Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 15 May 2011, 23:25:44
Süper lig'e çıktık diye yaşananları yok mu sayalım abi  o zaman ne farkımız kaldı hep kızdığımız iyi gün taraftarlarından  ?

bence haksız yazılar yazılıyor. benbu gudubet ligden kurtulduğumuza şükrediyorum ligde kalma hedefi olan bir takımın. bunun yanında son dediğin asıl kötü gün dostu herşeye rağmen olgun olur. tek maçlık hareket etmez

Serkan

Alıntı yapılan: celebi - 15 May 2011, 23:28:38
bence haksız yazılar yazılıyor. benbu gudubet ligden kurtulduğumuza şükrediyorum ligde kalma hedefi olan bir takımın. bunun yanında son dediğin asıl kötü gün dostu herşeye rağmen olgun olur. tek maçlık hareket etmez

abi resmen polyanacılık oynuyorsun bilmem farkındamısın. :o

celebi

aksine gerçekçi oluyorum kardeşim.

Serkan

Alıntı yapılan: celebi - 15 May 2011, 23:32:14
aksine gerçekçi oluyorum kardeşim.

abi nasıl gerçek gözümüzle izledik maçı adamlar koşmuyor, dokunsa gol olacak pozisyon'da  topun üstünden atlıyor  vs vs daha neyin gerçeği bugün bu takımın mücadele etmediğini bunun bizi üzdüğünü,Rize'de yapılanlardan sonra sahadaki mücadelenin bu olmaması gerektiği söylüyoruz bunun neresi yanlış ?

ChucKeR

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 15 May 2011, 23:05:05
güvencim madem öyle kemal de diğerleriyle aynı durumda niye bi taraflarını yırttı maç boyunca tek başına oynadı diğer satılmışlara karşı

herkesin tarzı var kardeşim benim. sahada yırtmış orasını burasını ama dışarda bjk yle anlaşmış klüpten habersiz. ben pek umursamıyorum liderliği şampiyonluğu sonuçta bank asyada liderlik süper ligdeki 15. likten yüksek değil di mi. ben hiç 15. oldum diye sevinmedim bank asya liderliğine de sewinmem. çıktık mı çıktık tamam sorun yok o zaman.

doðan

çelebi ; bizle beraber stad da olsaydın anlardın halimizi ...
ama doğru olduğun yönde var,sevinememek kadar acı bir durum olabilirmi yaa .. oluyomuşş..

Shane_Falco

doðan

Alıntı yapılan: ChucKeR - 15 May 2011, 23:35:25
herkesin tarzı var kardeşim benim. sahada yırtmış orasını burasını ama dışarda bjk yle anlaşmış klüpten habersiz. ben pek umursamıyorum liderliği şampiyonluğu sonuçta bank asyada liderlik süper ligdeki 15. likten yüksek değil di mi. ben hiç 15. oldum diye sevinmedim bank asya liderliğine de sewinmem. çıktık mı çıktık tamam sorun yok o zaman.

sardık galiba kemal e  :D :D

yarın arar sorar kendinden öğreniriz rahat olun ... yok böle bişeeeyyy

celebi

Alıntı yapılan: Serkan - 15 May 2011, 23:34:18
abi nasıl gerçek gözümüzle izledik maçı adamlar koşmuyor, dokunsa gol olacak pozisyon'da  topun üstünden atlıyor  vs vs daha neyin gerçeği bugün bu takımın mücadele etmediğini bunun bizi üzdüğünü,Rize'de yapılanlardan sonra sahadaki mücadelenin bu olmaması gerektiği söylüyoruz bunun neresi yanlış ?

daha önce de dedim futbolcuları kendimiz gibi görüyoruz.

Serkan

Alıntı yapılan: celebi - 15 May 2011, 23:38:35
daha önce de dedim futbolcuları kendimiz gibi görüyoruz.

yok abi biraz daha konuşursak biz birbirimizin kalbini kırarız ben yatıyorum iyi geceler..

alperen

Bu taraftar afedersiniz kıçını yırttı bu sezon yapılmadık şov kalmadı..iyi o zaman şampiyon olduk bizde koreo yapmayalım böyle işmi olur?geçen hafta yürüyerek top oynadılar rezil olduk..bide milletten satışcı damgası yedik.çıkıp aslanlar gibi topunu oynucaksın savaşcaksın..Dordmund da şampiyonluğu garantiledi ama bu hafta çıktı 3-1 kazandı kazandığı takımda küme düştü...bugün çok bişe istemedik 1 puanı alıp sevinelim istedik..insanın zoruna gidiyo da  :-X

celebi

samsunmania

Bugünün özeti şu:
Çok güzel bir yemeğin ardına gelen berbat bir tatlı. Karnımız doydu eyvallah ama midemiz de bulandı. Antep ve Rize'ye hediye mi verdik,son 2 maç yönetime alelacele el etek çektirilmesi mi böyle sonuç doğurdu, oyuncu lakaytlığı mı yoksa hepsi mi? Sonuçta hayalini kurduğumuz süperligdeyiz ama son 2 maç yaşananlar alenen midemi bulandırdı. Yakışmadı bize.

ChucKeR

malesef yıllardır böyle maçlar oynanıyo stadımızda. 2009 adanaspor 2010 konyaspor yılar ewwel diyarbakırspor
soğutuyorlar cidden kendilerinden

Ayberk

Her hafta aynı ciddiyetle oynamaktan aciz, yeterince profesyonel olmayan bir oyuncu ve teknik kadro varmış bizde, bunu açıkça gördük. Herkes kendine çeki düzen vermeli. Gidecek olan, naz yapacak olan buyursun gitsin. Bu formayı taşıyabilecek, kendini takımdan büyük görmeyecek, beyefendi futbolcular bulunur elbet. Öyle bir kadro kurarsak ben de bu söylediklerimin hepsini seve seve yerim