Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

çok mu gerekli şu borsa işi anlamıyorum ki  :o galip baba bugun sen varsın tamam da bıgun çekip gidersen ne olacak bu takımın hali ?

davidsavage

Galip babanın adını duymak bile ben de bi heyecan oluşturdu.Allah yüzümüze gülüyor çok şükür ki.

Ertuğrul Sağlam

Hoca olarak Ersun Yenal ismi gündemdeymiş. Hatta görüşülmüş gibi bir durum söz konusu. :o

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 07 May 2011, 14:17:32
Hoca olarak Ersun Yenal ismi gündemdeymiş. Hatta görüşülmüş gibi bir durum söz konusu. :o

aslında iyi hoca da sanki itici gibi ya. :-\

Ertuğrul Sağlam

yirmiuc

Ersun hoca veya Abdullah Avcı süper olurdu.

cembaba

Bende Galip Öztürk'ün başkan olacağına ihtimal vermiyorum. Fatih Öztürk büyük ihtimal başkan olacak. Güzel haberler bunlar:)

umit

Samsunspor altın bilezikte

Sokaklara astıkları Kırmızı-Beyaz bayraklar ve pankartlar ile takımlarının Süper Lige çıkışını kutlayan Samsunspor'lu taraftarlara Güneş Döviz-Kuyumculuk muhteşem bir hediye hazırladı. Üzerinde 'Samsunspor logosu ve Şampiyon Samsunspor' yazısı olan altın bileziği satışa çıkaran mağaza tüm Samsunluları bileziği görmeye davet ediyor. Samsunlulara vermiş olduğu hizmet ve gerçekleştirdiği yeniliklerle marka haline gelen Güneş Döviz-Kuyumculuk bir ilki daha gerçekleştirdi. Süper Lig biletini cebine koyan Samsunspor astığı bayraklarla destek olan mağaza şimdi de üzerinde 'Samsunspor logosu ve Şampiyon Samsunspor' yazısı bulunan altın bileziği satışa çıkardı. Bileziğin değerinin 3.5- 4 bin TL civarında olduğunu belirten Güneş Döviz-Kuyumcu Mağaza Müdürü Süleyman Tuna, " Samsunlu halkımıza güzel bir hediye hazırladık. Üzerinde şehrimizin takımının logosu bulunduğu bileziğimiz şimdiden halkımız tarafından yoğun ilgi görüyor" diye konuştu.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4&id=77378

fındık

Altına yatırım vakti geldi beyler :D :D listeyi başlatın :D :D

Musti

Endüstriyel futbol böyle bi şey olsa gerek :D

Musti

Galip Öztürk veya Fatih Öztürk ikisi de çok değerli insanlar. Lakin uzaktan gördüğüm kadarıyla baskıcı bir şekilde mevcut yönetimi yerinden etmek hiç hoş değil. Sonuçta hataları da olsa bizi şampiyon yaptılar ondan öte istikrarı sağladılar öyle veya böyle. Rızaları alınarak güzel bir şekilde devir teslim yapılmaıs güzel olur.

Şirketleşme ve kadro olaylarına gelince. Şu anda herşeyiyle oturmuş bir kadroyu bozup, aceleci davranarak heyecanla baştan aşşağı bir yapılanma kulübü çok sarsar. Akılcıl ve kademeli olarak yükselmeliyiz. Bir senede her şeyi yapmak imkansız olur.

Ayrıca baştan aşşağı yenilenmiş, geleneklerimizi koruyan ve yaşatan, modern futbol yapısına uygun geniş kapsamlı bir tüzük şart.

Umarım Samsunspor'umuz için hayırlısı olur.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: birolkys - 07 May 2011, 13:41:09
SAMSUNSPOR KULUBÜ İLE İLGİLİ...07 Mayıs 2011 Cumartesi
SAMSUNSPOR KULUBÜ İLE İLGİLİ PERDE ARKASI OYUNLARI

Ne hikmetse bu şehri yönetenlerin bir kısmı yönetim biçimi olarak kendisine iki yüzlülüğü seçmiş. Adam gibi doğru konuşup, insanlara doğruları anlatmak varken insanların yüzüne farklı, arkalarından farklı konuşup, riyakarlık yapmanın ne anlamı olduğunu çok merak ediyorum. Yalanın mesafesi çok kısa olduğu gibi iki yüzlülüğün de mesafesinin çok olmadığı ortada. Riyakar insanları tanımak bazen biraz zaman alabiliyor ancak gerçek yüzleri ortaya çıktığında etraflarında selam verecek adam bulmaları mümkün olmuyor.

İsmail Uyanık Samsunspor Kulüp Başkanlığını bıraktığı zaman dönemin AK Parti İl Başkanı kamyon şoförü sevgili kayınçom şehri yönetenleri Yalova Gemisi'nde topladı. O toplantının ardından belediyeye gittiğimde Kayıkçıbaşı ile Vezir Hazretleri'ni odama çağırdım ve onlara dedim ki bakın bu kulüp bu yıl küme düşme ile başa başa bir pozisyonda Galip Öztürk Bey'i bu kulübün başına getirirsek kulüp küme düşmez, yok başka birisi gelirse küme düşer ve rezil oluruz. Kayıkçıbaşı bu işe çok sıcak bakarken, Vezir Hazretleri asla olmaz o adam bu kulübün başına gelemez dedi ve daha sonraki süreçte yaşananları hep birlikte gördük.

