Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Sercan

emre

çook kötü oynuyor sivas bi nane olmaz bunlardan bu sene balına attılar iki gol..

FaT1h

yahu daha dünkü toplama takımdan ne bekliyordunuz allah aşkına

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: eLLis - 03 August 2009, 22:48:23
Aynı cevabtan banada geldi  :)

Bana cevap bile yazamamış fukara  ;D

SamsunluReis

bütün samsunspor camiasının kandili mübarek olsun  8)

Ben Ofosu

AlıntıTaraftar destek istedi

Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği, kulüplerine destek verilmesi amacıyla bir protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Taraftarlar, ilgilileri protesto edip Atatürk Stadı´nın önünde basın açıklaması yaptı ve siyah çelenk bıraktı. Diyarbakırspor taraftarları,ekonomik yönden sıkıntıda olan kulüpleri için dernek binaları önünden yürüyüp Vali ve belediye başkanını Diyarbakırspor konusunda daha duyarlı olmaya davet ettiler. Protesto yürüyüşü yapan taraftarlar Atatürk Stadı´nın önüne siyah çelen bıraktıktan sonra bir basın açıklaması yaptılar. Taraftarların tezahüratlarında, "Vali uyuma takımına sahip çık", "Sahipsiz memleket istemiyoruz", "Diyarı satanı bizde satarız" şeklinde bağırmaları dikkat çekti.

Bu haberin Haber gazetesinde ne işi var . taraftara yol mu gösteriyorlar acaba ?

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=28697

emre

arkadaslar samsundan carsamba ya en son saat kaçta otobüs var??bilen varsa,yarın maca gitmem buna baglı!! :(

fatih55ankara

akşam 9 a kadar var kardeş git maçına rahat rahat

emre

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 06 August 2009, 12:02:33
akşam 9 a kadar var kardeş git maçına rahat rahat

eyvallah cok saolasınn bugün köye gidiyorum araba bulabilirsem gidicem inşallah..

Sadece Samsunspor

06 August 2009, 21:17:29 #2410 Son düzenlenme: 06 August 2009, 21:47:51 Sadece Samsunspor
Trabzon-Ordu-Giresun-Rize Gezintimden kesitler

Ordu: Ordu'da Orduspor'a çok iyi sahip çıkılıyor. Her tarafta pankartlar var "Ordusporlu Kombinesini Alır" "Bu takım bunu hakediyor". Ve nerdeyse her tarafta kombine kart satış yerleri var ve hepsinin başında kızlar var hepsinde de Orduspor forması vardı. Ama birşey dikkati çekti yol üstünde bir tabeleda Trabzonsporlular derneği yazıyordu demekki ordu da  mevcut:

Giresun: Giresunu yol üstünden geçtim yalnız yol üstünde büyük bir otopark var ve adıda Giresunspor Otoparkı. Demekki belediye yer vermiş onlara. İçinde de boş yer yoktu nerdeyse

Trabzon: Hiç ummadığım kadar sahip çıkıyolar takımlarına. Şehir resmen bordomavi, fabrikalar, köprüler hep bordomavi ile boyanmış, herkesin üstünde trabzonspor forması var nerdeyse, Uzungöl, Sümela oralarada gittim. Uzungölde taaa dağın başına ts clup kurmuşlar ve acayip derecede bir satışları var. Özellikler turisttler daha çok alıyorlar. Forum Trabzon'a da gittim(samsuna kurulacak olan ama bazıları yüzünden trabzona kayan yer) Trabzon için çok çok büyük bir yer yapmışlar ama tek kelimeyle bizim yeşilyurdu 5' katlar. Direk forum trbazonun girişinde yine ts clup var girer girmez hemen karşınızda duruyor. Ayrıca Alanzinho'da avmde geziyordu onada aşırı ilgi vardı.

Rize: Rize'nin yeni yapılan stadını da dışarından gördüm hemen denizin yanına yapmışlar arada sadece bir yol var. Dışardan çok güzel ve yeterli büyüklükte gözüküyordu.

Evet arkadaşlar doğu karadeniz gezintimden şehirler takımlarına nasıl sahip çıktılarını anlatmak istedim. Özellikler Trabzon malesef sahip çıkmak konusunda bize fark atmış.

Ayrıca bu yazı olaylara yaratacaksa hiç yorum yapılmadan silinsin ;)

Sercan

Gerçekler bunlar kardeşim.Senin gördüklerinin aynısını bende gördüm...

eLLis

Bunların hepsi yönetimle olacak işler doğru dürüst bir yönetim olsa bizdede heryere kombine satış yeri ürün mağazası 50 100 liraya kombine veremezmi verir biz hepsinden üstünüz ama yönetici anlamında şanssısız giresunda otoparktan para kazanıyosa bu adamlar Samsun alasını kazanır forum Samsuna geldiğinde yer gösteremeyecek yöneticilerimiz var malesef...

berusa55

08 August 2009, 03:12:07 #2413 Son düzenlenme: 08 August 2009, 03:16:20 berusa55
Takımımız adına karamsar olmak için onca sebebi yüklenip geldik bugün staddan. Bozulan moraller, tükenen ümitler.... Hala canım sıkkın; uyku tutmuyor. Bu kadar düşecek takım değildik. 3.lig takımlarına karşı aciz olacak takım değildik.

kerem55

Alıntı yapılan: berusa55 - 08 August 2009, 03:12:07
Takımımız adına karamsar olmak için onca sebebi yüklenip geldik bugün staddan. Bozulan moraller, tükenen ümitler.... Hala canım sıkkın; uyku tutmuyor. Bu kadar düşecek takım değildik. 3.lig takımlarına karşı aciz olacak takım değildik.