Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Akyol

Sbç gereğini yapar umarım bu cenk turgut hakkında...!

sadece55

Ollivanders

S.B.C nin taraftar sitesindende roportaj hakkında sorular geliyor burdanda. Emrah kardesim de burdan gelen soruları kendi sitelerine ss.biz : -------- diye yazıyor. Şimşek_55 denen sahıs ss.biz i alıntı yapıyor ve ss.biz kim kardes ? yazıyor. Bunun yanında sorulan bir soru sonucunda siteye atıp tutuyor.

sadece55

Sallayın gitsin bizi bilen biliyor

Sioux

bu simsar ve şimşek55 nicklerinide kullanan sütoğlan değilmi? burada açıkça banim için önce futbolseverlik gelir, samsunsporluluk sonra gelir" yazmıştıda paketlenmişti. eğer 90'lı yıllarda tanıdığım, bildiğim sbç ise zaten tutmaz öyle birini, gereğini yapar. basar tekmeyi.
sbcli genç kardeslerimiz gereğini yapacaktır bence.

celebi

ben bu konuda yorum yazmayacağım ???

**KaR6**

celebi

la ondan sonra ayarımı yapamayacağım no post alacağım ondan sonra sitene atacaklar beni ;D

**KaR6**

bişe olmaz ben üstlenirim suçu ;D

celebi

bu arada şimşek55 denen bir üye var sitede. ona seslenmek istiyorum. nickini değiştiri misin sana zahmet kötü anıları var o üye isminin

LisandroLopez

Kusura bakamayın siteye daha yeni girebıldım evden net gittı..!
Cenk abi burda kimseye hakaret etmene gerek yok burası herkese açık bır forum bizler hepinize bu sitede yer veriyoruz bir grup hariç onlar biliyor kendini..
Samsunspor.biz,mekansızlar,Grup istanbul,Bursa Bengülüler,Forza Şimsekler ve daha çok sayıda ABİLERİMİZ KARDESLERİMİZ sitemize giriyolar burası SAMSUNSPOR TARAFTARLAR DERNEGİ platformu burada herkes düşüncesini yazabılir ama HAKARET ETMEME kaydıyla..
Evet böyle bir soru geldi buna bende tepkimi koydum ama samsunspor.biz ailesinin adını kirleterek değil böyle şeyler her sitede olabılir doğal kılıyoruz Ama dozunu aşmamak süretiyle..

NoT:burda ben bile saygısızlık yapıyorsam bu siteden atılabilirim kimse kendini atilamaz sanmasın..!
                                                                       SAMSUNSPOR TARAFTARLAR DERNEGİ..

Cenk Turgut sitede son uyarısını almıştır , Saygılarımızla..

Akyol

Birlik beraberliğimize gölge düşürecek adamları her platformda şutlamak asli görevimizdir! SAMSUNSPOR TARAFTARI BÜYÜKTÜR bu sadece bizim değil Türkiye'nin görüşüdür! Biz bir aileyiz bu ailenin içine nifak tohumlarını atanları cezalandırmasınıda çok iyi biliriz! Efendi gibi duruyoruz diye ses etmiyoruz diye abuk subuk konuşmalar içine girenleri elbet buluruz!

Söğütlübahçe'li arkadaşları tutumlarından ötürü kutlarım, yapılması gereken neyse yapacaklarından da adım gibi eminim...

Kaya

Ben hiç bir şey anlamadım biri açıklarsa sevinnirim ben ne sormuşum da böyle olmuş? ? ?

Akyol

Alıntı yapılan: iak5529 - 12 March 2010, 16:17:21
Ben hiç bir şey anlamadım biri açıklarsa sevinnirim ben ne sormuşum da böyle olmuş? ? ?
Yok bende anlamadım tam seni arayacaktım. Ne sorarsan sor hiç kimse bu siteye hakaret edemez!

Kaya

Benim tahminim ismet ile ilgili sorduğum soruyla ilgili olabilir ayrıca ismeti de benden daha iyi tanıdığını düşünmüyorum o şahsın ismet çok iyi bir insandır çok iyi bir profesyoneldir altyapıda zamanında bir çok oyuncuya malzeme sağlamış kimseye yanlışı olmayan bir insandır ama berbat bir pas yüzdesi vardır bende bunun üzerine pas yüzdesini geliştirmişmi saç baş yoluyordum da dedim eğer buna takılıp site hakkında ileri geri konuşmuşsa bana özel ulaşsın o şahıs ileri geri nasıl konuşuluyormuş anlatayim....