Üzülerek ifade etmek istediğim husus şu ki; Bu şehri yöneten insanlar Galip Öztürk Bey'in yüzüne geldiklerinde dört takla atıp, saygıda kusur etmezlerken, arkasını döndüğü an aleyhinde olabilecek her şeyi yapıyorlar. Galip Bey'le en ufak bir yakınlığım, arkadaşlığım veya beklentim asla olacak bir insan olmadığımı bu şehirde herkes bilir ama bazı şeyler kanıma dokunduğu için bu yazıyı yazmak zorunda kaldım. Geçenlerde daha önce hiç bir hukukum olmayan Lokman Kondakçı bir dostumla birlikte ziyaretime geldi, adamın çok dolu, çok seviyeli ve çok delikanlı bir adam olduğu her halinden belli. Lokman ağabeye dedim ki ağabey sana bir soru soracağım bu şehirde işadamıyım diye geçinip, şehrin eşrafı olduğunu söyleyen en üst düzeydeki birçok insanla Galip Öztürk Bey'i kıyasladığımızda sence hangisinin kazancı daha fazla helaldir. Lokman Kondakçı çok rahat ve kendinden emin dedi ki o bahsettiğin adamların tamamının malı gayri meşrudur ama Galip Öztürk'ün kazancı meşrudur ama o saydıkların reklamlarını o kadar güzel becermişlerdir ki olayı tam tersine topluma anlatmayı başarmışlardır.

Son iki aydır bu şehirdeki üst düzey yöneticilere birileri özellikle talimat verip Galip Öztürk Bey'in kuracağı Samsunspor Kulübü A.Ş.'ye kulübün dahil olmaması için perde arkasından fevkalade bir çalışma içerisine girmiş durumdalar. Bunu yapanların bir kısmının Galip Bey'den bizzat nemalandıklarını da adım gibi biliyorum. İnsan bu kadar onursuz, bu kadar riyakar, bu kadar haysiyetsiz nasıl olur anlayamıyorum. Galip Öztürk benim anam değil, babam değil, akrabam değil ama bu şehirdeki bazı güz sahiplerinin onunla ilgili yaptıklarına şahit oldukça isyan ediyorum. Bunu yapanlar her türlü artistliği yapmayı o kadar güzel beceriyorlar ki ben dahi şahit olmasam inanasım gelmezdi.

Bu şehir artık bir karar vermeli. İnsanların ya olduğu gibi görünmeli veya göründüğü gibi olmalarının zamanı geldi de geçiyor bile, Galip Öztürk Bey'in kardeşi ölür gazeteciler para alacağız diye akşam şampanya patlatırlar, babası merhum olur yine aynısını yaparlar, bürokratlar ondan ne koparırızın hesabını yaparlar, siyaset yapanlar ondan nemalanırlar ama arkasından olmadık planları çevirirler. Geçenlerde bizzat şahit olduğum bir olay beni kahretti. Galip Bey'den nemalanan bir siyasetçi Samsunspor'a bunca destek olan Galip Bey'in arkasından çevirdiği dolaplara şahit olunca dondum kaldım, şehrin en üst düzeyindeki yöneticileri ile yaptığı görüşmeleri bir şekilde dinleme fırsatım olunca pes yani demekten kendimi alamadım.

Hayatım boyunca hiç kimseden en ufak bir beklentim olmadığı gibi Galip Bey'den de yok ancak bu şehirde ona dost görünüp arkasından iş çevirenleri tüm çıplaklığı ile ortaya koymadan önce adam gibi Pazartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü kongre kararı alınıp, anonim şirketin kurulmasına karar verilmelidir. Bu yapılmadığı takdirde önümüzdeki süreçte yaşanacak olumsuzlukların sorumlusu bu kararı almayanlar olacaktır. Bu şehirde kim uyanık, kim keriz, kim adam, kim delikanlı herkes görecek. Kalın Sağlıcakla

http://www.dengegazetesi.com.tr/author_article_detail.php?id=5467

Yukarıdaki yazı Adnan Bahadır'ın köşe yazısı. Bu yazıdan şu anlaşılıyorki ''trabzon lobisi iş başında''. Bu Adnan Bahadır Samsunspor'un menfaatine ne zaman somut bir gelişmeler olsa futboldan anlamam demesine ramen sürekli Samsunspor'un tekerine çomak sokma gayretinde... (Hem Samsnspor sahipsiz diyor. Hemde Çiftlik caddesinde otoparkı Samsunspor'a verirseniz savcılığa suç duyurusunda bulunurum diyor).

Musti

Suyu bulandırmaya çalışıyor her zaman ki gibi.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AlıntıFutbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 1. Lig'de 15 Mayıs Pazar günü oynanacak 34. haftanın programı şöyle:
14.00 Giresunspor-Kayseri Erciyesspor (Giresun Atatürk)
14.00 Samsunspor-Çaykur Rizespor (Samsun 19 Mayıs)
14.00 Denizlispor-Orduspor (Denizli Atatürk)
14.00 Adanaspor-Altay (Adana 5 Ocak)
14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Akhisar Belediyespor (Dumlupınar)
14.00 Diyarbakırspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (Diyarbakır Atatürk)
14.00 Karşıyaka-Güngören Belediyespor (Folkart Altay Alsancak)
14.00 Boluspor-Kartalspor (Bolu Atatürk)

twitter

Rize maçı pazar günü değil mi

oh be cumartesi olunca garip oluyordu tribünler güzel oldu

Ollivanders

Ersun yanal'a sevinirim ne yalan soyleyeyim :)