Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ajan

siteye chat bölümü açılmış galiba hayırlı olsun ama bu bölümü kullanmak biraz arıza işi gibi geliyor şimdilik sitede o kdar kişi çevrimiçi iken chatde tek ben çevrimiçiyim gibi görünüyor garip

**KaR6**

daha da dur be kardeşim, test aşamasında, duyurusu bile yapılmadı, dakika 1 sallamaya başlamayalım hemen :D

emre

Alıntı yapılan: Akyol55 - 11 March 2010, 20:42:31
site facebook'a döndü çevrimiçi falan hayırdır inşallah :)

anti face forza ss.biz o zaman  :D

Akyol

sitemiz iyice güzelleşiyor sabredin yenilikler muhteşem olacak ;)

emre

abi arkadaş ekle faln diyor yahu!!  :o ???  :D  :D

SametYılmaz55

daha yeni fark ettim :o emeği geçen herkese teşekkürler  :)

ali ihsan

Ne ayak ulen bu işler  :D  Con con oldu site  ;D

celebi

chat bölümü nereye açılmış arkadaşlar ben göremedim

Mustee13

siteye giriş güzel olmuş elinize sağlık... bi de bu alttaki menü de enteresan..hayırlısı ne diyiim  :D

Dartagnan

Alıntı yapılan: celebi - 11 March 2010, 23:42:35
chat bölümü nereye açılmış arkadaşlar ben göremedim

acılmıstı ama simdi yok kaldırıldı mı ?

LisandroLopez

Şampiyonlar Liginde favori takımım Lyon , Favori oyuncum ise Lisandro Lopez'dir.
Lyon'un R.Madrid'e yenilmeyeceğini adım gibi biliyordum.Umarım Yarı final oynayacak Lyonnais :)

þimþek55

Alıntı yapılan: sogutlubahce55 - 12 March 2010, 00:34:47
Şampiyonlar Liginde favori takımım Lyon , Favori oyuncum ise Lisandro Lopez'dir.
Lyon'un R.Madrid'e yenilmeyeceğini adım gibi biliyordum.Umarım Yarı final oynayacak Lyonnais :)
arsenal bayern m barca lyon 4lüsü yarı final oynar

LisandroLopez

Alıntı yapılan: şimşek55 - 12 March 2010, 12:31:15
arsenal bayern m barca lyon 4lüsü yarı final oynar

Banada öyle geliyor ama Bordeaux'da iyi takım.

mehmet yılmaz

Bu cenk turgut denilen sözde samsunsporlu, soğutlubahce sitesinde ss.biz hakkında atıp tutuyor yine. birkaç kere daha yaptı, birşey demedim ama artık yazdım açıkça. sbçli kardeşlerimiz buna niçin müsaade ediyorsunuz?

AlıntıBak şimdi cenkturgut, bu kardeşlerimiz orada bir baslık açmış ve 10'a yakın soru sorulmuş, aradan birisi de böyle bir soru sormuş, senin düz mantığın nasıl olur da bir üyenin bir sorusunu genele mal eder? iak5529'un sorusu bu, bir üyenin sorusu, sitenin genel bir sorusu değil.

biz kendi sitemizde herhangi bir grup aleyhinde yazılan birşey olmasına müsaade etmiyoruz, hatırlarsan sbc hakkında beleşçi, bilmemneci diyen kaç kişiyi attık.
bu kişi zaman zaman sitemize girmiş, samsunsporluluk konusunda yetersiz görüldüğü için birkaç kere ayrılmıştır. ss.biz'i çok iyi tanır, bilir, terbiyesizliik yapmasına niçin izin veriyorsunuz?

gerçek hayatta tanıyor musunuz siz bunu? sbc ile ne alakası var? ss.bizden atılana kadar bu siteye bir kere girmiş mi? tek amacı bir yerlere sırtını dayayarak aklı sıra bizi kışkırtmak.

Ayağım sakat diye Kocaeliye, Boluya bile gelmiyor. Halbuki sizin minibüste gençler ayakta 600 km yol yapıyor.

Ya tahrik ertmeden, sağa sol bulşmadan yazsın sitede ya da ss.biz ile ilgili bir derdi varsa çıksın yüzümüze söylesin.

Daha önce de ss.biz aleyhinde şeyler yazdı buraya, birşey demedim yeter artık.

Ollivanders

Cenk turgut un Samsunspor taraftarı olduguna inanmıyorum . Boyle taraftar olduktan sonra varsın hic olmasın. El insaf kardesim . Bu kadar da cekememezlik olmaz. Dogru Ercumenti el ustunde tutmadık salladık ya ondan bu cekememezlik. Allahım sen akıl fikir ver insanlara ya.