Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

12 March 2010, 22:37:21 #4440 Son düzenlenme: 12 March 2010, 22:52:45 **KaR6**
@ sogutlubahce55

mehmet abinin bu baslıga yazdıgı son mesajda o canlının yazdıgı mesajlar var, 3.sünü kopyalıyorum;

Alıntı- onun oğlu, bunun çocuğu yazar olmuş

şimdi, bu yazılanın kime oldugunu anlamak çok zor değil sanırım :) benim kimin çocugu oldugum belli de, neyse devam etmeyeyim.. bu yuzden üye olmuyorum işte, benim size getirebileceğim tek şey sıkıntı olur, o burdayken de farklı değildi.. he dersen ki sen neyine yazar oldun, cv'mi koyarım  önüne, sabaha kadar yer durur o ayrı mevzu..

ben seni de anladım kardeşim, sen de haklısın, siz aklı başında insanlarsınız ama beni mazur görün, diğer arkadaşların da kendi tercihleridir, diyeceğim budur yani..

LisandroLopez

''- onun oğlu , bunun çocuğu yazar olmuş ''  Bu sözü inanın hiç okumadım , görmedim ama eğer doğruysa benim gibi sizlerde haklısınız.
Bu onun ayıbıdır ve sitemizde yerinin olmaması lazımdır.Eğer ki yazdıysa inanın gözden kaçmıştır yoksa böyle şeylere izin vermemeye gayret gösteriyoruz.
Ama bunu sBç'den biri yazmadığına göre , bunu bütün sBç camiasına mâl edip sitemize üye olmak istememe bence yanlış bi düşüncedir.
Zaten kendiside bu site ve üyeleri hakkında bundan sonra yorum yapmayacağını bizzat bana kendisi söyledi.
Zaten aşağılayıcı bi yorumu sonrası siteden üyeliği silinecektir.

Sitemize üye olan herkesin terbiye sınırları çerçevesinde yorum yapma özgürlüğü olduğu gibi , üye olmayanlarında olmayı veya olmamayı kendi özgürlüğüne ve tercihlerine bırakıyoruz.
Kimseyi zorlamadığımızı belirtmek isterim , Sadece sitemizde sizleri görmek mutluluk verici olacaktır bunu belirtmek istedim.
İnşallah ilerleyen zamanlarda bu gerçekleşir.

Akyol

Bende spiker oldum o ne olcak  ;D  Bu sitedeki Söğütlübahçeli arkadaşlar oldukça cana yakınlar. Oraya üye olunca böyle adamları görüp canımız sıkılabilir bence burdan devam etmek en hayırlısı... Bu arada Mustafa Kar yazılarınızı beğenerek okuyoruz  ;D :)

**KaR6**

dedim ya kardeşim ilk mesajımda da, benim sbç ile ne sorunum olacak ta üye olmayacagım.. her Samsun'a geldiğimde maratonda hep beraberiz.. ama ben üye oldugum o zaman, o mesajı gordugumde cevap vermeyecek miyim :) gerçi cevap verdiğimde özelden mesaj gelir kesin 'ama hepimiz kardeşiz, laylaylom'.. geçecek o işleri.. sırf senin hatrına olacağım üye ama okurum sadece, sıkıntı olmasın ;)

**KaR6**

Alıntı yapılan: Akyol55 - 12 March 2010, 22:48:27
Bu arada Mustafa Kar yazılarınızı beğenerek okuyoruz  ;D :)

torpilliyim ben, babam futbolcu yapamadı, yazar yaptı torpille..

LisandroLopez

Samsunspor'umuz hakkında görüşlerinizi belirtmenizi isteriz. Sonuçta bir Samsunspor taraftar sitesinde okuyup gezinmek biraz mantıksız olabilir.
Takım , Taraftar,Yönetim,Organizasyonlar vs vs. konular hakkında fikirlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

Akyol

12 March 2010, 22:55:32 #4446 Son düzenlenme: 12 March 2010, 22:57:07 Akyol55
Alıntı yapılan: **KaR6** - 12 March 2010, 22:50:04
torpilliyim ben, babam futbolcu yapamadı, yazar yaptı torpille..
Şu efsaneleşen bir hikaye vardı ya listeler asılmış sen yoksun :D :D aklıma geldikçe gülüyorum bak yine geldi  ;D ;D :-*

**KaR6**

Kaya

Laaaaaaan az ciddi olun bakim kar6 ve akyol55  :-\ şaka şaka takılın benden torpillisiniz..

berusa55

Asker selamı alan var mı?  ;) Selam arkadaşlar; nasılsınız?

europe_55

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 March 2010, 12:35:57

Aleyküm selam abi

erkutdem55

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 March 2010, 12:35:57

A.selam şafak kaç?

berusa55

erkutdem55

celebi

berusa kardeşim bitmiş askerlik yaw