Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

nefret ettim artık şu gruplardan sanki hiç yokmuş gibi azcık menfaati olan.egosunu tatmin etmek isteyen 100 çoluk çocuga laf dinletmeyi marifet sanan grup çıkarıyo.inşallah seneye şirinler kale arkasında söğütlübahce maratonda çok kalabalık olurda bu asalakların bi etkisi kalmaz sesleri cıkmaz.

celebi

berusa kardeşim geçmiş olsun.

berusa55

Alıntı yapılan: celebi - 15 May 2010, 13:54:12
berusa kardeşim geçmiş olsun.

Teşekkürler dostum çok sağolun. >l<

Recep

bu kos kos bizim gozgoz un kurduğu bir grup olmasın :D
gozgozdan acil cevap ve yorum bekliyorum :D

alperen

gözün aydın berusa abi..geçmiş olsun..

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: recep55 - 15 May 2010, 15:19:59
bu kos kos bizim gozgoz un kurduğu bir grup olmasın :D
gozgozdan acil cevap ve yorum bekliyorum :D

benimle bir ilgisi yok birader, hatta bu başlığı okuyana kadar grubun adını kuskus olarak biliyordum, bari yanında da yoğurt olsa diye iç geçiriyordum :)

Ayrıca ben grup kursam direkt Şampiyonlar Ligi C grubunu kurarım, ufak işlerle işim olmaz  8)

Recep

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 15 May 2010, 15:26:14
benimle bir ilgisi yok birader, hatta bu başlığı okuyana kadar grubun adını kuskus olarak biliyordum, bari yanında da yoğurt olsa diye iç geçiriyordum :)

Ayrıca ben grup kursam direkt Şampiyonlar Ligi C grubunu kurarım, ufak işlerle işim olmaz  8)
hayır bizim yazılışı Kavak okunuşu Gavak olduğu gibi
Yazılışı Koskos okunuşu Gozgoz falan olabilir diye düşündüm ama Kuskus daha iyi olurmuş bu grubun adı :D

gozgoz yýlmaz

Kuskus, cacık, salata, tavuk kızartma... Hey yavrum, menüye bak be :)

berkay55

millet artık grup kurma işinin bokunu çıkardı türkiyedeki tüm tribünler tek ses olmaya çalışırken 3 5 kişi toplanıp grup kuruyorlar kimsiniz nesiniz samsunda kim sizi tanır neresindensinizde grup kuruosunuz anlamıyorum. Grup kurmadan önce bunları bi düşünse bu millet sonrasında kursalar ve bu avukatında işi gücü yokta 20.000 ine yakın parasını böle saçma bi gruba kombine ve forma atkıya vereceğine gitsin 1. elden klube versin.

berusa55 gözün aydın şafak sayma işi bitti tüm asker kardeşlerimizinde hayırlısıyla senın gıbı şafak saymayı bitirecekleri günler diliyorum

Burak

yok ya 20000 bin lira vermez zaten reklam kokuyo bu hareketler

Burak

kuzey55

neresi burası ? bayragı asan kim?

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 15 May 2010, 17:55:37
neresi burası ? bayragı asan kim?
kırmızı beyaz sevda terkedenindenmi terketmeyenindenmi ?  :)

KareAs55