Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

abi düşün bu sefa denen çocuğu facebooktan sildim önemsiz diye bizim yönetim makama almış ne diyeyim ki.

Ajan

Kendi taraftar gruplarını derneklerini oluşumlarını stada sokmamak için götünü yırtan yönetim gidip bizansa kapılarını açmış ya ben böyle yönetcilerin istifa eden hocaya dur diyen Apartman yöneten zihniyet gibi külüp yöneten yöneticilerin allah belasını versin.Daha ne diyelim size bee Çıkalım 1.ligede takımı sahiplenen adam gibi bir adam bulunurda şu kan emicilerden kurtuluruz inşallah

Ertuğrul Sağlam

Biz neyin mücadelesini verirken siz ne ile uğraşıyorsunuz.

Bırakın bizi! herhangi bir yöneticimiz Fb Başkanınıda geçtim, herhangi bir Fb'li  yönetici ile bukadar rahat oturup konuşabilirmisiniz acaba...

Siz böyle davrandıkça bu şehirde çok daha it ürer. Fenerium'lar Tsclub'lar kurulur Allah belanızı versin geri zekalı aptallar........

berusa55

Serkan

keşke print alınsaydı sayfadan :S

cany

23 December 2010, 22:51:19 #9411 Son düzenlenme: 23 December 2010, 23:00:22 cany
şimdi Kırmızı Beyaz Siyah kitabını okurken İsmail Uyanık'ın nasıl bi başkan olduğunu daha iyi anladım...ah şimdi başımızda olacaktı ki kapının önünden geçemezdi bu istanbul yalakaları

55.hakan

Arkadaşlar kaçırdım resmi siteden hangi haber kaldırıldı?

mehmet yılmaz

Ulan madem bir salaklık yaptınız bir de ikinci bir salaklık yapıp da bunu resim siteye koymanın mantığı nedir? Aradım, kaldırttım rezilliği... Biz neyin mücadelesini veriyoruz???
Hiç mi kafanız basmıyor?

kuzey55

şu kulübü telefon yagmuruna tutalım rewzillikten başka bişey değil bu?

Serkan

o değilde td rize başlığında adam şirine'ye samsunspor arması koymuş hakaret içeren resim var tepki koysanıza abi  yazamıyoruz ?

Tufan

şikayet ettim yüz göz olmuyorum o salaklarla :)

ahmetsefa55

bu bordomavi.net sitesi trabzonluların en buyuk sıtesı fln degıl dımı ? eger oyleyse cok kotu bı sıteymıs ya bızım sıteyle fln kıyaslamam bıle yanı..  ayrıca yorum yapanların cogu bızı rıze ordu gıresunla esdeger tutmaya calısmıs ama dıkkat ettım msj sayısı yuksek ve bu ısın bılıncınde olanlar aradakı dusmanlıgı bılerek konusmuslar..

Burak

Buradaki aile ortamı orada yok o sitede baktım da herkes münferit konuşuyor orada . Bu site bağımlılık yapıyor hem . samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x  ss.biz   samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Ollivanders

Alayı ukala. O yuzden okumaya bile gerek yok.