:26 #18817 Son düzenlenme: 27 May 2011, 02:23:54 Sioux
bu hamsiler yürürlerse fotoğraf çekip her yerde kullanırlar
samsunda da yürüdük
bize her yer trabzon, samsunlular nerdeydi diye basbas bağırırlar
ama az kafaları çalışıyorsa zaten öyle birşeye kalkışmazlar.

AlıntıBursa/Heykel
???

binikalamadım

bu haksızlık düzeninin mucidi kendileri zaten ... şimdi bu düzen kendilerine zarar verince mi kötü oldu ... icat etmeseydin kardeşim ...

King1965

*Bursa/Heykel >> burada hamsi tava yapar texas :D

samet_55

sagdan yürüseler bari cüzdan bulurlar :D :D :D

fındık

Bu hamsiler emin olun bu organizasyonu bile yapamazlar
Not: Milletin sanki umurunda önce stadı doldur sonra yürü :D
yürüyecek sayısı 50 yi geçmez olsa bile

jorgensen55

trabzona Erdoğan'dan milyon dolarlık kıyak!
Alıntı
Erdoğan, Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutladığı gün bordo mavi kravat takmış ancak Trabzonspor taraftarının gönlünü yine de alamamıştı. Koyu bir Fenerbahçeli olduğu bilinen Erdoğan için bugün Devlet Bakanı Özak bir hamle yaptı ve iktidarları döneminde kulüp için yaptıklarını sıraladı. Erdoğan meğer, Trabzonspor'a belediye başkanlığı döneminde İstanbul'dan milyon dolarlık arazi bile ayarlamış!  .:.:. trabzon_spor

Kaynak : http://www.internethaber.com/erdogandan-milyon-dolarlik-kiyak-349458h.htm#ixzz1NX6h5BiO

Burak

bunlara ne haksızlığı yapılmış allah allah anlamadım gitti. Adamlar 19 maçın 17 sini kazanmış arada biz ve bursa ile berabere kalmışlar. Sen önce 9 puan öndeyken şampiyonluğu nasıl verdiğini bir düşün ondan sonra . 84 ten beri elle tutulur bir başarı yok hala konuşuyorlar

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Burak - 27 May 2011, 10:18:30
bunlara ne haksızlığı yapılmış allah allah anlamadım gitti. Adamlar 19 maçın 17 sini kazanmış arada biz ve bursa ile berabere kalmışlar. Sen önce 9 puan öndeyken şampiyonluğu nasıl verdiğini bir düşün ondan sonra . 84 ten beri elle tutulur bir başarı yok hala konuşuyorlar

Biz ?