Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

ahmetsefa55

td'de rize-samsun ilk maç başlığı ;

@nayino
Çekememezlik arkadaş başka bişey değil. Hadi Rize'ye laf sokuyorsunuz anladık rakibiniz. Yahu Trabzonsporlu ne zorunuz var bariz belli kıskançlık. Liderler her zaman kıskanılır.

@sakınc   
nayino ; eskilerin karmate'si Trabzonspor'lumusun Rizespor'lumu onu söyle ona göre cvp verelim sana ;) liderler kıskanılırmış.

şimdi söyle sakınc reyiz liderler kıskanılırmı ? ;D ;D ;D ;D

KotuCocuk55

Biz bu oktay delibaltayi seviyorduk,dügününe filan gittik adamin. O da mutluydu burda. Sonra bu adam sezon sonu bekledi, bekledi ve gitti.Süper ligte de basarili oluyor su anda ve akla su soru geliyor..bu adam niye gitti?

twitter

mersinliler kutlamalara kamyon kasasında gitmiş  :D

Burak

Sevgili başbakan 11 ili büyükşehir yapacakmış mış 81 tane büyükşehir yapalım hepsi büyük olsun bütün okulların anadolu lisesi olmasına benzedi bu

Ş.Urfa:1.613.737
Hatay:1.448.418
Manisa:1.331.957
Balıkesir:1.140.085
K.Maraş:1.037.491
Van:1.022.310
Aydın:979.155
Denizli:926.362
Muğla:802.381
Tekirdağ:783.310
Trabzon:765.127

Hayır Aydın  ve Muğla büyükşehir olacaksa bizden alsınlar Muğla'nın merkez nüfusu 52000 ya ayıptır ya  1dk!!!

34 SS 1965

td ye ben uye degılım yazamıyorum bırı suna cevap versın yazmısya sakat arabası oldugunu nerden bılsın 55 plakayı gormus basmıs tası bırınız cevap verın o 55 ı goren laz usakları tekerleklı sandalye amblemını gormememıslermı burunlarından dolayı yazsın bırı

Ollivanders

yazdılar kardesim gercekten mide bulandırıyorlar. Aaah aaah basacaksın sunlara . Ama nerdeeeee

CurvaSs

td'de ben de 15 mayıs'a kadar "no post" yedim. makara yapamıyorum, cevap veremiyorum, durumum kötü. :D :D

Levent ÖCAL

09 May 2011, 11:18:55 #17888 Son düzenlenme: 09 May 2011, 11:23:03 DESPOTE55

Samsunda bir mağazanın açılışının birinci yılı kutlaması, ünlü mankenler Tuğba Altıntop ve Alaz Kopruvalı'nın sunduğu defile ile renklendi.
Karadeniz Genç İşadamları Federasyonu Başkanı Orhan Sever'in sahibi olduğu mağazanın açılışının birinci yılı dolayısıyla defile yapıldı. Gazi Caddesi üzerinde bulunan mağazadaki defilede ünlü mankenler Tuğba Altıntop ve Alaz Kopruvalı sahneye çıktı. Mankenler, mağazanın yeni sezon ürünlerini davetlilerin beğenisine sundu. Bir saate yakın gösteri sunan mankenleri vatandaşlar meraklı gözlerle izledi ve cep telefonları ile fotoğraflarını çekti.
Tuğba Altıntop ve Alaz Kopruvalı, defilenin son bölümünde Samsunspor forması giydi. Vatandaşlar, alkışlarla mankenlere destek verdi.

(samsun.net)

Arkadaşlar bu mankenlerin üzerindeki tişörtler satılıyormu yoksa onlara özel mi yapılmış bilgisi olan varmı?

Ollivanders

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: CemBaba - 09 May 2011, 11:23:03
T-shirt değil bizim yaptırdığımız Keltic formlardan. Ayrıca armayı doğru yapmışlar. Hep bize mi denk geliyor böyle aksilikler anlamadım ki?

temin edebilirmiyiz bunlardan peki?

cembaba

Site olarak sipariş vermiştik. 60 tane falan yaptırdık. Ama daha kalmadı sanırım. Sayıya göre sipariş veriliyor.

Alıntı yapılan: Serpico55 - 09 May 2011, 11:23:45
Yalnız armalar düzgün :)

Bende onu dedim kardeşim. Hep bize yapılıyor bu terslikler. Şans yok sanırım : )

Levent ÖCAL

bulamayacağız yani bunlardan  :(

55Bafra55

Alıntı yapılan: Burak link=topic=
Hayır Aydın  ve Muğla büyükşehir olacaksa bizden alsınlar Muğla'nın merkez nüfusu 52000 ya ayıptır ya  1dk!!!
/quote]
Anladığım kadarıyla tüm ilçeleri dahil olmak üzere 750 bin üzerindeki iller Büyükşehir yapılacak,merkez ilçe nüfusuna bakılmayacak.İstanbul ve Kocaeli örneği gibi...

Ayberk

İlkadım Büyükşehir olmalı başbakan, duy bu sesi ;) 8) 8) 8) ;D