Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

nedense yaptıgımız tum kareografılerde 3 puan alamadık :S

samuray

ya galip öztürk başkanlığını açıklayacak diye duydum doğrumu çok iyi olur eğer başkan olursa bence bi kazım yımmazı aday gösterecek diyorlar net bir şeyler duyan varmı arkadaşlar

seskat

Serkan

hiç biri kalmasın takımda hepsi defolup gitsin..

Sonuna Kadar 55

maç sonrası 50 kişilik başkentlaftari grup slongan eşliğide giderken 10 kişilik trabzonsporlu taraftar rize diye bağrıması karşısıda az kalsın kavga çıkıyordu ama ehliyet güçleri karşı koydu.başkentli samsunsporluları kovalardı için üzgün tarafı ben yoktur..

LisandroLopez

Samsunspora bu son hiç yakışmadı. Hakan ALBAYRAK gibi bir ortasahayı oyundan almak yanlıştı, Ortasaha çöktü. Beraberlik Samsunu lider, Rizeyi de plaf offa bırakıyordu ama laubalilik pahalıya patladı. Topu ayağına alan çok adam çalımlamayı marifet saydı. Elle tutulur bir adam defansdaki yaşlı Kenandı. Kıyakçılığın sonu ayakçılık oldu. Şimdi bu sonuca sebeb olanlar kına yaksınlar...

Ajanssporda Samsun1960 nickli arkadaşın yorumu  :(

maviay55

Alıntı yapılan: Sonuna Kadar 55 - 15 May 2011, 21:22:42
maç sonrası 50 kişilik başkentlaftari grup slongan eşliğide giderken 10 kişilik trabzonsporlu taraftar rize diye bağrıması karşısıda az kalsın kavga çıkıyordu ama ehliyet güçleri karşı koydu.başkentli samsunsporluları kovalardı için üzgün tarafı ben yoktur..
what ıs up man?  ;D :D :) ;D

LisandroLopez

15 May 2011, 21:43:42 #18217 Son düzenlenme: 15 May 2011, 21:49:32 LisandroLopez
Yakışmadı Samsunspor a Biz okulda yemek yemiyoruz bilet alıyoruz siz şampiyonluk veriyosunuz diye bi yorum gördüm face'de haksız mı?

kumköylü ahmet

spor_toto bu lige cikan 3 takimda ayni parayi ve kupayi aliyor degilmi arkadaslar ?

Sonuna Kadar 55

malesef 1 ci alıyor kardeşim.

celebi

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 15 May 2011, 21:51:17
spor_toto bu lige cikan 3 takimda ayni parayi ve kupayi aliyor degilmi arkadaslar ?

evet dediğin gibi

cembaba

Engin Abi'nin dediği gibi; taklitleri olacaktır... İşte; Kayserispor mesela :)

ChucKeR

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 15 May 2011, 21:43:42
Yakışmadı Samsunspor a Biz okulda yemek yemiyoruz bilet alıyoruz siz şampiyonluk veriyosunuz diye bi yorum gördüm face'de haksız mı?

SAMSUNSPOR KİTABINI OKUDUM SERKAN VE CELİLİN EN BÜYÜK PİŞMANLIĞINI SORMUŞLAR GENÇ YAŞTA İSTANBULA GİTMEMEK DEMİŞ İKİSİDE. O YÜZDEN KİMSEYİ O KADAR SAHİPLENMEYELİM. BİZİM İÇİN FARKLI DEĞERLER TAŞIYOR OLABİLİR BİZ FARKLI ALTERNATİFLERİMİZ WARKEN HAFTA SONU STADA GİDİYORUZ AMA SPORCULARIN EKMEK KAPISI BU İŞ VE DE OYUNU KURALINA GÖRE OYNUYORLAR. KİMSE TATİL ÖNCESİ ALÇIDA BİR BACAK İSTEMEZ.
HELE Kİ ŞU TAKIMDA BEN FUTBOLCULARI İŞÇİ OLARAK GÖRÜYORUM. SEWİYORUM SAYIYORUM AMA KULÜBE AŞIK OLMASINI BEKLEMİYORUM. BİZİM GİBİ BAKAMAZ ONLAR PARA NEREDEYE O RENGİN İŞÇİSİ OLMUŞLAR YILLARCA.
ZATEN O YÜZDEN EN BÜYÜK TARAFTAR .

oguz_5528

Bu sezon Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor forması giyen 1989 doğumlu stoper Kemal Tokak ile de kesin olarak anlaşmaya vardı.

http://twitter.com/#!/anadolubjk

Ayberk

Şimdi söyleyeceklerime kızabilirsiniz ama yine de içimde kalmasın; bugünkü oyun ve oyuncu-teknik ekip kadrosu gösterdi ki, seneye küme düşmenin en büyük adaylarından biriyiz bana göre. Play off'tan çıkacak takım ve  kara_buk sivas_spor 3'lüsüyle beraber. Akıllı transferler yapmazsa miy_x de eklenir bu yarışa. Kimse kendini kandırmasın bana göre yok yeni yönetimmiş, yok 5. büyük(!)müş falan...