Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

engizli55

arkadaslar sıtenın düzenledıgı forma kampanyasından elınde foma kalan hıc bır arkadasımız yokmu. eger varsa yazarsalar memnun olurum.

kabacevizli55

kaptan 55

aklınca bi yoklama çekti işte ya sen kimsin bankalarda yazılı çeklerin diz boyu bide kalkmışsın başkanlığa oynıcaksın önce geçen dönem bu klübe ne kadar vermiş bi onu açıklasın?

Burak

22 July 2010, 15:23:43 #6198 Son düzenlenme: 22 July 2010, 15:25:20 Burak
50 BİNİNCİ GÖRÜNTÜLEMEYİ DE BEN YAPAYIM :D

eakgül55

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: engizli55 - 22 July 2010, 12:52:02
arkadaslar sıtenın düzenledıgı forma kampanyasından elınde foma kalan hıc bır arkadasımız yokmu. eger varsa yazarsalar memnun olurum.

Mecidiye de koçlar mağazası var orda samsunsporumuzun orjinal forması bulunmaktadır...

celebi

son olarak üye olan kişi polat bilgin acaba gerçek olan polat bilgin mi

beşnumara

Alıntı yapılan: celebi - 22 July 2010, 19:12:15
son olarak üye olan kişi polat bilgin acaba gerçek olan polat bilgin mi
ben de onu söyleyecektim şimdi.mehmet abi daha iyi bilir ama bana göre gerçek polat bilgin

celebi

eğer öyleyse güzel bir şey tabiikide bu .

berusa55

Hayırlı Cumalar forum ailesi  :)

celebi

babasamsunlu

Hayırlı cumlar..

Ya bu ne sesszilik..Azcık kavga dövüş çıkarsak.. :D
ekşın olsa..Bütün dünya karışsa,ayrılık olsa uzansansak sonsuza :D :D

Burak

trt belgesel çekecekmiş şirinlerle görüşmeye gitmişler sanırım demin derneğin oradan geçtim ses seda yok ama başka yere mi gittiler acaba?

kaptan 55

URL=http://img695.imageshack.us/i/fiorantina.jpg/][/URL]

Bu nasıl forma!
Fiorentina'nın yeni forması çok konuşulacağa benziyor!23/07/10 11:02
HTSPOR

Serie A'nın önemli ekiplerinden Fiorentina, önümüzdeki sezon formasına göğüs reklamı almamaya karar verdi. Daha önce bir otomobil
firmasıyla süren sponsorluk sözleşmesini yenilemeyen İtalyan kulübünün gelecek sezonki formasının bu bölgesinde ilginç bir mesaj yer alacak. Fiorentina'nın 2010-11 sezonunda giyeceği formaların göğsünde "Futbol eğlencedir" yazılı mesaj bulunacak.

berusa55

23 July 2010, 14:18:36 #6209 Son düzenlenme: 23 July 2010, 14:20:09 berusa55
Haber gazetesinin bugüne dair web sayfasındaki ilk yeni başlığına bakın spor haberlerinde. Helal olsun size  >:( >:( >:(

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4