Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: engin55 - 28 May 2011, 12:57:09
Bende anlamadım bu olayı. Gazeteler bugün büyük ihtimal çoğunluk sağlanamıcak diyor

Saat kaçta toplanılması gerekiyordu arkadaşlar bilen varmı ??

Serkan

kongre üye sayısının yüksek olması sebebiyle çoğunluk sağlanamıyor;

sevmekyetmezmi

Alıntı yapılan: kuzey55 - 28 May 2011, 11:32:35
gebzede eğitim sırasında eğitimcinin hangi takımlısınız sorusuna 3 kız arkadaşın Samsunspor diyerek cevap vermesi,üstüne bir de burası heryer değil Samsun diyerek eklemesi acayip mutlu etti beni...bu durum hocanın ilgisini çekmiş olacak ki aöf sınavı için Samsuna gidiyorum dediğimde formamı unutma dedi :)

geçenlerde ben de bi avm ye gittim.giresunlu ama fb bı mobilyacıya gırdık bi şeyler bakmak için adam benım paşaya sordu hangi takımlısın diye .paşam hemen yapıştırdı samsunsporluyum diye.adam gs veya bjk li olsa ıdın tututuğun takımı değiştirirdim ama samsunspora  gücüm yetmez dedi.

hakan55

Kongre üyeleri bu hafta gelmicek haftaya gelcek yani.Bu ne biçim iş bence hepsi gelir ki zaten yapacaklarını anlatmaya geldiğinde bile kazım yılmaz salon dolmuştu.Kongrede hayli hayli dolması gerekmezmi.Ben gerçekten anlamadım.?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: hakan55 - 28 May 2011, 13:26:57
Kongre üyeleri bu hafta gelmicek haftaya gelcek yani.Bu ne biçim iş bence hepsi gelir ki zaten yapacaklarını anlatmaya geldiğinde bile kazım yılmaz salon dolmuştu.Kongrede hayli hayli dolması gerekmezmi.Ben gerçekten anlamadım.?
2. toplantı da ki üye yeter sayısı daha az olabilir belki de  ;)

Serkan

Alıntı yapılan: hakan55 - 28 May 2011, 13:26:57

toplantıya gelenlerin çoğu kongre üyesi değildi, sanırım Samsunspor tarihinde hiç bir zaman ilk toplantıda gereken sayıya ulaşılamadı diye biliyorum ben ( =

hakan55

Millet transfere başladı.Bugün toplan seçil ve işine bak..Ama acelemiiz yok demi...

cembaba

Alıntıhttp://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93161

Biletix sitesi çöker, gişeler yıkılır. Stada taraftar çekmek istiyorsan transfer edeceksin. :D

fındık

Cem yılmazın da dediği gibi o stadı yıkarlar  :D :D

Musti

Yıldıray da futbolu bıraktı. Bir türlü sakatlıklardan kurtulamadı sonunda bırakma noktasına geldi :-X

http://www.ntvspor.net/haber/futbol-milli-takim/41635/yildiray-basturk-futbolu-birakti

Atakumlu

al işte yıldıray ı alt yapıda antrenör yap  ;)

King1965

Tüm spor sitelerine giriyorum biriside Spor toto super lig bölümüne tıkladıgımda Samsunspor'umuzu koymamış.. Yazıklar olsun bunlara güncellemiyorlar her gittiğim yerde takım haberlerı bank asya 1. lig bölümünde

engin55

Kongre 4 Haziran'a kaldı
28 Mayıs 2011 / 17:35
Samsunspor olağanüstü kongresine katılım olmadı.
Samsunspor olağanüstü kongresinin yapılacağı salona Kulüp Müdürü Arif Yaşar Yenen ve basın mensupları dışında hiç kimse gelmedi. İkinci kongre 4 Haziran tarihinde yapılacak.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=31130

klup müdürü ve basından başka kimse yokmuş :D :D Hani başkan adayı nerde?

Musti

TFF tarafından ligler tescillenmedi sanırım daha. O yüzdendir.

minci

Alıntı yapılan: Musti - 28 May 2011, 19:20:44
TFF tarafından ligler tescillenmedi sanırım daha. O yüzdendir.

Sanmıyorum. İşlerini ve neyazıkki bizi çok ciddiye almadıkları içindir. Onlar için varsa yoksa GS, FB, BJK.