Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

yanlış anlama kardeşim ama mehmet demirkol gibi yazar müsvettesi için deyemez bile. bilen biliyor son kırk yılda kim neler yaptı.s.......im demirkolu

Mustee13

01 May 2010, 14:29:47 #5221 Son düzenlenme: 02 May 2010, 12:05:58 Mustee13
http://video.ntvmsnbc.com/demirkol-fenerbahcede-hucum-zenginligi-var.html#s24928217

AlıntıMerhaba;

Ben 24 yaşında bir Samsunspor taraftarıyım.

Sizi ilgiyle takip eden bir spor taraftarı olarak, 30.04.2010 tarihinde NtvSpor'da canlı yayınlanan "Final" adlı programda söylediğiniz "40 yılda iki tane dışardan şampiyonluk adayı gelmiş : Trabzonspor ve Eskişehirspor..." cümlesi beni derinden üzmüştür.

Zaten bildiğinizi umduğum fakat unuttuğunuzu farz ettiğim bilgileri sizinle paylaşmayı istiyorum.

Samsunspor 1985-86 sezonunun 9.haftasında - 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet ile - liderlik koltuğuna oturmuş ve haftalar boyu zirve mücadelesi yaptıktan sonra ligi Beşiktaş ve yenilgisiz Galatasaray'ın ardından 3. bitirmişti.

1986-87 sezonunda ise, 3. haftada liderlik koltuğuna oturmuş ve 36 haftalık sezonda 20 hafta liderlik koltuğunda kalarak şampiyonluk mücadelesi vermiş ve ligi yine 3. sırada tamamlamıştır.

Ayrıca cümlenizin devamında örnek verdiğiniz G.Antepspor takımının şampiyonluk yarışı yaptığını iddaa ettiğiniz 1999-2000 sezonunda şampiyonun tam 17 puan gerisinde kaldığını hatırlatırım.

Tam 40 yıl önce, 1970-1971 sezonunda Göztepe'nin şampiyonluk yarışı yaptığını ve o zamanlar 2 puan sisteminde ligi liderin 5 puan gerisinde 3. bitirdiğini nasıl unutursunuz...

40 yıl boyunca sizin unuttuğunuz bir çok daha şampiyonluk mücadelesi veren Anadolu kulubümüz olmuştur. Çoğu da şampiyon adayı olan Anadolu takımlarımız ne 40 yılda 2'dir ne de son 10 yılda çoğalmıştır.

Umuyorum bu talihsiz açıklama tarafınız tarafından düzeltilecektir.

Anadolu takımlarının unutulmaması dileği ile...

Saygılarımla...

mdemirkol@hotmail.com adresine gönerdiğim yazı...

Bunun bir değişiğini de NTVSpor Görüş ve öneriler bölümüne ilettim. Yalnız orada 1000 karakter kısıtlaması olduğu için bazı kesmeler yapmak durumunda kaldım...

erkutdem55

Ben de güzel bir yazı yazdım.Mehmet Demirkol'un düzeltmeyi yapacağını düşünüyorum.Yiğidin hakkını yiğide vermek gerek.

kuzey55

bende mail attım.oradaki diğer öküzler de söylememiş.nasıl futbol yorumcusu bunlar anlamadım.tarihten haberleri yok.

berusa55

02 May 2010, 12:28:27 #5224 Son düzenlenme: 02 May 2010, 14:30:23 berusa55
ŞAFAK: 14  :D :D

**Vay be! Bu mesajı yollayalı iki saat olmuş ama bir dostumuz cevap yazmamış. Özlenmedik anlaşılan  :(

eLLis

Hayırlı tezkereler diliyorum ersin abi.

eLLis

Play off a katılacak 4 takımın attıkları gol sayısı
Adana 39
Altay 44
Konya 41
Karşıyaka 44

Bizimse 48 ve Savaşa rağmen seneye nereye takviye yapılması gerektiği belli gibi Cenkte forvete gelse buradaki son senemiz bile olabilir.

erkutdem55

Zaten şu acaip halimizle bile ligi ilk 10 içinde belki 8. sırada bitirebiliriz.Kafayı yememek elde değil.

Mustee13

Bu sene de sezonun futbolcusu seçilecek mi?

babasamsunlu

bu sezon bunu hak eden tek futbolcu var bence..Yaptığı inanılmaz kurtarışlarla maç kurtaran,puanlar kazandıran,takıma güven veren ve herşeyden önemlisi adam gibi formanın değerni bilen...

Ahmet Şahin

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Mustee13 - 02 May 2010, 17:54:25
Bu sene de sezonun futbolcusu seçilecek mi?

evet... hatta birkaç gün içinde başlatalım -ki sezon bitiminde hemen verelim plaketini seçilecek futbolcunun...

emre

Alıntı yapılan: samsuni - 02 May 2010, 19:46:44
evet... hatta birkaç gün içinde başlatalım -ki sezon bitiminde hemen verelim plaketini seçilecek futbolcunun...

secmeye gerek yok ahmet şahin. :D

tek basına aldıgı puanların haddi hesabı yok,ee adam gibi adam daha ne olsun ;)

**KaR6**

ben yine baya bi yokum.. lanet olsun evine de taşınmasına da.. lazım olursam alo diyin..

babasamsunlu

ayrıca yaptığı fedakarlık asla unutlumayacaktır benim gözümde..sakat sakat sezonu tamamladı..ameliyatını sezon sonuna bıraktı..bir futbolcunun bir takıma yapabileceği daha ne olabilirki..sadecew duruşu bile taraftara güven vermeye yettti..artık takımın oyununu nasıl etkilediğini söylemeye gerek yok sanırım...benim oyum da banko Ahmet Şahin..

**KaR6**

bana göre yılın futbolcusu adem alkaşidir.. sezon basından beri sürekli mükemmel olmasa da vasatın altına düşmedi, standardını korudu.. ahmet şahin ikinci yarıda dahil olmasaydı ona verebilirdim oyumu..