Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

AlıntıÖztürk sürpriz yaptı

Bank Asya 1. Liginin 17. haftasında deplasmanda oynanan ve 1-0 kazanılan Çaykur Rizespor maçının pirimi bu gün futbolculara ödendi.

Metro Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Samsunlu İşadamı Galip Öztürk'ün Çaykur Rizespor maçı öncesi söz verdiği 55.000 TL olan galibiyet pirimini 110.000 TL ' ye yükselterek Samsunspor'a gönderildiği Futbol Şube sorumlusu Cahit Kaya tarafından belirtildi.
Bu gün yapılan antrenman sonrası galibiyet piriminin futbolculara dağıtıldığı öğrenildi.

>l< >l< >l<

sadece55

emrullah

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 23 December 2010, 22:36:56
KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ KULÜBÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ 

Karayolları 7. Bölge Müdürü Sayın Abdulkadir Uraloğlu kulübümüzü ziyaret etti.

Yıllardır Samsunspor ile kamu kurumlarının arasında bulunan kopukluğun giderilmesi adına önemsediğimiz bu ziyaret esnasında Başkanımız Erkurt Tutu, Karayollarının alt yapısının (Yol Spor) Samsunspor için her zaman mükemmel bir kaynak olduğunu, ayrıca Karayolları gibi özel bir kurumun da Samsunspor ile iyi ilişkiler içerisinde görmeyi arzu ettiklerini ifade etti.

Sayın Uraloğlu'da Samsun'a geldiği tarihten bu yana Samsunsporu ziyaret edemediğini, bunun bir eksiklik olduğunu ve gidermek amaçlı tanışma ve telafi ziyaretine geldiklerini ifade ettiler. Kulübümüzün başarılarında duydukları coşkuyu dile getiren Uraloğlu, Samsunspora her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını da ilave etti.

Bu anlamda Karayolları Personeline Samsunspor Kredi Kartı çıkartılması konusunda yardımcı olabileceğini de ilave eden Sayın Uraloğlu, hatıra fotoğrafının ardından kulübümüzden ayrıldı
http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2160

Günah almak istemiyorum ama, Organize Sanayi  köprüsündeki Hayati Tekin'in astığırdığı pankartı kaldırttığı söylenen şahıs Samsunspor'u ziyaret etmiş. Pankartı kaldırtan kendileri ise, Bu ziyaret kusura bakmayında yavşaklıktan öte birşey...

onunda kanının rengi bozulmus sulanmıs  >:( >:( >:( olusunu dirisini birgun hepsini neyse sovmeyecem

**KaR6**

milli takım formasını da kaptım süper bir gol den ;D

erdem

Alıntı yapılan: samsuni - 23 December 2010, 22:07:37
Bu sanırım TG ( trabzonlu gençler ) denilen grubun bir pankartı. Yani TG İstanbul, TG Bursa, TG Samsun gibi... Emin değilim. Ama öyleyse eğer bu üç şehir birden ne alaka? Ayrıca nerede bu TG Samsun denilen oluşum? Kimmiş bunlar?

geçen ay rektörlüğe gitmiştim,bi kaç işlem yaptrcaktım sağlık kültür daire başkanlığına,kemal diye birinin yanına yolladılar beni.odasına girdim adam yok,ama koltuğunda boydan boya trbzn atkısı,masasında zırzavatları falan.neyse dedim fanatik heralde.sonra bi eleman daha geldi odaya,kemal beyi arıyorum dedi,o da oturdu.kemal geldi,eleman da maç için geldim ben dedi.ben de halı saha falan sandım meğer fb maçına otobüsle gidiyrmş.trbzna organizasyonları da bu kemal yapıomuş meğer,20li yaşlarda birisi.biraz da para kaldırıo sanırım bu işten.oluşum dedikleri budur

Ollivanders

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 December 2010, 01:09:50
milli takım formasını da kaptım süper bir gol den ;D

olum sendeki bal kimsede yok he :D Deplasmanda ilk taşı sen yedin . şimdi de forma aldın nasıl yapacagız bu işi D:

Dartagnan

Serkan

yok sadece kendine çalışıo kazı kazan aldık bişe çıkmadı ( =

**KaR6**

bal demicen, adam çalıştı kazandı dicen ;D

mehmet yılmaz

Tanju Çolak&Emin Kar&Mustafa Kar&Futbol& Yarışma& Hediye...

Vardır bir çapanoğlu!  8) 8)

**KaR6**

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 December 2010, 01:22:41
hakkımla kazandım :P

Ben her zaman diyorum, bu ülkede Milli Takım formasını hak edene değil adamı oalna veriyorlar diye... Ahanda ispatı!

Selçuk Şshin bir
Colin Kazım iki
Gökhan Zan üç
Mustafa Kar dört!!!  >:( >:( 8) :P

**KaR6**

bir gün şu kulube başkan olacam, eminim o gun karsıma geçip yine mi torpil diyecen abi yaa :D

Serkan

( = bizi tanicakmısın başkan olunca bende bunu soriyim :D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Serkan - 24 December 2010, 01:26:38
( = bizi tanicakmısın başkan olunca bende bunu soriyim :D

pardon birader, sen kimdin? Mustafa Başkanım, tanıyor muyuz bu arkadaşı? :)  :P