Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Turuncu

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 23 December 2010, 22:09:28
Mehmet abi bilmiyorum ama var bi trabzon oluşumu Samsun'da arada gidiyorlar maçlara.
evet bende sabah dershaneye giderken görmüştm.fbe maçına giderken minibüsle gidiyolardı >:(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 23 December 2010, 22:09:28
Mehmet abi bilmiyorum ama var bi trabzon oluşumu Samsun'da arada gidiyorlar maçlara.

bmnet diye bir anal oluşum var, bunlar da vardır belki de samsun'da görmüyoruz, sadece trabzona tersine deplasman yapıyorlar anladığım kadarıyla.

Tufan

Alıntı yapılan: samsuni - 23 December 2010, 22:10:56
bmnet diye bir anal oluşum var, bunlar da vardır belki de samsun'da görmüyoruz, sadece trabzona tersine deplasman yapıyorlar anladığım kadarıyla.

aynen öyle abi bölümde bi eleman var topluca gidiyorlar ama isimleri ne neciler hiç bilmiyorum.

Serkan

sadece55

Tufan isimlerini al da notlarıyla oynayalım :p

Tufan

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2161

bu nedir ya gelde çıldırma ah ulan ah ne diyeyim ben bizim yönetime 20 yaşında çocuğu makama kadar almak nedir ya!
bu arada ismi geçen eleman harita mühde okuyor!

erdinç @ bizim bölümde asistan mı kaldı abi ya gitti kral gibi Erhan hoca. Mehmet'te zaten malum takımı tutuyor diye biliyorum :)

Serkan

tufan sen al isimleride biraz action yapalım

Serkan

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 23 December 2010, 22:17:56

bu nedir ya gelde çıldırma ah ulan ah ne diyeyim ben bizim yönetime 20 yaşında çocuğu makama kadar almak nedir ya!

*** beni almazlar makama..!

kabacevizli55

mal la bunlar forumlarında yazmışlar orda ip trabzonlular diye bağıranlar sözde samsunsporlumuş yar.... derdimize ne olduda karda kışta ta rizelere takımımızın yanında olmaya gittik . sapına kadar SAMSUNSPORLUYUZ .
İP. TRAVZON olamazsın şampiyon

Tufan

Alıntı yapılan: Serkan - 23 December 2010, 22:20:28
tufan sen al isimleride biraz action yapalım

action yapmak istedikten sonra o kadar çoook adam varki fakültede. bi pazartesi günü mühendisliğe çıksan katil olursun yemin ediyorum.

Serkan

karadeniz saymıyorlarmış samsun'u ( = enteresan tabi bundan asırlar önce biz rum imparatorluk topraklarıydık sanki  (=

berusa55

Kıskançlıkları çekememezlikleri tavan yapmış bunlarda. Size inat geliyoruz kabusunuz olmaya. Anladılar kuduruyorlar.

Ertuğrul Sağlam

KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ KULÜBÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ 

Karayolları 7. Bölge Müdürü Sayın Abdulkadir Uraloğlu kulübümüzü ziyaret etti.

Yıllardır Samsunspor ile kamu kurumlarının arasında bulunan kopukluğun giderilmesi adına önemsediğimiz bu ziyaret esnasında Başkanımız Erkurt Tutu, Karayollarının alt yapısının (Yol Spor) Samsunspor için her zaman mükemmel bir kaynak olduğunu, ayrıca Karayolları gibi özel bir kurumun da Samsunspor ile iyi ilişkiler içerisinde görmeyi arzu ettiklerini ifade etti.

Sayın Uraloğlu'da Samsun'a geldiği tarihten bu yana Samsunsporu ziyaret edemediğini, bunun bir eksiklik olduğunu ve gidermek amaçlı tanışma ve telafi ziyaretine geldiklerini ifade ettiler. Kulübümüzün başarılarında duydukları coşkuyu dile getiren Uraloğlu, Samsunspora her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını da ilave etti.

Bu anlamda Karayolları Personeline Samsunspor Kredi Kartı çıkartılması konusunda yardımcı olabileceğini de ilave eden Sayın Uraloğlu, hatıra fotoğrafının ardından kulübümüzden ayrıldı
http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2160

Günah almak istemiyorum ama, Organize Sanayi  köprüsündeki Hayati Tekin'in astığırdığı pankartı kaldırttığı söylenen şahıs Samsunspor'u ziyaret etmiş. Pankartı kaldırtan kendileri ise, Bu ziyaret kusura bakmayında yavşaklıktan öte birşey...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 23 December 2010, 22:17:56

Allah belanızı versin sizin, reziller!!!!!  >:( >:( >:( >:(
G.tünde donu olmayan çocukları makama almışsınız, kimdir lan bunlar? FB'de yönetici mi? Kaale alıp biz bile görüşmüyoruz bunlarla...
Fenere de sokim, üniversite oluşumuna da...

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 23 December 2010, 22:36:59
Allah belanızı versin sizin, reziller!!!!!  >:( >:( >:( >:(
G.tünde donu olmayan çocukları makama almışsınız, kimdir lan bunlar? FB'de yönetici mi? Kaale alıp biz bile görüşmüyoruz bunlarla...
Fenere de sokim, üniversite oluşumuna da...

Yorum da yazılmıyor altına abi..