Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Kongre için toplanıyorlar
[ 09.05.2011 ]

Samsunspor yönetim kurulunun, bugünkü haftalık toplantısında olağanüstü genel kurul kararı alacağı öğrenildi. Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün kulübü şirketleştirmeye yönelik çalışmalarına sıcak bakan yönetimin, bu olayı gerçekleştirmesi için böyle bir karar alması gerekiyor. Bu konu ile ilgili son kararı verecek olan genel kurul üyelerinin bir araya gelmesi için de yönetim bugünkü toplantısında kongre kararı alınacak.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=77415

beşnumara

Kulübün adanaspordan istediği oyuncu Emrah Bedir'miş. demirspordayken çok beğendiğim bir oyuncuydu. gelmesini çok istemiştim bizm takıma ama o zman hem ekonomik hem de yönetim sorunu olduğu için ilgilenen olmadı ve adanaspora gitmişti.Belki de hayatının en büyük hatasını yaptı.Kumaşı çok iyi büyük bir ihtimal kadrodan göndereceğimiz oyuncularla takasa gidilecek bir miktar da para verilir kulübe.Göztepe de istiyormuş kendisini.
Kendisi adanadaki A2 maçında samsunspora rövaşata ile gol atmıştı diye hatırlıyorum hafızam beni yanıltmıyorsa ;)

berkay55

birinizde bilet için soruma cevap verirse sevinirim

berusa55

Büyük ihtimal Çarşamba ya da Perşembe'dir bundan önceki maçlarda olduğu gibi.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 May 2011, 14:11:35
Kulübün adanaspordan istediği oyuncu Emrah Bedir'miş. demirspordayken çok beğendiğim bir oyuncuydu. gelmesini çok istemiştim bizm takıma ama o zman hem ekonomik hem de yönetim sorunu olduğu için ilgilenen olmadı ve adanaspora gitmişti.Belki de hayatının en büyük hatasını yaptı.Kumaşı çok iyi büyük bir ihtimal kadrodan göndereceğimiz oyuncularla takasa gidilecek bir miktar da para verilir kulübe.Göztepe de istiyormuş kendisini.
Kendisi adanadaki A2 maçında samsunspora rövaşata ile gol atmıştı diye hatırlıyorum hafızam beni yanıltmıyorsa ;)
abi haberi veren arkadasa sordum nasıl bı topcu dıye aynen kopyalıyorum ;

iyi günler kardeşim.. ben emrahtan ögrendim teklifi. bu haber goal.com da çıkmış yanılmıyorsam bir de. bizde demirspordan almıştık ilk bank asyaya çıktıgımız sene ama sakatlıgı yüzünden faydalanamadık. olaganüstü yetenekli bir çocuk. yaşı çok genç. devre arasında maç eksigini gidermesi için adıyamana gönderdik. oraya gidip takımı tek başına taşıdı kümede bıraktı. bu senede artık takıma dönüyor. samsun da baktı bu çocukta iş var hemen bir nabız yoklamış :) hani emrahı alırsınız alamazsanız onu bilemem de eger transfer politikanız bu tip futbolculara yönelik ise benim görüşüm dogru yoldasınız.

çok teşekkür ettim bir de yaşını ve mevkisini öğrenebilirmiyim ?

Kendisi messi ile yaşıt ve aynı mevkiide oynuyor. stilide benziyor. o yüzden messi emrah deniyor : )

http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2011/05/09/2478028/samsunsporda-transfer-mesaisi-ba%C5%9Flad%C4%B1

beşnumara

Mutlaka herkes abartı diye düşünecek ama bu çocuğu izleyin bildiğin messi.tabii demirspordayken çok daha verimliydi.Emrahın adanaspor kariyerine kimse bakmasın.orda işler çok farklı.Ben gerçek emrahın demirsporlu emrah olduğunu söyleyeyim size.Bize gelirse çok iyi olur ama süper lig için kendini ne kadar gösterir bilemem.Kısa vadede belki gösteremez ama uzun vadede çok faydalı olacağını düşünüyorum.
Hem sefacığım aşkolsun gittin de o çocuğu adanadan başka birine mi sordun >:( biz ne işe yarıyoruz burda :) :-*

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 May 2011, 14:21:53
Mutlaka herkes abartı diye düşünecek ama bu çocuğu izleyin bildiğin messi.tabii demirspordayken çok daha verimliydi.Emrahın adanaspor kariyerine kimse bakmasın.orda işler çok farklı.Ben gerçek emrahın demirsporlu emrah olduğunu söyleyeyim size.Bize gelirse çok iyi olur ama süper lig için kendini ne kadar gösterir bilemem.Kısa vadede belki gösteremez ama uzun vadede çok faydalı olacağını düşünüyorum.
Hem sefacığım aşkolsun gittin de o çocuğu adanadan başka birine mi sordun >:( biz ne işe yarıyoruz burda :) :-*
;D ;D ;D ;D ;D ;D abi sen transfer sezonu başladığı için yoğunsundur diye düşündüm, bende başka bir arkadaşa sorayım dedim.  :-\ :-\ :-* :-* :-* :-*

kuzey55

adana olumsuz yanıt vermiş emrah için?

fındık

Dün bucaspordaki genç siyahi oyuncuda fena değildi onu da söylim. Devler peşindeymiş

ahmetsefa55

ahmet şahine soralım emrahı  :)

beşnumara

Alıntı yapılan: kuzey55 - 09 May 2011, 14:26:35
adana olumsuz yanıt vermiş emrah için?
Klasik Bayram Akgül işte.Madem o kadar değerli emrah neden adıyamana gönderdiler osman özdemir takımda istemiyo diye.Sanki ferguson vardı takımın başında da gönderdiler çocuğu.Peşinden de hocayı gönderdiler.Naz yapıyo akgül iyi bir pazarlamacıdır kendisi

kuzey55

evet ersan için de bjk ile sıkı pazarlık yapıyomuş kendisi :) ee kendi şirketine gidecek parası yapması normal.

cem 55

emrahı adanasporda 2-3 maçta bende takip ettim gerçekten bileklerine çok hakim rahat adam geçen çok kaliteli bi topçu devre arası adıyamanspora transfer oldu ordada maçkolikten takip ettigim kadarıyla çok kritik gollere imza attı adıyamanın hocası mehmet ali çınar belki onunda bizim yönetime bilgi vermişligi olabilir ama emrahı alabilirsek bence de çok iyi iş yapmış oluruz yaşı da genç ileri dede yararlanılabilir.

beşnumara

Ufuk ile Dilaveri birleştirin öyle bir şey işte tam olmasa da ;D :D

kuzey55

Alıntı yapılan: beşnumara - 09 May 2011, 14:35:40
Ufuk ile Dilaveri birleştirin öyle bir şey işte tam olmasa da ;D :D

bu tür oyuncularla ilgilenmemiz sevindiric.konya ve buca gibi kaşarlaşmış adamları almayacağız anlaşılan...