Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55ertan

28 May 2011, 19:32:05 #18855 Son düzenlenme: 28 May 2011, 19:39:01 55ertan
Bankasya ya 3.ncü takim olarak kim cikdi?
Göztepe Sakarya ve ...
Her gün spor sayfalarini takip etmeme ragmen bulamadim

engin55

samuray

evet ya gale almıyorlar anadolu takımların geçen gün f.b. bşk aziz yıldırımın demecini okuyan varmı dört büyükler futbolun lokomotifidir anadolu takımları şampiyonluğa değil yukarı sıralara oynayabilirlermiş kendini ne sanıyor bu ya kulüpler birliği toplantısında buna haddini bildiren anadolu takım kulüp bşk.ları ne cvp verecekler çok merak ediyorum

ender

iki konu cok itici geliyor bana ilki biz ne zaman kongreyi birincide yapacagiz ikinciside ne zaman transferi erken bitirecegiz.baydi artik her kongrede bekle dur ve her yaz son gune kadar transfer bekle.bu yonetimde gelecegi belli ama dis transferi gectim ic transferdede birseyi netlestiremedi.gonul istiyorki ic transferi bitirdik kongreden hemen sonra anlastigimiz uc ismi soyleyecegiz ama herzamanki gibi belirsizlikler devam ediyor insallah her yazki gibi ligin baslamasina 1 hafta kalana kadar beklemeyiz.

AntZ

İki kongrede de çoğunluk sağlanamıyor aslında ama ilk kongrede %50 çoğunluk aranırken ikincide aranmıyor. 2. kongrede de çoğunluk aransa Allah korusun kongre yapamayacağız.

Ajan

Alıntı yapılan: samuray - 28 May 2011, 19:47:31
evet ya gale almıyorlar anadolu takımların geçen gün f.b. bşk aziz yıldırımın demecini okuyan varmı dört büyükler futbolun lokomotifidir anadolu takımları şampiyonluğa değil yukarı sıralara oynayabilirlermiş kendini ne sanıyor bu ya kulüpler birliği toplantısında buna haddini bildiren anadolu takım kulüp bşk.ları ne cvp verecekler çok merak ediyorum

4 büyük mü o ne la  zzzzz 4 büyük bu forumda ne arar  zzzzz

##kdc##

umit

bu messi insan değil abi yaa :o

Lusage

MS 2 de gelsin. Haydi Manuuu.  :D

ender

hasan bahri sen 37 yasinda samsunlu kickboxcu.polonyali avrupa sampiyonu rakibini yenerek dunya sampiyonluk macina. cikma hakki kazandi.mactan sonra sirtina taktigi buyuk samsunspor bayragi cok hostu.kanalturkte yayinlandi mac.

ChucKeR

konyaspora fifa 2 yıl transfer yasağı vermiş. hedef tff 2. ligden düşmemek olmalı bu 2 yılda :D

berusa55

YaSeF55

Şu Çılgın Türkler..    (:

twitter

http://siyaset.milliyet.com.tr/erdogan-dan-milyon-dolarlik-kiyak-/siyaset/siyasetdetay/27.05.2011/1395341/default.htm

bu kadar kolay mı bu işler yoksa sadece seçim yaklaşıyor asılsız haberler mi

varsa böyle bir şey bizede versinler bi kaç lirada stada başlasak

5trawberry

Bize vermezler kardeşim biz trabzonlular gibi futbol faşisti dilenci değiliz.

Biz Samsunluyuz,Samsunsporluyuz.
Ağlamıyoruz,mememiz de yok.

Ondan vermezler.