Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

çarşamba akşamları trt1 deki sakarya fırat dizisini izlemenizi tavsiye ederim 

kayacan

Alıntı yapılan: Tuareg55 - 16 January 2010, 15:53:45
çarşamba akşamları trt1 deki sakarya fırat dizisini izlemenizi tavsiye ederim 

O dizide Şırnak Devlet Hastanesi diye tabelasını gördüğünüz yer aslında Isparta Gülkent Devlet Hastanesi.Şırnak denilen dağlarda Isparta Atabey ilçesi.

55.hakan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 January 2010, 17:58:12
Deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Dardanelspor'la karşılaşan Mavi-Siyahlı ekip, 31. dakikada Taner Taşcı'nın ayağından bulduğu golle 3 puanın sahibi oldu. Erciyesspor'un yeni transferi Adem Dursun, ilk maçında, 51.dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. ,

Kayseri Erciyesspor, bu galibiyetle puanını 20'ye yükseltirken; ligin ilk yarısını 10. sırada tamamlayan Dardanelspor, 23 puanda kalmış oldu.

ufak bir düzeltme Erciyes puanını 16'ya yükseltti  ;)

Jnr.Serkan

19 January 2010, 10:40:58 #3783 Son düzenlenme: 19 January 2010, 10:42:28 Tuareg55
tribündergide karabüklüler Bizle alay ediyor bende Onlara cevap verdiğim için siteden atılıyorum.küfür yok birşey yok.antalyalı mod lar kafasına göre yönetiyor siteyi...Karabüklüler duruyor ben uzaklaştırıldım.ne saçma bir iş.benim bir kabahatim varsa onlarında var.

55erhan55

sen bir samsunsporlu olarak üzerine düşeni yapmışın sen siteden atmaları kendi acizliklerini gösterir.

Nuri Asan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 16 January 2010, 17:26:24
eskiden pkk'ymış teröristmiş ağzımıza alamazdık, hele ki devlet kanalında. Şimdi açılım münasebeti oldu böyle şeyler prim yapmaya başladı.

önce tekeli sattılar,telekomu sattılar,şeker fabrikalarına kota koyup fabrikaları sattılar,tütünün anasını ağlatıp köylüyü sattılar,herşeyi sattılar,işçiyi memuru sattılar şimdi el brliği ile vatanı satıyorlar.sattırmayanları,direnenleride hapse tıkıyorlar.ingiliz işgalinden nasıl kurtulduysak and olsun bunlardan kurtulacaz.

Sercan

NTVSPOR'da yayınlanan Yenilsen de Yensen de programinin 23 Ocak 2010 Cumartesi yayinlanacak bolumu tum takimlardan taraftarlarin yer alcagi karma bir program olarak gerceklesecek.

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=60245&st=0&sk=t&sd=a&start=20

**KaR6**

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 21 January 2010, 15:38:24
NTVSPOR'da yayınlanan Yenilsen de Yensen de programinin 23 Ocak 2010 Cumartesi yayinlanacak bolumu tum takimlardan taraftarlarin yer alcagi karma bir program olarak gerceklesecek.

benim aklıma gelmişti, diyecektim Mehmet Abiye, ara Bağışı ben katılayım diye normalde :)

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 January 2010, 15:54:13
benim aklıma gelmişti, diyecektim Mehmet Abiye, ara Bağışı ben katılayım diye normalde :)

Kardeşim çok zevkli olur seni TV'den izlemek  ;D ;D

**KaR6**

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 21 January 2010, 16:04:19
Kardeşim çok zevkli olur seni TV'den izlemek  ;D ;D

niye, gülecen mi bana ;D

Sercan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 January 2010, 16:09:01
niye, gülecen mi bana ;D

Yok kardeşim niye güleyim ;D ;D,oradakileri Samsunspor'umuzu anlatman çok güzel olurdu ondan söyledim  ;)

**KaR6**

fırsat olursa giderim ama bu program sadece süper lig içinmiş, ileride artık..

babasamsunlu

:):)  Mustafa çıakrsan oraya dayanamaz Turgut a söversin gibime geliyor :):)

bu arada sana mail attım aldın mı ??

**KaR6**

hehehe :) olur mu abi, piyasasını yaparım, tez elden satarız :)

yok abicim, bakmadım, bakıyorum hemencecik..

mehmet yılmaz

NTV Spordaki program sadece Süper Lig takımları içinmiş. Hemen devreye girdik tabii, Mustafa sen de adaylardan biriydin de sınavların var diye sormadım, Salih Çakır'ı gönderiyorduk ama format uymadı. Bank Asya takımlarıyla ilgili birşey olursa arayacaklar bizi.