Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

püskevit güzel laf olmuş ama. :D

davidsavage

kuzey55

Alıntı yapılan: davidsavage - 06 May 2011, 00:34:30
Arkadaşlar şimdi ben burda bi link paylassam siyasete mi girer ki? Bahcelinin bi mitingindeki sözleri remix yapmışlar epey güldüm de kararsız kaldım . cikolatalar,bisküvitler diyo  :D

bizim evde de 3 gündür piskövit makarası dolaşıyo :)

Sonuna Kadar 55

Uğur Yıldız

ah ah toschak la anlassalarda trabzon galibiyetinden sora samsun toschak geçti die başlık atsak!

Sercan

06 May 2011, 03:17:29 #17795 Son düzenlenme: 06 May 2011, 03:21:18 55sercan55
Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 May 2011, 00:38:45
bizim evde de 3 gündür piskövit makarası dolaşıyo :)

Sorma bizde çok güldük ama Osmaniyeli insanların yöresel konuşması böyle :) :)

emre

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 May 2011, 00:14:11
TRT1'de Mersin - Bolu maçı var. Ben hala TRT 3'ün bizim maçı nasıl vereceğini anlamış değilim çünkü hafta sonu Pazar günü formula 1 Türkiye Grand Prix'i var. Bugünki Haber Gazetesi'ne göre maçımız TRT6 ve TRT TÜRK'te. TRTnin yayın akışında da TRT3'te maçımız değil Formula 1 yayını var.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=77320

bende dün bunu yazıcaktım.dün bir kaç defa trtspor'Da altyazıda bizim maça rastladım hepsinde de maçı trt 6'nın 2 dilden vereceği yazıyordu.  :o

Ertuğrul Sağlam

Oğuzhan Azgar U18 milli akmına davet edilmiş yanız dikkat çekici bir durum. U18 Türkiye şampiyonu olan Giresnspor'dan bir kişi bile davet edilmemiş. Bu Milli takım temsilcileri Oğuzhanı nerde izleyip milli akıma alıyorlar? veya milli takımı neye göre belirliyolar? anlamıyorum!....

Ayberk

Bu torpil meselesi olmasa futbol daha ileriye gidecek belki ama.. :( :( Oğuzhan için demiyorum da, istanbul takımlarından onlarca oyuncu vardır mesela!

davidsavage

Herkese hayırlı cumalar,mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah.

ahmetsefa55

06 May 2011, 15:42:22 #17800 Son düzenlenme: 06 May 2011, 15:53:24 ahmetsefa55
eski oyuncumuz petr pavlik'e facebook tan msj attım. :)

-hi pavlik, champions SAMSUNSPOR =)=) we always love you.take care of yourself ;)

-hi thanks you very much.samsunsopr miss me!!!

>l< >l<

##kdc##

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Cüneyt - 06 May 2011, 15:49:47
adam hazırlık okuo abii  :P
hayatımda hıc hazırlık okumasaydım şuan çalışıyodum la cün  :)

##kdc##

kader diyemezsin sen kendin ettin şarkısını yoluyorum kardeşim sana  :P

s_uzunkaya

toschakın türkiyedeyken samsunsporu çok beğendiğini ve bu takım bende olsa şampiyon yaprdım diye bir demeci olduğunu hatırlıyorum sanki!!!