Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunum

SOYUNMA ODASINDA YÜZLER ASILDI
Maç öncesi soyunma odasına giden Başkan Erkut Tutu, futbolcuların tepkisiyle karşılaştı. Futbolcular,"Prim sözümüzü yerine getiremedik. Üzgünüz" diyen başkanın yüzüne dahi bakmadı

FUTBOLCUYLAR TEPKİLİ
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi soyunma odasında tatsız anlar yaşandı. Maç başlamadan önce soyunma odasında kaleci Ahmet Şahin tam maçla ilgili konuşma yapmak üzereyken odaya Başkan Erkut Tutu girdi. Ahmet ve futbolcular başkanın gelmesiyle konuşma yapılmadan bir kenara çekildi.Başkan Erkut Tutu, futbolculara,"Size verdiğimiz sözleri yenire getiremedik. maddi sıkıntı içindeyiz. Primlerinizi veremiyoruz. Sizlerden özür diliyoruz" dedi.

BUGÜN PARA ARAYACAKLAR
Bunun üzerine futbolcular zaten önceden tepkili oldukları için konuşmayı kerhen dinlediler ve soyunma odasından başkan ile tek bir kelime konuşmadan sahaya çıktılar. Bu tepki karşısında morali bozulan Başkan Erkut Tutu, maçı ailesiyle birlikte taraftarın arasında izledi. Öte yandan yönetimin bugün Tavşanlı Linyitspor maçını primi için para bulmaya çalışacak. Para bulunursa fut.bolculara ödeme ypılacak. Şampiyonluk primi ise yine Agustos ayına ertelendiği öğrenildi.

halk
bu nerden çıktı şimdi yha  :( :(

usare

yalan haber sanırım ya. Takım şampiyon olmuş. Zaten bütün gözler üzerinde lig bitiminde muhtemelen yüklü bi prim alacaksın. Böyle bişey yapacaklarına pek ihtimal vermiyorum açıkçası.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 09 May 2011, 14:56:43
playofflar izmirde hangi takımı destekleyeceğiz :)
sen daha uslanmadın mı  ;D

kuzey55

yok kardeşim uslanmadım ::::) play-offlar benim hobim oldu artık :)

celebi

final maçı izmirde mi olacakmış.istanbulda olsaydı güzel olurdu

YaSeF55

Alıntı yapılan: seko - 09 May 2011, 14:27:43
Dün bucaspordaki genç siyahi oyuncuda fena değildi onu da söylim. Devler peşindeymiş

jebrin die bi oyuncuydu heralde benimde dikkatimi çekti

ahmetsefa55

messi emrah bedir ile ilgili son gelişmeleri aktarıyorum.çocukla face de görüştüm.yazışmalarımızı kopyalıyım ;

s.a kardeşim.Samsunspor'umuzun seninle görüştüğü söyleniyor.Bu transfer haberiyle ilgili olumlu veya olumsuz bir görüşünü söylermisin ? teşekkür ederim.iyi günler.

Gelmeyi cok istiyorum insallah gerceklesirde gelirim ama olumlu gidio suan hersey.

çok teşekkür ederim kardeşim.inşallah iki taraf içinde hayırlısı olur.emin ol bu taraftar gönülden oynayanı yıldız yapar.tıpkı tanju çolak, serkan aykut , celil sağır , ertuğrul sağlam , ilhan mansız , tümer metin , cenk işler ve daha niceleri gibi..

Insallah ordan cikan yildizlardan biriside ben olurum ama ertugrul hocada devrede almak icin insallah hayirlisi olurda samsunda oynamak nasip olur

Samsunspor buyuk bır camıadır.her hafta 20 bın taraftarının onunde oynuyor maçlarını.karıyerınde kı bu onemlı donemecte hakkında hayırlısı olsun.ıyı gunler dılerım.

4.levent / İSTANBUL  :-* :-*

celebi

şu td deki salak rizeliye yazı yazmayın daha arkadaşlar adam harbiden kaz kafalı

beşnumara

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 09 May 2011, 15:15:58
messi emrah bedir ile ilgili son gelişmeleri aktarıyorum.çocukla face de görüştüm.yazışmalarımızı kopyalıyım ;

s.a kardeşim.Samsunspor'umuzun seninle görüştüğü söyleniyor.Bu transfer haberiyle ilgili olumlu veya olumsuz bir görüşünü söylermisin ? teşekkür ederim.iyi günler.

Gelmeyi cok istiyorum insallah gerceklesirde gelirim ama olumlu gidio suan hersey.

çok teşekkür ederim kardeşim.inşallah iki taraf içinde hayırlısı olur.emin ol bu taraftar gönülden oynayanı yıldız yapar.tıpkı tanju çolak, serkan aykut , celil sağır , ertuğrul sağlam , ilhan mansız , tümer metin , cenk işler ve daha niceleri gibi..

Insallah ordan cikan yildizlardan biriside ben olurum ama ertugrul hocada devrede almak icin insallah hayirlisi olurda samsunda oynamak nasip olur

Samsunspor buyuk bır camıadır.her hafta 20 bın taraftarının onunde oynuyor maçlarını.karıyerınde kı bu onemlı donemecte hakkında hayırlısı olsun.ıyı gunler dılerım.

4.levent / İSTANBUL  :-* :-*
çakma değil değil mi hesabı? ;)

ahmetsefa55

Dartagnan

td vallahı saglıga zarar :D adamların anlama kapasıtesı 0 oldugu ıcın ıstedıgın kadar anlat dur.

Jnr.Serkan

Emrah bedir daha kimdir ki çakma hesabı olsun  :) Senin bile yok be abi

beşnumara

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 09 May 2011, 15:26:38
Emrah bedir daha kimdir ki çakma hesabı olsun  :) Senin bile yok be abi
Öyle deme kardeşim adanada çok seveni var.Kaldı ki bizdeki sercinhonun bile çakma hesabı varsa ;D

Shane_Falco

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 09 May 2011, 15:15:58

4.levent / İSTANBUL  :-* :-*

Kardeş şu emrah'ın profilinin linkini atda bizde tetikleyelim elemanı kaçırma bu fırsatı gel bize diye :D:D

Shane_Falco

Bu arada transfermark'da gezerken şöyle bir habere rastladım.Karim Benyamina diye bir adamla ilgili haber.

''Nach Transfermarkt.de-Informationen haben der FC Ingolstadt, Arminia Bielefeld, der FSV Frankfurt sowie der türkische Club Samsunspor Interesse an Karim Benyamina. Der 29-jährige Stürmer von Union Berlin ist im Sommer ablösefrei''

Almancam olmadığı için malum ne diyor çözemedim.Nisan'ın 26 sına ait bir haber sanırım.Almancası olan arkadaşlar bir tercüme ederse sevinirim...